Ran Paistiveitsi 11 cm, jonka nimi tarkoittaa ”erinomainen” japaniksi, on osa Yaxellin luomaa veitssarjaa. Tätä paistiveistä voidaan käyttää erityisesti liharuokien valmistuksessa, esimerkiksi lihan leikkaamiseen ja senien, rasvan sekä kalvojen poistamiseen. Japanissa paistiveistä käytetään usein perinteisen trppanyaki-levyn kanssa.
Veitsen terä koostuu 69 kerroksisesta damaskoidusta teräksestä. Ydin on valmistettu kovasta VG10-teräksestä ja uloimmat kerrokset pehmeämmästä, ruostumattomasta teräksestä. Kerrokset sekä taotaan että hiotaan, jotta terän kaunis suonitus luodaan. Tuloksena on äärimmäisen terävä veitsi, joka säilyttää terävyytensä pitkään. Tämän veitsen terän pituus on 11 cm.
Veitsen kahva on kiinnitetty kahdella vahvalla teräsnitalla ja se on valmistettu mustasta micartasta. Micarta on vedenkestävä, kova ja hygieeninen materiaali, joka valmistetaan erityisen muovin ja pellavan yhdistämisellä kovassa paineessa. Veitsen täydellinen tasapaino saadaan ruostumattomasta teräksestä valmistetulla painikkeella kahvan päässä. Ran-paistiveitsi tuottaa suurta iloa liharuokia rakastavalle.
- Kovuusaste 60-62.
Ran Paistiveitsi 11 cm, jonka nimi tarkoittaa ”erinomainen” japaniksi, on osa Yaxellin luomaa veitssarjaa. Tätä paistiveistä voidaan käyttää erityisesti liharuokien valmistuksessa, esimerkiksi lihan leikkaamiseen ja senien, rasvan sekä kalvojen poistamiseen. Japanissa paistiveistä käytetään usein perinteisen trppanyaki-levyn kanssa.
Veitsen terä koostuu 69 kerroksisesta damaskoidusta teräksestä. Ydin on valmistettu kovasta VG10-teräksestä ja uloimmat kerrokset pehmeämmästä, ruostumattomasta teräksestä. Kerrokset sekä taotaan että hiotaan, jotta terän kaunis suonitus luodaan. Tuloksena on äärimmäisen terävä veitsi, joka säilyttää terävyytensä pitkään. Tämän veitsen terän pituus on 11 cm.
Veitsen kahva on kiinnitetty kahdella vahvalla teräsnitalla ja se on valmistettu mustasta micartasta. Micarta on vedenkestävä, kova ja hygieeninen materiaali, joka valmistetaan erityisen muovin ja pellavan yhdistämisellä kovassa paineessa. Veitsen täydellinen tasapaino saadaan ruostumattomasta teräksestä valmistetulla painikkeella kahvan päässä. Ran-paistiveitsi tuottaa suurta iloa liharuokia rakastavalle.
- Kovuusaste 60-62.
Tuotekuvaus
Ran Paistiveitsi 11 cm, jonka nimi tarkoittaa ”erinomainen” japaniksi, on osa Yaxellin luomaa veitssarjaa. Tätä paistiveistä voidaan käyttää erityisesti liharuokien valmistuksessa, esimerkiksi lihan leikkaamiseen ja senien, rasvan sekä kalvojen poistamiseen. Japanissa paistiveistä käytetään usein perinteisen trppanyaki-levyn kanssa.
Veitsen terä koostuu 69 kerroksisesta damaskoidusta teräksestä. Ydin on valmistettu kovasta VG10-teräksestä ja uloimmat kerrokset pehmeämmästä, ruostumattomasta teräksestä. Kerrokset sekä taotaan että hiotaan, jotta terän kaunis suonitus luodaan. Tuloksena on äärimmäisen terävä veitsi, joka säilyttää terävyytensä pitkään. Tämän veitsen terän pituus on 11 cm.
Veitsen kahva on kiinnitetty kahdella vahvalla teräsnitalla ja se on valmistettu mustasta micartasta. Micarta on vedenkestävä, kova ja hygieeninen materiaali, joka valmistetaan erityisen muovin ja pellavan yhdistämisellä kovassa paineessa. Veitsen täydellinen tasapaino saadaan ruostumattomasta teräksestä valmistetulla painikkeella kahvan päässä. Ran-paistiveitsi tuottaa suurta iloa liharuokia rakastavalle.
- Kovuusaste 60-62.
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani
Tuotekuvaus
Ran Paistiveitsi 11 cm, jonka nimi tarkoittaa ”erinomainen” japaniksi, on osa Yaxellin luomaa veitssarjaa. Tätä paistiveistä voidaan käyttää erityisesti liharuokien valmistuksessa, esimerkiksi lihan leikkaamiseen ja senien, rasvan sekä kalvojen poistamiseen. Japanissa paistiveistä käytetään usein perinteisen trppanyaki-levyn kanssa.
Veitsen terä koostuu 69 kerroksisesta damaskoidusta teräksestä. Ydin on valmistettu kovasta VG10-teräksestä ja uloimmat kerrokset pehmeämmästä, ruostumattomasta teräksestä. Kerrokset sekä taotaan että hiotaan, jotta terän kaunis suonitus luodaan. Tuloksena on äärimmäisen terävä veitsi, joka säilyttää terävyytensä pitkään. Tämän veitsen terän pituus on 11 cm.
Veitsen kahva on kiinnitetty kahdella vahvalla teräsnitalla ja se on valmistettu mustasta micartasta. Micarta on vedenkestävä, kova ja hygieeninen materiaali, joka valmistetaan erityisen muovin ja pellavan yhdistämisellä kovassa paineessa. Veitsen täydellinen tasapaino saadaan ruostumattomasta teräksestä valmistetulla painikkeella kahvan päässä. Ran-paistiveitsi tuottaa suurta iloa liharuokia rakastavalle.
- Kovuusaste 60-62.
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani