Twin Fin II Fileerausveitsi 23 cm, valmistettu Zwillingsin toimesta, on erinomainen työkalu kalan fileointiin tai ohuiden, siivutettavien lihan palojen puhdistukseen. Tämä helposti käsiteltävä veitsi omistaa pitkän, ohuen 23 cm terän, joka leikkaa raaka-aineet vaivattomasti.
Kaikki Twin Fin II -sarjan veitset on valmistettu Nitro 60 -teräksestä, joka on korkealaatuinen ja karkaistu FRIODUR®-menetelmällä. Tämä menetelmä estää ruostumisen ja säilyttää veitsen terävyyden pitkään. Terä hiotaan käsin perinteisellä Honbuzake-menetelmällä, kolmivaiheisella menetelmällä, jonka jokainen vaihe parantaa veitsen terävyyttä ja tuottaa erittäin terävän reunan. Näiden veitsien avulla ruoanlaitosta tulee ilo ja hakkaaminen ja leikkaaminen helpottuu. Veitset valmistetaan käsityönä Sekissä, Japanissa, ja ne ovat konepestäviä.
Twin Fin II Fileerausveitsi 23 cm, valmistettu Zwillingsin toimesta, on erinomainen työkalu kalan fileointiin tai ohuiden, siivutettavien lihan palojen puhdistukseen. Tämä helposti käsiteltävä veitsi omistaa pitkän, ohuen 23 cm terän, joka leikkaa raaka-aineet vaivattomasti.
Kaikki Twin Fin II -sarjan veitset on valmistettu Nitro 60 -teräksestä, joka on korkealaatuinen ja karkaistu FRIODUR®-menetelmällä. Tämä menetelmä estää ruostumisen ja säilyttää veitsen terävyyden pitkään. Terä hiotaan käsin perinteisellä Honbuzake-menetelmällä, kolmivaiheisella menetelmällä, jonka jokainen vaihe parantaa veitsen terävyyttä ja tuottaa erittäin terävän reunan. Näiden veitsien avulla ruoanlaitosta tulee ilo ja hakkaaminen ja leikkaaminen helpottuu. Veitset valmistetaan käsityönä Sekissä, Japanissa, ja ne ovat konepestäviä.
Yhdistä
Tuotekuvaus
Twin Fin II Fileerausveitsi 23 cm, valmistettu Zwillingsin toimesta, on erinomainen työkalu kalan fileointiin tai ohuiden, siivutettavien lihan palojen puhdistukseen. Tämä helposti käsiteltävä veitsi omistaa pitkän, ohuen 23 cm terän, joka leikkaa raaka-aineet vaivattomasti.
Kaikki Twin Fin II -sarjan veitset on valmistettu Nitro 60 -teräksestä, joka on korkealaatuinen ja karkaistu FRIODUR®-menetelmällä. Tämä menetelmä estää ruostumisen ja säilyttää veitsen terävyyden pitkään. Terä hiotaan käsin perinteisellä Honbuzake-menetelmällä, kolmivaiheisella menetelmällä, jonka jokainen vaihe parantaa veitsen terävyyttä ja tuottaa erittäin terävän reunan. Näiden veitsien avulla ruoanlaitosta tulee ilo ja hakkaaminen ja leikkaaminen helpottuu. Veitset valmistetaan käsityönä Sekissä, Japanissa, ja ne ovat konepestäviä.
Tuotetiedot
- Tuotenumero:
- 134283
- Tuotemerkki: Zwilling
- Sarja: Twin Fin II
- Pituus:
- 23 cm
- Konepesua kestävä:
- Kyllä
- Kahvan materiaali:
- Nitro6 ruostumaton teräs, Ruostumaton 18/8 teräs
- Värispesifikaatio:
- Teräs
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Kiina
Yhdistä
minosharp
MinoSharp MC-550 Veitsenteroitin
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Valkoinen
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Ruostumaton
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Musta
Tuotekuvaus
Twin Fin II Fileerausveitsi 23 cm, valmistettu Zwillingsin toimesta, on erinomainen työkalu kalan fileointiin tai ohuiden, siivutettavien lihan palojen puhdistukseen. Tämä helposti käsiteltävä veitsi omistaa pitkän, ohuen 23 cm terän, joka leikkaa raaka-aineet vaivattomasti.
Kaikki Twin Fin II -sarjan veitset on valmistettu Nitro 60 -teräksestä, joka on korkealaatuinen ja karkaistu FRIODUR®-menetelmällä. Tämä menetelmä estää ruostumisen ja säilyttää veitsen terävyyden pitkään. Terä hiotaan käsin perinteisellä Honbuzake-menetelmällä, kolmivaiheisella menetelmällä, jonka jokainen vaihe parantaa veitsen terävyyttä ja tuottaa erittäin terävän reunan. Näiden veitsien avulla ruoanlaitosta tulee ilo ja hakkaaminen ja leikkaaminen helpottuu. Veitset valmistetaan käsityönä Sekissä, Japanissa, ja ne ovat konepestäviä.
Tuotetiedot
- Tuotenumero:
- 134283
- Tuotemerkki: Zwilling
- Sarja: Twin Fin II
- Pituus:
- 23 cm
- Konepesua kestävä:
- Kyllä
- Kahvan materiaali:
- Nitro6 ruostumaton teräs, Ruostumaton 18/8 teräs
- Värispesifikaatio:
- Teräs
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Kiina