Ran Paistiveitsi 22,5 cm Yaxellilta, jossa on 69 kerrosta damaskerattua terästä, muistuttaa malliltaan kokkiveistä, mutta eroaa siitä pidemmällä ja kapeammalla terällään. Tämä muotoilu helpottaa trancherausta, eli lihan leikkaamista ohuiksi viipaleiksi. Veitsi sopii erinomaisesti sekä raakojen että kypsennettyjen lihojen sekä sushin ja sashimin leikkaamiseen.
Ran tarkoittaa japaniksi "erinomaista", mikä sopii erittäin hyvin tälle erinomaiselle veitsisarjalle. Veitsen terä koostuu 69 kerroksesta damaskerattua terästä. Ydin on valmistettu kovasta VG10-teräksestä ja muut teräskerrokset pehmeämmästä, ruostumattomammasta teräksestä. Tämä tekee veitsistä äärimmäisen teräviä ja pitkäikäisiä. Teräskerrokset on sekä taottu että kiillotettu luomaan kauniin kuviointi, joka koristaa terää. Kovuusaste on 60-62 HRC.
Veitsen kahva on valmistettu mustasta micartasta. Materiaali saadaan liittämällä pellavakangas ja erikoismuovi yhteen suurella paineella. Tämä luo kovan, vedenkestävän ja hygieenisen materiaalin, joka sopii hyvin keittiöympäristöön. Kahva on kiinnitetty kahdella vahvalla teräsnitalla. Kahvan päässä on myös ruostumaton nappi, joka huolehtii siitä, että veitsi on täydellisesti tasapainotettu.
Ran Paistiveitsi 22,5 cm Yaxellilta, jossa on 69 kerrosta damaskerattua terästä, muistuttaa malliltaan kokkiveistä, mutta eroaa siitä pidemmällä ja kapeammalla terällään. Tämä muotoilu helpottaa trancherausta, eli lihan leikkaamista ohuiksi viipaleiksi. Veitsi sopii erinomaisesti sekä raakojen että kypsennettyjen lihojen sekä sushin ja sashimin leikkaamiseen.
Ran tarkoittaa japaniksi "erinomaista", mikä sopii erittäin hyvin tälle erinomaiselle veitsisarjalle. Veitsen terä koostuu 69 kerroksesta damaskerattua terästä. Ydin on valmistettu kovasta VG10-teräksestä ja muut teräskerrokset pehmeämmästä, ruostumattomammasta teräksestä. Tämä tekee veitsistä äärimmäisen teräviä ja pitkäikäisiä. Teräskerrokset on sekä taottu että kiillotettu luomaan kauniin kuviointi, joka koristaa terää. Kovuusaste on 60-62 HRC.
Veitsen kahva on valmistettu mustasta micartasta. Materiaali saadaan liittämällä pellavakangas ja erikoismuovi yhteen suurella paineella. Tämä luo kovan, vedenkestävän ja hygieenisen materiaalin, joka sopii hyvin keittiöympäristöön. Kahva on kiinnitetty kahdella vahvalla teräsnitalla. Kahvan päässä on myös ruostumaton nappi, joka huolehtii siitä, että veitsi on täydellisesti tasapainotettu.
Tuotekuvaus
Ran Paistiveitsi 22,5 cm Yaxellilta, jossa on 69 kerrosta damaskerattua terästä, muistuttaa malliltaan kokkiveistä, mutta eroaa siitä pidemmällä ja kapeammalla terällään. Tämä muotoilu helpottaa trancherausta, eli lihan leikkaamista ohuiksi viipaleiksi. Veitsi sopii erinomaisesti sekä raakojen että kypsennettyjen lihojen sekä sushin ja sashimin leikkaamiseen.
Ran tarkoittaa japaniksi "erinomaista", mikä sopii erittäin hyvin tälle erinomaiselle veitsisarjalle. Veitsen terä koostuu 69 kerroksesta damaskerattua terästä. Ydin on valmistettu kovasta VG10-teräksestä ja muut teräskerrokset pehmeämmästä, ruostumattomammasta teräksestä. Tämä tekee veitsistä äärimmäisen teräviä ja pitkäikäisiä. Teräskerrokset on sekä taottu että kiillotettu luomaan kauniin kuviointi, joka koristaa terää. Kovuusaste on 60-62 HRC.
Veitsen kahva on valmistettu mustasta micartasta. Materiaali saadaan liittämällä pellavakangas ja erikoismuovi yhteen suurella paineella. Tämä luo kovan, vedenkestävän ja hygieenisen materiaalin, joka sopii hyvin keittiöympäristöön. Kahva on kiinnitetty kahdella vahvalla teräsnitalla. Kahvan päässä on myös ruostumaton nappi, joka huolehtii siitä, että veitsi on täydellisesti tasapainotettu.
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani
Yhdistä
minosharp
MinoSharp MC-550 Veitsenteroitin
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Valkoinen
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Ruostumaton
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Musta
Tuotekuvaus
Ran Paistiveitsi 22,5 cm Yaxellilta, jossa on 69 kerrosta damaskerattua terästä, muistuttaa malliltaan kokkiveistä, mutta eroaa siitä pidemmällä ja kapeammalla terällään. Tämä muotoilu helpottaa trancherausta, eli lihan leikkaamista ohuiksi viipaleiksi. Veitsi sopii erinomaisesti sekä raakojen että kypsennettyjen lihojen sekä sushin ja sashimin leikkaamiseen.
Ran tarkoittaa japaniksi "erinomaista", mikä sopii erittäin hyvin tälle erinomaiselle veitsisarjalle. Veitsen terä koostuu 69 kerroksesta damaskerattua terästä. Ydin on valmistettu kovasta VG10-teräksestä ja muut teräskerrokset pehmeämmästä, ruostumattomammasta teräksestä. Tämä tekee veitsistä äärimmäisen teräviä ja pitkäikäisiä. Teräskerrokset on sekä taottu että kiillotettu luomaan kauniin kuviointi, joka koristaa terää. Kovuusaste on 60-62 HRC.
Veitsen kahva on valmistettu mustasta micartasta. Materiaali saadaan liittämällä pellavakangas ja erikoismuovi yhteen suurella paineella. Tämä luo kovan, vedenkestävän ja hygieenisen materiaalin, joka sopii hyvin keittiöympäristöön. Kahva on kiinnitetty kahdella vahvalla teräsnitalla. Kahvan päässä on myös ruostumaton nappi, joka huolehtii siitä, että veitsi on täydellisesti tasapainotettu.
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani