Ostoskori(0 tuotetta)

Ostoskorisi on tyhjä

Suosikit

Ostoskori(0 tuotetta)

Ostoskorisi on tyhjä

0

Satake Hiomakivi 13000 Gritilla saat veitsesi todella teräväksi.

Sataken hiomakivet sopivat veitsen terävöimiseen ja tämän erittäin hienon hiomapuikon avulla saat veitsesi terävänä kuin partaveitsi.

Hiomapuikot luokitellaan karheuden mukaan, kuten hiekkapaperi, ja sitä kutsutaan gritiks. Mitä korkeampi grit, sitä hienojakoinen hiomapuikko. Tämä hiomapuikko on 13000 grit.

Hiomapuikon valinnassa tulisi ottaa huomioon teroitusta määrittelevät seikat. Tämä japanilainen märkähiomapuikko on erittäin hieno, 13 000 grit ja tarkoitettu terävien veitsien huoltoon ja saa aikaan erinomaisen terävyyden ja kiillon, erityisesti teräsveitsille.

Hiomapuikolla saat veitsesi hiottua täydellisesti.
Kastele ensin puikko muutaman minuutin ajan ja varmista, että se pysyy märkänä koko terän hiomisen ajan. Ota tukeva ote veitsestä ja aseta terä kohtisuoraan puikkoon nähden. Vedä veitsi edestakaisin hiomapuikon yli, kunnes olet saanut haluamasi terävyyden.
Aloita ensin karkeammalla 240 grit hiomapuikolla karkean hionnan tekemiseen veitseen ja hio sen jälkeen tällä hienojakoisemmalla Satake märkähiomapuikolla saadaksesi terävän terävyyden.

Haluatko tietää lisää siitä, kuinka hiot veitsesi hiomapuikolla, katso tämä ohjevideo Knivakademinalta:
https://www.youtube.com/watch?v=U_Oj1Os6aTg


Syy, miksi sinun tulisi teroittaa veitsiäsi säännöllisesti, on paitsi helpottaa ruoanlaittoa, myös terävän terän tuottaa paremman ja terveellisemmän ruoan. Hienompi leikkauspinta auttaa estämään ruoan menettämästä väriään, makuaan, mehukkuuttaan ja rapeuttaan kypsennyksen aikana. Lisäksi terävä terä pitää leikatun ruoan tuoreena pidempään eikä se ota makua muista jääkaapissa olevista ruoista.

Sataken hiomapuikot on värikoodattu hiomakarkeuden mukaan. Pakkaus on samaa väriä kuin hiomapuikko jotta eri hiontakarkeuden tunnistaminen on helpompaa.

Yhdistä mielellään tämä erittäin hieno 13 000 grit Sataken märkähiomapuikko esimerkiksi karkeampaan 240 grit Satake hiomapuikkoon, joka antaa perushionnan, sekä hiomapuikkojen tukialustaan, joka helpottaa työskentelyä.

Sekä Satake Kuminen alusta että Satake Våtsten 240 Grit ovat saatavilla Cerverasta!

Satake Hiomakivi 13000 Grit
0

Satake Hiomakivi 13000 Gritilla saat veitsesi todella teräväksi.

Sataken hiomakivet sopivat veitsen terävöimiseen ja tämän erittäin hienon hiomapuikon avulla saat veitsesi terävänä kuin partaveitsi.

Hiomapuikot luokitellaan karheuden mukaan, kuten hiekkapaperi, ja sitä kutsutaan gritiks. Mitä korkeampi grit, sitä hienojakoinen hiomapuikko. Tämä hiomapuikko on 13000 grit.

Hiomapuikon valinnassa tulisi ottaa huomioon teroitusta määrittelevät seikat. Tämä japanilainen märkähiomapuikko on erittäin hieno, 13 000 grit ja tarkoitettu terävien veitsien huoltoon ja saa aikaan erinomaisen terävyyden ja kiillon, erityisesti teräsveitsille.

Hiomapuikolla saat veitsesi hiottua täydellisesti.
Kastele ensin puikko muutaman minuutin ajan ja varmista, että se pysyy märkänä koko terän hiomisen ajan. Ota tukeva ote veitsestä ja aseta terä kohtisuoraan puikkoon nähden. Vedä veitsi edestakaisin hiomapuikon yli, kunnes olet saanut haluamasi terävyyden.
Aloita ensin karkeammalla 240 grit hiomapuikolla karkean hionnan tekemiseen veitseen ja hio sen jälkeen tällä hienojakoisemmalla Satake märkähiomapuikolla saadaksesi terävän terävyyden.

Haluatko tietää lisää siitä, kuinka hiot veitsesi hiomapuikolla, katso tämä ohjevideo Knivakademinalta:
https://www.youtube.com/watch?v=U_Oj1Os6aTg


Syy, miksi sinun tulisi teroittaa veitsiäsi säännöllisesti, on paitsi helpottaa ruoanlaittoa, myös terävän terän tuottaa paremman ja terveellisemmän ruoan. Hienompi leikkauspinta auttaa estämään ruoan menettämästä väriään, makuaan, mehukkuuttaan ja rapeuttaan kypsennyksen aikana. Lisäksi terävä terä pitää leikatun ruoan tuoreena pidempään eikä se ota makua muista jääkaapissa olevista ruoista.

Sataken hiomapuikot on värikoodattu hiomakarkeuden mukaan. Pakkaus on samaa väriä kuin hiomapuikko jotta eri hiontakarkeuden tunnistaminen on helpompaa.

Yhdistä mielellään tämä erittäin hieno 13 000 grit Sataken märkähiomapuikko esimerkiksi karkeampaan 240 grit Satake hiomapuikkoon, joka antaa perushionnan, sekä hiomapuikkojen tukialustaan, joka helpottaa työskentelyä.

Sekä Satake Kuminen alusta että Satake Våtsten 240 Grit ovat saatavilla Cerverasta!

Satake Hiomakivi 13000 Grit
Satake Satake Hiomakivi 13000 Grit
284.90 €
Saatavilla - toimitus heti

Tuotekuvaus

Satake Hiomakivi 13000 Gritilla saat veitsesi todella teräväksi.

Sataken hiomakivet sopivat veitsen terävöimiseen ja tämän erittäin hienon hiomapuikon avulla saat veitsesi terävänä kuin partaveitsi.

Hiomapuikot luokitellaan karheuden mukaan, kuten hiekkapaperi, ja sitä kutsutaan gritiks. Mitä korkeampi grit, sitä hienojakoinen hiomapuikko. Tämä hiomapuikko on 13000 grit.

Hiomapuikon valinnassa tulisi ottaa huomioon teroitusta määrittelevät seikat. Tämä japanilainen märkähiomapuikko on erittäin hieno, 13 000 grit ja tarkoitettu terävien veitsien huoltoon ja saa aikaan erinomaisen terävyyden ja kiillon, erityisesti teräsveitsille.

Hiomapuikolla saat veitsesi hiottua täydellisesti.
Kastele ensin puikko muutaman minuutin ajan ja varmista, että se pysyy märkänä koko terän hiomisen ajan. Ota tukeva ote veitsestä ja aseta terä kohtisuoraan puikkoon nähden. Vedä veitsi edestakaisin hiomapuikon yli, kunnes olet saanut haluamasi terävyyden.
Aloita ensin karkeammalla 240 grit hiomapuikolla karkean hionnan tekemiseen veitseen ja hio sen jälkeen tällä hienojakoisemmalla Satake märkähiomapuikolla saadaksesi terävän terävyyden.

Haluatko tietää lisää siitä, kuinka hiot veitsesi hiomapuikolla, katso tämä ohjevideo Knivakademinalta:
https://www.youtube.com/watch?v=U_Oj1Os6aTg


Syy, miksi sinun tulisi teroittaa veitsiäsi säännöllisesti, on paitsi helpottaa ruoanlaittoa, myös terävän terän tuottaa paremman ja terveellisemmän ruoan. Hienompi leikkauspinta auttaa estämään ruoan menettämästä väriään, makuaan, mehukkuuttaan ja rapeuttaan kypsennyksen aikana. Lisäksi terävä terä pitää leikatun ruoan tuoreena pidempään eikä se ota makua muista jääkaapissa olevista ruoista.

Sataken hiomapuikot on värikoodattu hiomakarkeuden mukaan. Pakkaus on samaa väriä kuin hiomapuikko jotta eri hiontakarkeuden tunnistaminen on helpompaa.

