Outdoor Muurinpohjapannu 58 cm Musta Satake-merkiltä on täydellinen ulkokeittiön pannu, jolla voit valmistaa ruokaa niin luonnon helmassa kuin kotipihallakin ystävien tai perheen seurassa. Sytytä tuli tai kaasupoltin ja aseta pannu paikoilleen, valmista smashburgereita, syksyinen pataruoka, Texasin chili, Jambalaya tai miksei vaikkapa paellaa. Erinomaiset paisto-ominaisuudet lämpövalssatusta hiiliteräksestä tekevät ruoanlaitosta nautinnollista.
Voit hyvin täydentää Sataken japanilaisen Outdoor-sarjan muiden laadukkaiden tuotteiden, kuten kolmijalka, kattilat, grilli/hampurilaispressi ja myrskytulitikut.
Hoito-ohjeet
1. Valmistelut - Puhdista pannu lämpimällä vedellä tai miedolla pesuaineella. Levitä puhdistuksen jälkeen ohut kerros kasviöljyä, esimerkiksi rypsiöljyä, koko pinnalle. Poista ylimääräinen öljy paperipyyhkeellä - älä jätä ylimääräistä öljyä pannun keskiosaan.
Lämmitä pannua avotulen, kaasupolttimen tai grillin yllä, kunnes pannun yläkerros on saanut tumman patinan rasvan haihduttua (ainakin keskellä). Käsittelyä voidaan toistaa, ja se antaa aina paremman ja paremman patinan ja pinnan.
2. Puhdistus - On parasta ja helpointa puhdistaa heti käytön jälkeen, kun pannu on vielä kuuma. Poista ylimääräinen ruoan rasva pannusta. Kaada vettä pannuun ja anna kiehua. Poista jäämät lastalla ja talouspaperilla. Kuivaa huolellisesti. Jos tarvitset pesuainetta, toista ensimmäinen vaihe ennen seuraavaa käyttökertaa.
3. Säilytys - Kuivaa pannu ja suojaa se hieromalla ohut kerros öljyä pintaan. Säilytä kuivassa paikassa. Jos ruostetta ilmenee pitkäaikaisen säilytyksen tai virheellisen käsittelyn jälkeen, poista ruoste teräsvillalla tai pesuaineella, pese pannu, kuivaa ja suojaa öljyllä. Toista ensimmäinen vaihe ennen seuraavaa käyttökertaa.
Outdoor Muurinpohjapannu 58 cm Musta Satake-merkiltä on täydellinen ulkokeittiön pannu, jolla voit valmistaa ruokaa niin luonnon helmassa kuin kotipihallakin ystävien tai perheen seurassa. Sytytä tuli tai kaasupoltin ja aseta pannu paikoilleen, valmista smashburgereita, syksyinen pataruoka, Texasin chili, Jambalaya tai miksei vaikkapa paellaa. Erinomaiset paisto-ominaisuudet lämpövalssatusta hiiliteräksestä tekevät ruoanlaitosta nautinnollista.
Voit hyvin täydentää Sataken japanilaisen Outdoor-sarjan muiden laadukkaiden tuotteiden, kuten kolmijalka, kattilat, grilli/hampurilaispressi ja myrskytulitikut.
Hoito-ohjeet
1. Valmistelut - Puhdista pannu lämpimällä vedellä tai miedolla pesuaineella. Levitä puhdistuksen jälkeen ohut kerros kasviöljyä, esimerkiksi rypsiöljyä, koko pinnalle. Poista ylimääräinen öljy paperipyyhkeellä - älä jätä ylimääräistä öljyä pannun keskiosaan.
Lämmitä pannua avotulen, kaasupolttimen tai grillin yllä, kunnes pannun yläkerros on saanut tumman patinan rasvan haihduttua (ainakin keskellä). Käsittelyä voidaan toistaa, ja se antaa aina paremman ja paremman patinan ja pinnan.
2. Puhdistus - On parasta ja helpointa puhdistaa heti käytön jälkeen, kun pannu on vielä kuuma. Poista ylimääräinen ruoan rasva pannusta. Kaada vettä pannuun ja anna kiehua. Poista jäämät lastalla ja talouspaperilla. Kuivaa huolellisesti. Jos tarvitset pesuainetta, toista ensimmäinen vaihe ennen seuraavaa käyttökertaa.
3. Säilytys - Kuivaa pannu ja suojaa se hieromalla ohut kerros öljyä pintaan. Säilytä kuivassa paikassa. Jos ruostetta ilmenee pitkäaikaisen säilytyksen tai virheellisen käsittelyn jälkeen, poista ruoste teräsvillalla tai pesuaineella, pese pannu, kuivaa ja suojaa öljyllä. Toista ensimmäinen vaihe ennen seuraavaa käyttökertaa.
Tuotekuvaus
Outdoor Muurinpohjapannu 58 cm Musta Satake-merkiltä on täydellinen ulkokeittiön pannu, jolla voit valmistaa ruokaa niin luonnon helmassa kuin kotipihallakin ystävien tai perheen seurassa. Sytytä tuli tai kaasupoltin ja aseta pannu paikoilleen, valmista smashburgereita, syksyinen pataruoka, Texasin chili, Jambalaya tai miksei vaikkapa paellaa. Erinomaiset paisto-ominaisuudet lämpövalssatusta hiiliteräksestä tekevät ruoanlaitosta nautinnollista.
Voit hyvin täydentää Sataken japanilaisen Outdoor-sarjan muiden laadukkaiden tuotteiden, kuten kolmijalka, kattilat, grilli/hampurilaispressi ja myrskytulitikut.
Hoito-ohjeet
1. Valmistelut - Puhdista pannu lämpimällä vedellä tai miedolla pesuaineella. Levitä puhdistuksen jälkeen ohut kerros kasviöljyä, esimerkiksi rypsiöljyä, koko pinnalle. Poista ylimääräinen öljy paperipyyhkeellä - älä jätä ylimääräistä öljyä pannun keskiosaan.
Lämmitä pannua avotulen, kaasupolttimen tai grillin yllä, kunnes pannun yläkerros on saanut tumman patinan rasvan haihduttua (ainakin keskellä). Käsittelyä voidaan toistaa, ja se antaa aina paremman ja paremman patinan ja pinnan.
2. Puhdistus - On parasta ja helpointa puhdistaa heti käytön jälkeen, kun pannu on vielä kuuma. Poista ylimääräinen ruoan rasva pannusta. Kaada vettä pannuun ja anna kiehua. Poista jäämät lastalla ja talouspaperilla. Kuivaa huolellisesti. Jos tarvitset pesuainetta, toista ensimmäinen vaihe ennen seuraavaa käyttökertaa.
3. Säilytys - Kuivaa pannu ja suojaa se hieromalla ohut kerros öljyä pintaan. Säilytä kuivassa paikassa. Jos ruostetta ilmenee pitkäaikaisen säilytyksen tai virheellisen käsittelyn jälkeen, poista ruoste teräsvillalla tai pesuaineella, pese pannu, kuivaa ja suojaa öljyllä. Toista ensimmäinen vaihe ennen seuraavaa käyttökertaa.
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Kiina
Tuotekuvaus
Outdoor Muurinpohjapannu 58 cm Musta Satake-merkiltä on täydellinen ulkokeittiön pannu, jolla voit valmistaa ruokaa niin luonnon helmassa kuin kotipihallakin ystävien tai perheen seurassa. Sytytä tuli tai kaasupoltin ja aseta pannu paikoilleen, valmista smashburgereita, syksyinen pataruoka, Texasin chili, Jambalaya tai miksei vaikkapa paellaa. Erinomaiset paisto-ominaisuudet lämpövalssatusta hiiliteräksestä tekevät ruoanlaitosta nautinnollista.
Voit hyvin täydentää Sataken japanilaisen Outdoor-sarjan muiden laadukkaiden tuotteiden, kuten kolmijalka, kattilat, grilli/hampurilaispressi ja myrskytulitikut.
Hoito-ohjeet
1. Valmistelut - Puhdista pannu lämpimällä vedellä tai miedolla pesuaineella. Levitä puhdistuksen jälkeen ohut kerros kasviöljyä, esimerkiksi rypsiöljyä, koko pinnalle. Poista ylimääräinen öljy paperipyyhkeellä - älä jätä ylimääräistä öljyä pannun keskiosaan.
Lämmitä pannua avotulen, kaasupolttimen tai grillin yllä, kunnes pannun yläkerros on saanut tumman patinan rasvan haihduttua (ainakin keskellä). Käsittelyä voidaan toistaa, ja se antaa aina paremman ja paremman patinan ja pinnan.
2. Puhdistus - On parasta ja helpointa puhdistaa heti käytön jälkeen, kun pannu on vielä kuuma. Poista ylimääräinen ruoan rasva pannusta. Kaada vettä pannuun ja anna kiehua. Poista jäämät lastalla ja talouspaperilla. Kuivaa huolellisesti. Jos tarvitset pesuainetta, toista ensimmäinen vaihe ennen seuraavaa käyttökertaa.
3. Säilytys - Kuivaa pannu ja suojaa se hieromalla ohut kerros öljyä pintaan. Säilytä kuivassa paikassa. Jos ruostetta ilmenee pitkäaikaisen säilytyksen tai virheellisen käsittelyn jälkeen, poista ruoste teräsvillalla tai pesuaineella, pese pannu, kuivaa ja suojaa öljyllä. Toista ensimmäinen vaihe ennen seuraavaa käyttökertaa.
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Kiina