Ostoskori(0 tuotetta)

Ostoskorisi on tyhjä

Suosikit

Ostoskori(0 tuotetta)

Ostoskorisi on tyhjä

0

Ran Paistiveitsi 11 cm, jonka nimi tarkoittaa ”erinomainen” japaniksi, on osa Yaxellin luomaa veitssarjaa. Tätä paistiveistä voidaan käyttää erityisesti liharuokien valmistuksessa, esimerkiksi lihan leikkaamiseen ja senien, rasvan sekä kalvojen poistamiseen. Japanissa paistiveistä käytetään usein perinteisen trppanyaki-levyn kanssa.

Veitsen terä koostuu 69 kerroksisesta damaskoidusta teräksestä. Ydin on valmistettu kovasta VG10-teräksestä ja uloimmat kerrokset pehmeämmästä, ruostumattomasta teräksestä. Kerrokset sekä taotaan että hiotaan, jotta terän kaunis suonitus luodaan. Tuloksena on äärimmäisen terävä veitsi, joka säilyttää terävyytensä pitkään. Tämän veitsen terän pituus on 11 cm.

Veitsen kahva on kiinnitetty kahdella vahvalla teräsnitalla ja se on valmistettu mustasta micartasta. Micarta on vedenkestävä, kova ja hygieeninen materiaali, joka valmistetaan erityisen muovin ja pellavan yhdistämisellä kovassa paineessa. Veitsen täydellinen tasapaino saadaan ruostumattomasta teräksestä valmistetulla painikkeella kahvan päässä. Ran-paistiveitsi tuottaa suurta iloa liharuokia rakastavalle.

- Kovuusaste 60-62.

Ran Paistiveitsi 11 cm
0

Ran Paistiveitsi 11 cm, jonka nimi tarkoittaa ”erinomainen” japaniksi, on osa Yaxellin luomaa veitssarjaa. Tätä paistiveistä voidaan käyttää erityisesti liharuokien valmistuksessa, esimerkiksi lihan leikkaamiseen ja senien, rasvan sekä kalvojen poistamiseen. Japanissa paistiveistä käytetään usein perinteisen trppanyaki-levyn kanssa.

Veitsen terä koostuu 69 kerroksisesta damaskoidusta teräksestä. Ydin on valmistettu kovasta VG10-teräksestä ja uloimmat kerrokset pehmeämmästä, ruostumattomasta teräksestä. Kerrokset sekä taotaan että hiotaan, jotta terän kaunis suonitus luodaan. Tuloksena on äärimmäisen terävä veitsi, joka säilyttää terävyytensä pitkään. Tämän veitsen terän pituus on 11 cm.

Veitsen kahva on kiinnitetty kahdella vahvalla teräsnitalla ja se on valmistettu mustasta micartasta. Micarta on vedenkestävä, kova ja hygieeninen materiaali, joka valmistetaan erityisen muovin ja pellavan yhdistämisellä kovassa paineessa. Veitsen täydellinen tasapaino saadaan ruostumattomasta teräksestä valmistetulla painikkeella kahvan päässä. Ran-paistiveitsi tuottaa suurta iloa liharuokia rakastavalle.

- Kovuusaste 60-62.

Ran Paistiveitsi 11 cm
Yaxell Ran Paistiveitsi 11 cm
96.60 €164.89 €
Saatavilla - toimitus heti

Tuotekuvaus

Ran Paistiveitsi 11 cm, jonka nimi tarkoittaa ”erinomainen” japaniksi, on osa Yaxellin luomaa veitssarjaa. Tätä paistiveistä voidaan käyttää erityisesti liharuokien valmistuksessa, esimerkiksi lihan leikkaamiseen ja senien, rasvan sekä kalvojen poistamiseen. Japanissa paistiveistä käytetään usein perinteisen trppanyaki-levyn kanssa.

Veitsen terä koostuu 69 kerroksisesta damaskoidusta teräksestä. Ydin on valmistettu kovasta VG10-teräksestä ja uloimmat kerrokset pehmeämmästä, ruostumattomasta teräksestä. Kerrokset sekä taotaan että hiotaan, jotta terän kaunis suonitus luodaan. Tuloksena on äärimmäisen terävä veitsi, joka säilyttää terävyytensä pitkään. Tämän veitsen terän pituus on 11 cm.

Veitsen kahva on kiinnitetty kahdella vahvalla teräsnitalla ja se on valmistettu mustasta micartasta. Micarta on vedenkestävä, kova ja hygieeninen materiaali, joka valmistetaan erityisen muovin ja pellavan yhdistämisellä kovassa paineessa. Veitsen täydellinen tasapaino saadaan ruostumattomasta teräksestä valmistetulla painikkeella kahvan päässä. Ran-paistiveitsi tuottaa suurta iloa liharuokia rakastavalle.

- Kovuusaste 60-62.

Tuotetiedot

Tuotenumero:
130195
Tuotemerkki:
Yaxell
Sarja:
Ran
Pituus:
11 cm
Konepesua kestävä:
Ei
Kahvan materiaali:
Damaskusteräs (69 kerrosta), ydin VG1-terästä
Värispesifikaatio:
Monivärinen

Tuoteseloste

Valmistusmaa:
Japani

Tuotekuvaus

Ran Paistiveitsi 11 cm, jonka nimi tarkoittaa ”erinomainen” japaniksi, on osa Yaxellin luomaa veitssarjaa. Tätä paistiveistä voidaan käyttää erityisesti liharuokien valmistuksessa, esimerkiksi lihan leikkaamiseen ja senien, rasvan sekä kalvojen poistamiseen. Japanissa paistiveistä käytetään usein perinteisen trppanyaki-levyn kanssa.

Veitsen terä koostuu 69 kerroksisesta damaskoidusta teräksestä. Ydin on valmistettu kovasta VG10-teräksestä ja uloimmat kerrokset pehmeämmästä, ruostumattomasta teräksestä. Kerrokset sekä taotaan että hiotaan, jotta terän kaunis suonitus luodaan. Tuloksena on äärimmäisen terävä veitsi, joka säilyttää terävyytensä pitkään. Tämän veitsen terän pituus on 11 cm.

Veitsen kahva on kiinnitetty kahdella vahvalla teräsnitalla ja se on valmistettu mustasta micartasta. Micarta on vedenkestävä, kova ja hygieeninen materiaali, joka valmistetaan erityisen muovin ja pellavan yhdistämisellä kovassa paineessa. Veitsen täydellinen tasapaino saadaan ruostumattomasta teräksestä valmistetulla painikkeella kahvan päässä. Ran-paistiveitsi tuottaa suurta iloa liharuokia rakastavalle.

- Kovuusaste 60-62.

Tuotetiedot

Tuotenumero:
130195
Tuotemerkki:
Yaxell
Sarja:
Ran
Pituus:
11 cm
Konepesua kestävä:
Ei
Kahvan materiaali:
Damaskusteräs (69 kerrosta), ydin VG1-terästä
Värispesifikaatio:
Monivärinen

Tuoteseloste

Valmistusmaa:
Japani