Yhdistä mielellään tämä erittäin hieno 13 000 grit Sataken märkähiomapuikko esimerkiksi karkeampaan 240 grit Satake hiomapuikkoon, joka antaa perushionnan, sekä hiomapuikkojen tukialustaan, joka helpottaa työskentelyä.

Sekä Satake Kuminen alusta että Satake Våtsten 240 Grit ovat saatavilla Cerverasta!

Tuotetiedot

Tuotenumero:
71892
Tuotemerkki:
Satake
Värispesifikaatio:
Monivärinen

Tuoteseloste

Valmistusmaa:
Japani

Yhdistä

MinoSharp MC-550 Veitsenteroitin

minosharp

MinoSharp MC-550 Veitsenteroitin

40.10 €66.90 €
Global Veitsitukki 9 veitselle Valkoinen

global

Global Veitsitukki 9 veitselle Valkoinen

74.22 €
Global Veitsitukki 9 veitselle Ruostumaton

global

Global Veitsitukki 9 veitselle Ruostumaton

147.90 €
Global Veitsitukki 9 veitselle Musta

global

Global Veitsitukki 9 veitselle Musta

119.90 €

Tuotekuvaus

Satake Hiomakivi 13000 Gritilla saat veitsesi todella teräväksi.

Sataken hiomakivet sopivat veitsen terävöimiseen ja tämän erittäin hienon hiomapuikon avulla saat veitsesi terävänä kuin partaveitsi.

Hiomapuikot luokitellaan karheuden mukaan, kuten hiekkapaperi, ja sitä kutsutaan gritiks. Mitä korkeampi grit, sitä hienojakoinen hiomapuikko. Tämä hiomapuikko on 13000 grit.

Hiomapuikon valinnassa tulisi ottaa huomioon teroitusta määrittelevät seikat. Tämä japanilainen märkähiomapuikko on erittäin hieno, 13 000 grit ja tarkoitettu terävien veitsien huoltoon ja saa aikaan erinomaisen terävyyden ja kiillon, erityisesti teräsveitsille.

Hiomapuikolla saat veitsesi hiottua täydellisesti.
Kastele ensin puikko muutaman minuutin ajan ja varmista, että se pysyy märkänä koko terän hiomisen ajan. Ota tukeva ote veitsestä ja aseta terä kohtisuoraan puikkoon nähden. Vedä veitsi edestakaisin hiomapuikon yli, kunnes olet saanut haluamasi terävyyden.
Aloita ensin karkeammalla 240 grit hiomapuikolla karkean hionnan tekemiseen veitseen ja hio sen jälkeen tällä hienojakoisemmalla Satake märkähiomapuikolla saadaksesi terävän terävyyden.

Haluatko tietää lisää siitä, kuinka hiot veitsesi hiomapuikolla, katso tämä ohjevideo Knivakademinalta:
https://www.youtube.com/watch?v=U_Oj1Os6aTg


Syy, miksi sinun tulisi teroittaa veitsiäsi säännöllisesti, on paitsi helpottaa ruoanlaittoa, myös terävän terän tuottaa paremman ja terveellisemmän ruoan. Hienompi leikkauspinta auttaa estämään ruoan menettämästä väriään, makuaan, mehukkuuttaan ja rapeuttaan kypsennyksen aikana. Lisäksi terävä terä pitää leikatun ruoan tuoreena pidempään eikä se ota makua muista jääkaapissa olevista ruoista.

Sataken hiomapuikot on värikoodattu hiomakarkeuden mukaan. Pakkaus on samaa väriä kuin hiomapuikko jotta eri hiontakarkeuden tunnistaminen on helpompaa.

Yhdistä mielellään tämä erittäin hieno 13 000 grit Sataken märkähiomapuikko esimerkiksi karkeampaan 240 grit Satake hiomapuikkoon, joka antaa perushionnan, sekä hiomapuikkojen tukialustaan, joka helpottaa työskentelyä.

Sekä Satake Kuminen alusta että Satake Våtsten 240 Grit ovat saatavilla Cerverasta!

Tuotetiedot

Tuotenumero:
71892
Tuotemerkki:
Satake
Värispesifikaatio:
Monivärinen

Tuoteseloste

Valmistusmaa:
Japani