Satake Hiomakivi 13000 Gritilla saat veitsesi todella teräväksi.
Sataken hiomakivet sopivat veitsen terävöimiseen ja tämän erittäin hienon hiomapuikon avulla saat veitsesi terävänä kuin partaveitsi.
Hiomapuikot luokitellaan karheuden mukaan, kuten hiekkapaperi, ja sitä kutsutaan gritiks. Mitä korkeampi grit, sitä hienojakoinen hiomapuikko. Tämä hiomapuikko on 13000 grit.
Hiomapuikon valinnassa tulisi ottaa huomioon teroitusta määrittelevät seikat. Tämä japanilainen märkähiomapuikko on erittäin hieno, 13 000 grit ja tarkoitettu terävien veitsien huoltoon ja saa aikaan erinomaisen terävyyden ja kiillon, erityisesti teräsveitsille.
Hiomapuikolla saat veitsesi hiottua täydellisesti.
Kastele ensin puikko muutaman minuutin ajan ja varmista, että se pysyy märkänä koko terän hiomisen ajan. Ota tukeva ote veitsestä ja aseta terä kohtisuoraan puikkoon nähden. Vedä veitsi edestakaisin hiomapuikon yli, kunnes olet saanut haluamasi terävyyden.
Aloita ensin karkeammalla 240 grit hiomapuikolla karkean hionnan tekemiseen veitseen ja hio sen jälkeen tällä hienojakoisemmalla Satake märkähiomapuikolla saadaksesi terävän terävyyden.
Haluatko tietää lisää siitä, kuinka hiot veitsesi hiomapuikolla, katso tämä ohjevideo Knivakademinalta:
https://www.youtube.com/watch?v=U_Oj1Os6aTg
Syy, miksi sinun tulisi teroittaa veitsiäsi säännöllisesti, on paitsi helpottaa ruoanlaittoa, myös terävän terän tuottaa paremman ja terveellisemmän ruoan. Hienompi leikkauspinta auttaa estämään ruoan menettämästä väriään, makuaan, mehukkuuttaan ja rapeuttaan kypsennyksen aikana. Lisäksi terävä terä pitää leikatun ruoan tuoreena pidempään eikä se ota makua muista jääkaapissa olevista ruoista.
Sataken hiomapuikot on värikoodattu hiomakarkeuden mukaan. Pakkaus on samaa väriä kuin hiomapuikko jotta eri hiontakarkeuden tunnistaminen on helpompaa.
Yhdistä mielellään tämä erittäin hieno 13 000 grit Sataken märkähiomapuikko esimerkiksi karkeampaan 240 grit Satake hiomapuikkoon, joka antaa perushionnan, sekä hiomapuikkojen tukialustaan, joka helpottaa työskentelyä.
Sekä Satake Kuminen alusta että Satake Våtsten 240 Grit ovat saatavilla Cerverasta!
Satake Hiomakivi 13000 Gritilla saat veitsesi todella teräväksi.
Sataken hiomakivet sopivat veitsen terävöimiseen ja tämän erittäin hienon hiomapuikon avulla saat veitsesi terävänä kuin partaveitsi.
Hiomapuikot luokitellaan karheuden mukaan, kuten hiekkapaperi, ja sitä kutsutaan gritiks. Mitä korkeampi grit, sitä hienojakoinen hiomapuikko. Tämä hiomapuikko on 13000 grit.
Hiomapuikon valinnassa tulisi ottaa huomioon teroitusta määrittelevät seikat. Tämä japanilainen märkähiomapuikko on erittäin hieno, 13 000 grit ja tarkoitettu terävien veitsien huoltoon ja saa aikaan erinomaisen terävyyden ja kiillon, erityisesti teräsveitsille.
Hiomapuikolla saat veitsesi hiottua täydellisesti.
Kastele ensin puikko muutaman minuutin ajan ja varmista, että se pysyy märkänä koko terän hiomisen ajan. Ota tukeva ote veitsestä ja aseta terä kohtisuoraan puikkoon nähden. Vedä veitsi edestakaisin hiomapuikon yli, kunnes olet saanut haluamasi terävyyden.
Aloita ensin karkeammalla 240 grit hiomapuikolla karkean hionnan tekemiseen veitseen ja hio sen jälkeen tällä hienojakoisemmalla Satake märkähiomapuikolla saadaksesi terävän terävyyden.
Haluatko tietää lisää siitä, kuinka hiot veitsesi hiomapuikolla, katso tämä ohjevideo Knivakademinalta:
https://www.youtube.com/watch?v=U_Oj1Os6aTg
Syy, miksi sinun tulisi teroittaa veitsiäsi säännöllisesti, on paitsi helpottaa ruoanlaittoa, myös terävän terän tuottaa paremman ja terveellisemmän ruoan. Hienompi leikkauspinta auttaa estämään ruoan menettämästä väriään, makuaan, mehukkuuttaan ja rapeuttaan kypsennyksen aikana. Lisäksi terävä terä pitää leikatun ruoan tuoreena pidempään eikä se ota makua muista jääkaapissa olevista ruoista.
Sataken hiomapuikot on värikoodattu hiomakarkeuden mukaan. Pakkaus on samaa väriä kuin hiomapuikko jotta eri hiontakarkeuden tunnistaminen on helpompaa.
Yhdistä mielellään tämä erittäin hieno 13 000 grit Sataken märkähiomapuikko esimerkiksi karkeampaan 240 grit Satake hiomapuikkoon, joka antaa perushionnan, sekä hiomapuikkojen tukialustaan, joka helpottaa työskentelyä.
Sekä Satake Kuminen alusta että Satake Våtsten 240 Grit ovat saatavilla Cerverasta!
Tuotekuvaus
Satake Hiomakivi 13000 Gritilla saat veitsesi todella teräväksi.
Sataken hiomakivet sopivat veitsen terävöimiseen ja tämän erittäin hienon hiomapuikon avulla saat veitsesi terävänä kuin partaveitsi.
Hiomapuikot luokitellaan karheuden mukaan, kuten hiekkapaperi, ja sitä kutsutaan gritiks. Mitä korkeampi grit, sitä hienojakoinen hiomapuikko. Tämä hiomapuikko on 13000 grit.
Hiomapuikon valinnassa tulisi ottaa huomioon teroitusta määrittelevät seikat. Tämä japanilainen märkähiomapuikko on erittäin hieno, 13 000 grit ja tarkoitettu terävien veitsien huoltoon ja saa aikaan erinomaisen terävyyden ja kiillon, erityisesti teräsveitsille.
Hiomapuikolla saat veitsesi hiottua täydellisesti.
Kastele ensin puikko muutaman minuutin ajan ja varmista, että se pysyy märkänä koko terän hiomisen ajan. Ota tukeva ote veitsestä ja aseta terä kohtisuoraan puikkoon nähden. Vedä veitsi edestakaisin hiomapuikon yli, kunnes olet saanut haluamasi terävyyden.
Aloita ensin karkeammalla 240 grit hiomapuikolla karkean hionnan tekemiseen veitseen ja hio sen jälkeen tällä hienojakoisemmalla Satake märkähiomapuikolla saadaksesi terävän terävyyden.
Haluatko tietää lisää siitä, kuinka hiot veitsesi hiomapuikolla, katso tämä ohjevideo Knivakademinalta:
https://www.youtube.com/watch?v=U_Oj1Os6aTg
Syy, miksi sinun tulisi teroittaa veitsiäsi säännöllisesti, on paitsi helpottaa ruoanlaittoa, myös terävän terän tuottaa paremman ja terveellisemmän ruoan. Hienompi leikkauspinta auttaa estämään ruoan menettämästä väriään, makuaan, mehukkuuttaan ja rapeuttaan kypsennyksen aikana. Lisäksi terävä terä pitää leikatun ruoan tuoreena pidempään eikä se ota makua muista jääkaapissa olevista ruoista.
Sataken hiomapuikot on värikoodattu hiomakarkeuden mukaan. Pakkaus on samaa väriä kuin hiomapuikko jotta eri hiontakarkeuden tunnistaminen on helpompaa.
Yhdistä mielellään tämä erittäin hieno 13 000 grit Sataken märkähiomapuikko esimerkiksi karkeampaan 240 grit Satake hiomapuikkoon, joka antaa perushionnan, sekä hiomapuikkojen tukialustaan, joka helpottaa työskentelyä.
Sekä Satake Kuminen alusta että Satake Våtsten 240 Grit ovat saatavilla Cerverasta!
Tuotetiedot
- Tuotenumero:
- 71892
- Tuotemerkki: Satake
- Värispesifikaatio:
- Monivärinen
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani
Yhdistä
minosharp
MinoSharp MC-550 Veitsenteroitin
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Valkoinen
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Ruostumaton
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Musta
Tuotekuvaus
Satake Hiomakivi 13000 Gritilla saat veitsesi todella teräväksi.
Sataken hiomakivet sopivat veitsen terävöimiseen ja tämän erittäin hienon hiomapuikon avulla saat veitsesi terävänä kuin partaveitsi.
Hiomapuikot luokitellaan karheuden mukaan, kuten hiekkapaperi, ja sitä kutsutaan gritiks. Mitä korkeampi grit, sitä hienojakoinen hiomapuikko. Tämä hiomapuikko on 13000 grit.
Hiomapuikon valinnassa tulisi ottaa huomioon teroitusta määrittelevät seikat. Tämä japanilainen märkähiomapuikko on erittäin hieno, 13 000 grit ja tarkoitettu terävien veitsien huoltoon ja saa aikaan erinomaisen terävyyden ja kiillon, erityisesti teräsveitsille.
Hiomapuikolla saat veitsesi hiottua täydellisesti.
Kastele ensin puikko muutaman minuutin ajan ja varmista, että se pysyy märkänä koko terän hiomisen ajan. Ota tukeva ote veitsestä ja aseta terä kohtisuoraan puikkoon nähden. Vedä veitsi edestakaisin hiomapuikon yli, kunnes olet saanut haluamasi terävyyden.
Aloita ensin karkeammalla 240 grit hiomapuikolla karkean hionnan tekemiseen veitseen ja hio sen jälkeen tällä hienojakoisemmalla Satake märkähiomapuikolla saadaksesi terävän terävyyden.
Haluatko tietää lisää siitä, kuinka hiot veitsesi hiomapuikolla, katso tämä ohjevideo Knivakademinalta:
https://www.youtube.com/watch?v=U_Oj1Os6aTg
Syy, miksi sinun tulisi teroittaa veitsiäsi säännöllisesti, on paitsi helpottaa ruoanlaittoa, myös terävän terän tuottaa paremman ja terveellisemmän ruoan. Hienompi leikkauspinta auttaa estämään ruoan menettämästä väriään, makuaan, mehukkuuttaan ja rapeuttaan kypsennyksen aikana. Lisäksi terävä terä pitää leikatun ruoan tuoreena pidempään eikä se ota makua muista jääkaapissa olevista ruoista.
Sataken hiomapuikot on värikoodattu hiomakarkeuden mukaan. Pakkaus on samaa väriä kuin hiomapuikko jotta eri hiontakarkeuden tunnistaminen on helpompaa.
Yhdistä mielellään tämä erittäin hieno 13 000 grit Sataken märkähiomapuikko esimerkiksi karkeampaan 240 grit Satake hiomapuikkoon, joka antaa perushionnan, sekä hiomapuikkojen tukialustaan, joka helpottaa työskentelyä.
Sekä Satake Kuminen alusta että Satake Våtsten 240 Grit ovat saatavilla Cerverasta!
Tuotetiedot
- Tuotenumero:
- 71892
- Tuotemerkki: Satake
- Värispesifikaatio:
- Monivärinen
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani