Sataken Kuro Kosantoku 14 cm on pieni kokkiveitsi. Santoku-sana tarkoittaa suunnilleen "kolmea etua", ja santokua käytetään sekä vihanneksiin, kalaan että lihaan. Kosantoku on yksinkertaisesti kokkiveitsi, jonka terä on hieman lyhyempi kuin tavallisessa santokussa. Malli on erittäin suosittu ihmisille, jotka pitävät kevyemmistä ja pienemmistä veitsistä.
Tämä käsintaottu veitsi on valmistettu 67-kerroksisesta damaskusteräksestä ja toimitetaan kauniissa puulaatikossa. Kuro-sarja on suunniteltu tasapainoa ja tarkkuutta varten. Tuloksena on karkeasti takomalla valmistettu veitsi, jonka terä on VG-10-terästä, joka on prosessoitu kahdeksan kertaa, mikä antaa lisää terävyyttä ja kovuutta noin 58 HRC:een. Pitkä palanut puukahva, jossa on 18/8-teräksestä valmistetut kahvanvahvike ja pää, tarjoaa täydellisen otteen, tasapainon ja vakauden.
Kuro-sarja on veitsikokoelma, jossa on äärimmäinen asenne ja kova teräs. Vasaratun teräksen sivu päättyy kauniiseen damaskusteräkseen leikkausreunan alussa, mikä tekee näistä veitsistä paitsi kauniita ja raakoja. Epätasainen pinta estää myös suurelta osin vakuumia raaka-aineen ja terän välillä, jolloin veitsi liukuu sujuvasti kaikkien raaka-aineiden läpi. Ydin on VG-10-terästä ja sen voi hioa hyvin ohueksi, mikä tarkoittaa, että veitsellä on partaterävä leikkausreuna, joka kestää pitkään.
Teroitettu reuna tuottaa maukkaampaa ja ravitsevampaa ruokaa. Hienompi leikkauspinta auttaa estämään raaka-aineita menettämästä väriään, makuaan, mehevyyttään ja kimmoisuuttaan valmistuksen aikana. Lisäksi terävä reuna tekee leikatuista raaka-aineista pitkäikäisempiä eivätkä ne ota makua muista jääkaapin asioista.
Sataken Kuro Kosantoku 14 cm on pieni kokkiveitsi. Santoku-sana tarkoittaa suunnilleen "kolmea etua", ja santokua käytetään sekä vihanneksiin, kalaan että lihaan. Kosantoku on yksinkertaisesti kokkiveitsi, jonka terä on hieman lyhyempi kuin tavallisessa santokussa. Malli on erittäin suosittu ihmisille, jotka pitävät kevyemmistä ja pienemmistä veitsistä.
Tämä käsintaottu veitsi on valmistettu 67-kerroksisesta damaskusteräksestä ja toimitetaan kauniissa puulaatikossa. Kuro-sarja on suunniteltu tasapainoa ja tarkkuutta varten. Tuloksena on karkeasti takomalla valmistettu veitsi, jonka terä on VG-10-terästä, joka on prosessoitu kahdeksan kertaa, mikä antaa lisää terävyyttä ja kovuutta noin 58 HRC:een. Pitkä palanut puukahva, jossa on 18/8-teräksestä valmistetut kahvanvahvike ja pää, tarjoaa täydellisen otteen, tasapainon ja vakauden.
Kuro-sarja on veitsikokoelma, jossa on äärimmäinen asenne ja kova teräs. Vasaratun teräksen sivu päättyy kauniiseen damaskusteräkseen leikkausreunan alussa, mikä tekee näistä veitsistä paitsi kauniita ja raakoja. Epätasainen pinta estää myös suurelta osin vakuumia raaka-aineen ja terän välillä, jolloin veitsi liukuu sujuvasti kaikkien raaka-aineiden läpi. Ydin on VG-10-terästä ja sen voi hioa hyvin ohueksi, mikä tarkoittaa, että veitsellä on partaterävä leikkausreuna, joka kestää pitkään.
Teroitettu reuna tuottaa maukkaampaa ja ravitsevampaa ruokaa. Hienompi leikkauspinta auttaa estämään raaka-aineita menettämästä väriään, makuaan, mehevyyttään ja kimmoisuuttaan valmistuksen aikana. Lisäksi terävä reuna tekee leikatuista raaka-aineista pitkäikäisempiä eivätkä ne ota makua muista jääkaapin asioista.
Tuotekuvaus
Sataken Kuro Kosantoku 14 cm on pieni kokkiveitsi. Santoku-sana tarkoittaa suunnilleen "kolmea etua", ja santokua käytetään sekä vihanneksiin, kalaan että lihaan. Kosantoku on yksinkertaisesti kokkiveitsi, jonka terä on hieman lyhyempi kuin tavallisessa santokussa. Malli on erittäin suosittu ihmisille, jotka pitävät kevyemmistä ja pienemmistä veitsistä.
Tämä käsintaottu veitsi on valmistettu 67-kerroksisesta damaskusteräksestä ja toimitetaan kauniissa puulaatikossa. Kuro-sarja on suunniteltu tasapainoa ja tarkkuutta varten. Tuloksena on karkeasti takomalla valmistettu veitsi, jonka terä on VG-10-terästä, joka on prosessoitu kahdeksan kertaa, mikä antaa lisää terävyyttä ja kovuutta noin 58 HRC:een. Pitkä palanut puukahva, jossa on 18/8-teräksestä valmistetut kahvanvahvike ja pää, tarjoaa täydellisen otteen, tasapainon ja vakauden.
Kuro-sarja on veitsikokoelma, jossa on äärimmäinen asenne ja kova teräs. Vasaratun teräksen sivu päättyy kauniiseen damaskusteräkseen leikkausreunan alussa, mikä tekee näistä veitsistä paitsi kauniita ja raakoja. Epätasainen pinta estää myös suurelta osin vakuumia raaka-aineen ja terän välillä, jolloin veitsi liukuu sujuvasti kaikkien raaka-aineiden läpi. Ydin on VG-10-terästä ja sen voi hioa hyvin ohueksi, mikä tarkoittaa, että veitsellä on partaterävä leikkausreuna, joka kestää pitkään.
Teroitettu reuna tuottaa maukkaampaa ja ravitsevampaa ruokaa. Hienompi leikkauspinta auttaa estämään raaka-aineita menettämästä väriään, makuaan, mehevyyttään ja kimmoisuuttaan valmistuksen aikana. Lisäksi terävä reuna tekee leikatuista raaka-aineista pitkäikäisempiä eivätkä ne ota makua muista jääkaapin asioista.
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Kiina
Tuotekuvaus
Sataken Kuro Kosantoku 14 cm on pieni kokkiveitsi. Santoku-sana tarkoittaa suunnilleen "kolmea etua", ja santokua käytetään sekä vihanneksiin, kalaan että lihaan. Kosantoku on yksinkertaisesti kokkiveitsi, jonka terä on hieman lyhyempi kuin tavallisessa santokussa. Malli on erittäin suosittu ihmisille, jotka pitävät kevyemmistä ja pienemmistä veitsistä.
Tämä käsintaottu veitsi on valmistettu 67-kerroksisesta damaskusteräksestä ja toimitetaan kauniissa puulaatikossa. Kuro-sarja on suunniteltu tasapainoa ja tarkkuutta varten. Tuloksena on karkeasti takomalla valmistettu veitsi, jonka terä on VG-10-terästä, joka on prosessoitu kahdeksan kertaa, mikä antaa lisää terävyyttä ja kovuutta noin 58 HRC:een. Pitkä palanut puukahva, jossa on 18/8-teräksestä valmistetut kahvanvahvike ja pää, tarjoaa täydellisen otteen, tasapainon ja vakauden.
Kuro-sarja on veitsikokoelma, jossa on äärimmäinen asenne ja kova teräs. Vasaratun teräksen sivu päättyy kauniiseen damaskusteräkseen leikkausreunan alussa, mikä tekee näistä veitsistä paitsi kauniita ja raakoja. Epätasainen pinta estää myös suurelta osin vakuumia raaka-aineen ja terän välillä, jolloin veitsi liukuu sujuvasti kaikkien raaka-aineiden läpi. Ydin on VG-10-terästä ja sen voi hioa hyvin ohueksi, mikä tarkoittaa, että veitsellä on partaterävä leikkausreuna, joka kestää pitkään.
Teroitettu reuna tuottaa maukkaampaa ja ravitsevampaa ruokaa. Hienompi leikkauspinta auttaa estämään raaka-aineita menettämästä väriään, makuaan, mehevyyttään ja kimmoisuuttaan valmistuksen aikana. Lisäksi terävä reuna tekee leikatuista raaka-aineista pitkäikäisempiä eivätkä ne ota makua muista jääkaapin asioista.
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Kiina