Valmista ruoka suoraan Satake Himalaja -suolakivellä tai käytä sitä erilaisten kylmien ruokien tarjoiluun. Suolakivi on peräisin Himalajan vuoriston sydämestä ja koostuu 100 % luonnollisesta kristallisuolasta yli 180 miljoonan vuoden takaa. Suolakivi antaa ruokiisi "suolaisen kosketuksen" ja näin käytät myös vähemmän suolaa kuin itse ruokaasi maustaessasi. Kuumennettua suolakiveä voidaan käyttää ruokapöydän ääressä pienten kala- tai lihapalojen kypsentämiseen. Isommille paloille voi suolakiveä käyttää suoraan lämmönlähteessä tai sen päällä. Suolakiveä voidaan lämmittää eri tavoin ja se säilyttää lämpötilan noin 20 minuuttia.
Valmista ruoka suoraan Satake Himalaja -suolakivellä tai käytä sitä erilaisten kylmien ruokien tarjoiluun. Suolakivi on peräisin Himalajan vuoriston sydämestä ja koostuu 100 % luonnollisesta kristallisuolasta yli 180 miljoonan vuoden takaa. Suolakivi antaa ruokiisi "suolaisen kosketuksen" ja näin käytät myös vähemmän suolaa kuin itse ruokaasi maustaessasi. Kuumennettua suolakiveä voidaan käyttää ruokapöydän ääressä pienten kala- tai lihapalojen kypsentämiseen. Isommille paloille voi suolakiveä käyttää suoraan lämmönlähteessä tai sen päällä. Suolakiveä voidaan lämmittää eri tavoin ja se säilyttää lämpötilan noin 20 minuuttia.
Tuotekuvaus
Valmista ruoka suoraan Satake Himalaja -suolakivellä tai käytä sitä erilaisten kylmien ruokien tarjoiluun. Suolakivi on peräisin Himalajan vuoriston sydämestä ja koostuu 100 % luonnollisesta kristallisuolasta yli 180 miljoonan vuoden takaa. Suolakivi antaa ruokiisi "suolaisen kosketuksen" ja näin käytät myös vähemmän suolaa kuin itse ruokaasi maustaessasi. Kuumennettua suolakiveä voidaan käyttää ruokapöydän ääressä pienten kala- tai lihapalojen kypsentämiseen. Isommille paloille voi suolakiveä käyttää suoraan lämmönlähteessä tai sen päällä. Suolakiveä voidaan lämmittää eri tavoin ja se säilyttää lämpötilan noin 20 minuuttia.
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Pakistan
Tuotekuvaus
Valmista ruoka suoraan Satake Himalaja -suolakivellä tai käytä sitä erilaisten kylmien ruokien tarjoiluun. Suolakivi on peräisin Himalajan vuoriston sydämestä ja koostuu 100 % luonnollisesta kristallisuolasta yli 180 miljoonan vuoden takaa. Suolakivi antaa ruokiisi "suolaisen kosketuksen" ja näin käytät myös vähemmän suolaa kuin itse ruokaasi maustaessasi. Kuumennettua suolakiveä voidaan käyttää ruokapöydän ääressä pienten kala- tai lihapalojen kypsentämiseen. Isommille paloille voi suolakiveä käyttää suoraan lämmönlähteessä tai sen päällä. Suolakiveä voidaan lämmittää eri tavoin ja se säilyttää lämpötilan noin 20 minuuttia.
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Pakistan