Ran, japanilainen sana "erinomaiselle", on antanut nimensä Yaxellin veitssarjalle. Tämä erinomainen paistiveitsi muistuttaa kokkiveistä, mutta siinä on pitempi, kapeampi ja terävämpi terä, mikä tekee lihan leikkaamisen ohuiksi viipaleiksi helpommaksi. Veitsi sopii hyvin kaikenlaisen lihan, sekä raakojen että valmistettujen, leikkaamiseen.
Veitsen terä on valmistettu 69 kerroksesta damaskoitu terästä. Terän ydin on kovaa VG10-terästä ja muut teräskerrokset pehmeämpää, ruostumattomampaa terästä. Tämä tuottaa erittäin terävän veitsen, joka säilyttää terävyytensä pitkään. Teräskerrokset sekä vasaroidaan että kiillotetaan luomaan terän kaunis kuviointi.
Veitsen kahva on kiinnitetty kahdella vahvalla teräsnitalla ja se on valmistettu mustasta micartasta. Se on kova, vedenkestävä ja hygieeninen materiaali, joka valmistetaan liina-kankaasta ja erikoismuovista, jotka yhdistetään korkeassa paineessa. Veitsen täydellisen tasapainon saavuttaa ruostumaton nappi, joka sijaitsee kahvan päässä.
- Karkaisuaste: 60-62 HRC. Ran paistiveitsi 18 cm on täydellinen työkalu lihan leikkaamiseen.
Ran, japanilainen sana "erinomaiselle", on antanut nimensä Yaxellin veitssarjalle. Tämä erinomainen paistiveitsi muistuttaa kokkiveistä, mutta siinä on pitempi, kapeampi ja terävämpi terä, mikä tekee lihan leikkaamisen ohuiksi viipaleiksi helpommaksi. Veitsi sopii hyvin kaikenlaisen lihan, sekä raakojen että valmistettujen, leikkaamiseen.
Veitsen terä on valmistettu 69 kerroksesta damaskoitu terästä. Terän ydin on kovaa VG10-terästä ja muut teräskerrokset pehmeämpää, ruostumattomampaa terästä. Tämä tuottaa erittäin terävän veitsen, joka säilyttää terävyytensä pitkään. Teräskerrokset sekä vasaroidaan että kiillotetaan luomaan terän kaunis kuviointi.
Veitsen kahva on kiinnitetty kahdella vahvalla teräsnitalla ja se on valmistettu mustasta micartasta. Se on kova, vedenkestävä ja hygieeninen materiaali, joka valmistetaan liina-kankaasta ja erikoismuovista, jotka yhdistetään korkeassa paineessa. Veitsen täydellisen tasapainon saavuttaa ruostumaton nappi, joka sijaitsee kahvan päässä.
- Karkaisuaste: 60-62 HRC. Ran paistiveitsi 18 cm on täydellinen työkalu lihan leikkaamiseen.
Yhdistä
Tuotekuvaus
Ran, japanilainen sana "erinomaiselle", on antanut nimensä Yaxellin veitssarjalle. Tämä erinomainen paistiveitsi muistuttaa kokkiveistä, mutta siinä on pitempi, kapeampi ja terävämpi terä, mikä tekee lihan leikkaamisen ohuiksi viipaleiksi helpommaksi. Veitsi sopii hyvin kaikenlaisen lihan, sekä raakojen että valmistettujen, leikkaamiseen.
Veitsen terä on valmistettu 69 kerroksesta damaskoitu terästä. Terän ydin on kovaa VG10-terästä ja muut teräskerrokset pehmeämpää, ruostumattomampaa terästä. Tämä tuottaa erittäin terävän veitsen, joka säilyttää terävyytensä pitkään. Teräskerrokset sekä vasaroidaan että kiillotetaan luomaan terän kaunis kuviointi.
Veitsen kahva on kiinnitetty kahdella vahvalla teräsnitalla ja se on valmistettu mustasta micartasta. Se on kova, vedenkestävä ja hygieeninen materiaali, joka valmistetaan liina-kankaasta ja erikoismuovista, jotka yhdistetään korkeassa paineessa. Veitsen täydellisen tasapainon saavuttaa ruostumaton nappi, joka sijaitsee kahvan päässä.
- Karkaisuaste: 60-62 HRC. Ran paistiveitsi 18 cm on täydellinen työkalu lihan leikkaamiseen.
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani
Yhdistä
minosharp
MinoSharp MC-550 Veitsenteroitin
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Valkoinen
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Ruostumaton
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Musta
Tuotekuvaus
Ran, japanilainen sana "erinomaiselle", on antanut nimensä Yaxellin veitssarjalle. Tämä erinomainen paistiveitsi muistuttaa kokkiveistä, mutta siinä on pitempi, kapeampi ja terävämpi terä, mikä tekee lihan leikkaamisen ohuiksi viipaleiksi helpommaksi. Veitsi sopii hyvin kaikenlaisen lihan, sekä raakojen että valmistettujen, leikkaamiseen.
Veitsen terä on valmistettu 69 kerroksesta damaskoitu terästä. Terän ydin on kovaa VG10-terästä ja muut teräskerrokset pehmeämpää, ruostumattomampaa terästä. Tämä tuottaa erittäin terävän veitsen, joka säilyttää terävyytensä pitkään. Teräskerrokset sekä vasaroidaan että kiillotetaan luomaan terän kaunis kuviointi.
Veitsen kahva on kiinnitetty kahdella vahvalla teräsnitalla ja se on valmistettu mustasta micartasta. Se on kova, vedenkestävä ja hygieeninen materiaali, joka valmistetaan liina-kankaasta ja erikoismuovista, jotka yhdistetään korkeassa paineessa. Veitsen täydellisen tasapainon saavuttaa ruostumaton nappi, joka sijaitsee kahvan päässä.
- Karkaisuaste: 60-62 HRC. Ran paistiveitsi 18 cm on täydellinen työkalu lihan leikkaamiseen.
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani