Kuro Santoku on karkeasti käsin taottu veitsi, joka sopii kalan, lihan ja vihannesten paloitteluun ja leikkaamiseen. Japanilainen sana "Santoku" tarkoittaa "kolmea käyttötapaa". Veitsi on siis erittäin monipuolinen ja sopii moneen käyttöön. Veitsen terä on valmistettu kahdeksan kertaa käsitellystä VG-10-teräksestä, mikä antaa lisäterävyyden ja kovuuden 58 HRC. Pitkä kahva on valmistettu poltetusta puusta ja kahvan pää 18/8-teräksestä. Se antaa täydellisen pidon, tasapainon ja vakauden. Tämä veitsi ilahduttaa sekä kättä että silmää! Toimitetaan puulaatikossa.
Satake Kuro -sarja on kokoelma veitsiä, joissa on kova teräs ja asennetta ruoanlaittoon. Hakatun terän sivun leikkuureuna on kaunista damaskiterästä. Se ei tee ainoastaan tee veitsistä kauniita ja vahvoja vaan epätasainen pinta vastustaa suurelta osin raaka-aineen ja terän välistä tyhjiötä. Veitsi liukuu tasaisesti kaikkien raaka-aineiden läpi. Ydinteräs on VG-10 ja se voidaan hioa erittäin ohueksi. Näin veitsen terä on terävä kuin partaveitsen terä ja veitsi kestää pitkään.
Terävä reuna tarjoaa parempaa ja terveellisempää ruokaa. Hienompi leikkauspinta auttaa estämään raaka-aineen menettämästä väriä, makua, nesteitä ja kimmoisuutta kypsennyksen aikana. Lisäksi terävä reuna auttaa leikattuja raaka-aineita kestämään pidempään niin etteivät ne kerää itseensä muita makuja jääkaapista.
Kuro Santoku on karkeasti käsin taottu veitsi, joka sopii kalan, lihan ja vihannesten paloitteluun ja leikkaamiseen. Japanilainen sana "Santoku" tarkoittaa "kolmea käyttötapaa". Veitsi on siis erittäin monipuolinen ja sopii moneen käyttöön. Veitsen terä on valmistettu kahdeksan kertaa käsitellystä VG-10-teräksestä, mikä antaa lisäterävyyden ja kovuuden 58 HRC. Pitkä kahva on valmistettu poltetusta puusta ja kahvan pää 18/8-teräksestä. Se antaa täydellisen pidon, tasapainon ja vakauden. Tämä veitsi ilahduttaa sekä kättä että silmää! Toimitetaan puulaatikossa.
Satake Kuro -sarja on kokoelma veitsiä, joissa on kova teräs ja asennetta ruoanlaittoon. Hakatun terän sivun leikkuureuna on kaunista damaskiterästä. Se ei tee ainoastaan tee veitsistä kauniita ja vahvoja vaan epätasainen pinta vastustaa suurelta osin raaka-aineen ja terän välistä tyhjiötä. Veitsi liukuu tasaisesti kaikkien raaka-aineiden läpi. Ydinteräs on VG-10 ja se voidaan hioa erittäin ohueksi. Näin veitsen terä on terävä kuin partaveitsen terä ja veitsi kestää pitkään.
Terävä reuna tarjoaa parempaa ja terveellisempää ruokaa. Hienompi leikkauspinta auttaa estämään raaka-aineen menettämästä väriä, makua, nesteitä ja kimmoisuutta kypsennyksen aikana. Lisäksi terävä reuna auttaa leikattuja raaka-aineita kestämään pidempään niin etteivät ne kerää itseensä muita makuja jääkaapista.
Yhdistä
Tuotekuvaus
Kuro Santoku on karkeasti käsin taottu veitsi, joka sopii kalan, lihan ja vihannesten paloitteluun ja leikkaamiseen. Japanilainen sana "Santoku" tarkoittaa "kolmea käyttötapaa". Veitsi on siis erittäin monipuolinen ja sopii moneen käyttöön. Veitsen terä on valmistettu kahdeksan kertaa käsitellystä VG-10-teräksestä, mikä antaa lisäterävyyden ja kovuuden 58 HRC. Pitkä kahva on valmistettu poltetusta puusta ja kahvan pää 18/8-teräksestä. Se antaa täydellisen pidon, tasapainon ja vakauden. Tämä veitsi ilahduttaa sekä kättä että silmää! Toimitetaan puulaatikossa.
Satake Kuro -sarja on kokoelma veitsiä, joissa on kova teräs ja asennetta ruoanlaittoon. Hakatun terän sivun leikkuureuna on kaunista damaskiterästä. Se ei tee ainoastaan tee veitsistä kauniita ja vahvoja vaan epätasainen pinta vastustaa suurelta osin raaka-aineen ja terän välistä tyhjiötä. Veitsi liukuu tasaisesti kaikkien raaka-aineiden läpi. Ydinteräs on VG-10 ja se voidaan hioa erittäin ohueksi. Näin veitsen terä on terävä kuin partaveitsen terä ja veitsi kestää pitkään.
Terävä reuna tarjoaa parempaa ja terveellisempää ruokaa. Hienompi leikkauspinta auttaa estämään raaka-aineen menettämästä väriä, makua, nesteitä ja kimmoisuutta kypsennyksen aikana. Lisäksi terävä reuna auttaa leikattuja raaka-aineita kestämään pidempään niin etteivät ne kerää itseensä muita makuja jääkaapista.
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani
Yhdistä
minosharp
MinoSharp MC-550 Veitsenteroitin
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Valkoinen
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Ruostumaton
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Musta
Tuotekuvaus
Kuro Santoku on karkeasti käsin taottu veitsi, joka sopii kalan, lihan ja vihannesten paloitteluun ja leikkaamiseen. Japanilainen sana "Santoku" tarkoittaa "kolmea käyttötapaa". Veitsi on siis erittäin monipuolinen ja sopii moneen käyttöön. Veitsen terä on valmistettu kahdeksan kertaa käsitellystä VG-10-teräksestä, mikä antaa lisäterävyyden ja kovuuden 58 HRC. Pitkä kahva on valmistettu poltetusta puusta ja kahvan pää 18/8-teräksestä. Se antaa täydellisen pidon, tasapainon ja vakauden. Tämä veitsi ilahduttaa sekä kättä että silmää! Toimitetaan puulaatikossa.
Satake Kuro -sarja on kokoelma veitsiä, joissa on kova teräs ja asennetta ruoanlaittoon. Hakatun terän sivun leikkuureuna on kaunista damaskiterästä. Se ei tee ainoastaan tee veitsistä kauniita ja vahvoja vaan epätasainen pinta vastustaa suurelta osin raaka-aineen ja terän välistä tyhjiötä. Veitsi liukuu tasaisesti kaikkien raaka-aineiden läpi. Ydinteräs on VG-10 ja se voidaan hioa erittäin ohueksi. Näin veitsen terä on terävä kuin partaveitsen terä ja veitsi kestää pitkään.
Terävä reuna tarjoaa parempaa ja terveellisempää ruokaa. Hienompi leikkauspinta auttaa estämään raaka-aineen menettämästä väriä, makua, nesteitä ja kimmoisuutta kypsennyksen aikana. Lisäksi terävä reuna auttaa leikattuja raaka-aineita kestämään pidempään niin etteivät ne kerää itseensä muita makuja jääkaapista.
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani