Ran Kiritsuke Veitsi 20 cm on japanilainen veitsimalli, joka on hybridiversio vihannesveitsestä ja kalaveitsestä. Perinteen mukaan tätä veistä käyttää keittiömestari, mikä on merkki hänen asemastaan, koska veitsen hallinta on vaikeaa. Kun olet tullut todella taitavaksi veitsen käytössä, sanotaan sen voivan tehdä mitä tahansa.
Ran tarkoittaa "erinomaista" japaniksi, mikä on erittäin sopiva nimi erinomaiselle veitsisarjalle. Veisten terät koostuvat 69 kerroksesta damasked terästä. Ydin on tehty kovasta VG10-teräksestä ja muut teräskerrokset pehmeämmästä, ruostumattomasta teräksestä. Tämä tekee veitsistä äärimmäisen teräviä ja niiden terävyys säilyy pitkään. Teräskerrokset on sekä vasaroitu että kiillotettu luomaan kaunis laskimokuviointi, joka koristaa terää. Kovuusasteikko on 60-62 HRC.
Veitsen kahva on valmistettu mustasta micartasta. Materiaali valmistetaan kovapressaamalla liinakangasta ja erikoismuovia. Tuloksena on kova, vedenkestävä ja hygieeninen materiaali, joka sopii hyvin keittiöympäristöön. Kahva on kiinnitetty kahdella vahvalla teräsnitalla. Kahvan päässä on myös ruostumaton painonappi, joka takaa veitsen täydellisen tasapainon.
Ran Kiritsuke Veitsi 20 cm on japanilainen veitsimalli, joka on hybridiversio vihannesveitsestä ja kalaveitsestä. Perinteen mukaan tätä veistä käyttää keittiömestari, mikä on merkki hänen asemastaan, koska veitsen hallinta on vaikeaa. Kun olet tullut todella taitavaksi veitsen käytössä, sanotaan sen voivan tehdä mitä tahansa.
Ran tarkoittaa "erinomaista" japaniksi, mikä on erittäin sopiva nimi erinomaiselle veitsisarjalle. Veisten terät koostuvat 69 kerroksesta damasked terästä. Ydin on tehty kovasta VG10-teräksestä ja muut teräskerrokset pehmeämmästä, ruostumattomasta teräksestä. Tämä tekee veitsistä äärimmäisen teräviä ja niiden terävyys säilyy pitkään. Teräskerrokset on sekä vasaroitu että kiillotettu luomaan kaunis laskimokuviointi, joka koristaa terää. Kovuusasteikko on 60-62 HRC.
Veitsen kahva on valmistettu mustasta micartasta. Materiaali valmistetaan kovapressaamalla liinakangasta ja erikoismuovia. Tuloksena on kova, vedenkestävä ja hygieeninen materiaali, joka sopii hyvin keittiöympäristöön. Kahva on kiinnitetty kahdella vahvalla teräsnitalla. Kahvan päässä on myös ruostumaton painonappi, joka takaa veitsen täydellisen tasapainon.
Tuotekuvaus
Ran Kiritsuke Veitsi 20 cm on japanilainen veitsimalli, joka on hybridiversio vihannesveitsestä ja kalaveitsestä. Perinteen mukaan tätä veistä käyttää keittiömestari, mikä on merkki hänen asemastaan, koska veitsen hallinta on vaikeaa. Kun olet tullut todella taitavaksi veitsen käytössä, sanotaan sen voivan tehdä mitä tahansa.
Ran tarkoittaa "erinomaista" japaniksi, mikä on erittäin sopiva nimi erinomaiselle veitsisarjalle. Veisten terät koostuvat 69 kerroksesta damasked terästä. Ydin on tehty kovasta VG10-teräksestä ja muut teräskerrokset pehmeämmästä, ruostumattomasta teräksestä. Tämä tekee veitsistä äärimmäisen teräviä ja niiden terävyys säilyy pitkään. Teräskerrokset on sekä vasaroitu että kiillotettu luomaan kaunis laskimokuviointi, joka koristaa terää. Kovuusasteikko on 60-62 HRC.
Veitsen kahva on valmistettu mustasta micartasta. Materiaali valmistetaan kovapressaamalla liinakangasta ja erikoismuovia. Tuloksena on kova, vedenkestävä ja hygieeninen materiaali, joka sopii hyvin keittiöympäristöön. Kahva on kiinnitetty kahdella vahvalla teräsnitalla. Kahvan päässä on myös ruostumaton painonappi, joka takaa veitsen täydellisen tasapainon.
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani
Yhdistä
minosharp
MinoSharp MC-550 Veitsenteroitin
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Valkoinen
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Ruostumaton
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Musta
Tuotekuvaus
Ran Kiritsuke Veitsi 20 cm on japanilainen veitsimalli, joka on hybridiversio vihannesveitsestä ja kalaveitsestä. Perinteen mukaan tätä veistä käyttää keittiömestari, mikä on merkki hänen asemastaan, koska veitsen hallinta on vaikeaa. Kun olet tullut todella taitavaksi veitsen käytössä, sanotaan sen voivan tehdä mitä tahansa.
Ran tarkoittaa "erinomaista" japaniksi, mikä on erittäin sopiva nimi erinomaiselle veitsisarjalle. Veisten terät koostuvat 69 kerroksesta damasked terästä. Ydin on tehty kovasta VG10-teräksestä ja muut teräskerrokset pehmeämmästä, ruostumattomasta teräksestä. Tämä tekee veitsistä äärimmäisen teräviä ja niiden terävyys säilyy pitkään. Teräskerrokset on sekä vasaroitu että kiillotettu luomaan kaunis laskimokuviointi, joka koristaa terää. Kovuusasteikko on 60-62 HRC.
Veitsen kahva on valmistettu mustasta micartasta. Materiaali valmistetaan kovapressaamalla liinakangasta ja erikoismuovia. Tuloksena on kova, vedenkestävä ja hygieeninen materiaali, joka sopii hyvin keittiöympäristöön. Kahva on kiinnitetty kahdella vahvalla teräsnitalla. Kahvan päässä on myös ruostumaton painonappi, joka takaa veitsen täydellisen tasapainon.
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani