Sujihiki veitsi Miyabin Mizu5000MCT-sarjasta on erinomainen tranchier-ja fileerausveitsi. Tämä upea veitsi, jonka tarkkuus ja korkea laatu ovat vertaansa vailla, sopii loistavasti sekä kalan fileointiin että lihan puhdistamiseen ja ohuen viipaleen leikkaamiseen. Ohut, 24 cm pitkä terä leikkaa helposti kaiken kalasta lihaan. Veitsi on helppokäyttöinen ja tekee ruoanlaitosta nautinnollista.
Veitsen terä on karkaistua ainutlaatuista SG-2 terästä, MC63 (Micro Carbide) pulveriterästä, joka on karkaistu uudelleen, jolloin saavutetaan kovuusaste 63 HRC. Näin ollen veitsi on erityisen kova ja kestävä. Teräsydän on verhoiltu kahdella kerroksella taottua Tsuchime ruostumatonta terästä, joka luo terään ainutlaatuisen ja kauniin kuviointinsa. Terä on hiottu Honbazuke-menetelmällä, joka tarkoittaa kolmivaiheista käsittelyä, joka teroittaa terän jokaisen vaiheen myötä ja tekee siitä terävän kuin partaveitsen. Klassinen D-muotoinen kahva on valmistettu Micarta-materiaalista, ja veitsi tasapainotetaan metallikannen avulla kahvan päässä.
Veitsi on valmistettu Seki:ssa, Japanissa kokeneiden käsityöläisten toimesta. Se tulee pestä käsin ja kuivata heti kuivalla pyyhkeellä.
Sujihiki veitsi Miyabin Mizu5000MCT-sarjasta on erinomainen tranchier-ja fileerausveitsi. Tämä upea veitsi, jonka tarkkuus ja korkea laatu ovat vertaansa vailla, sopii loistavasti sekä kalan fileointiin että lihan puhdistamiseen ja ohuen viipaleen leikkaamiseen. Ohut, 24 cm pitkä terä leikkaa helposti kaiken kalasta lihaan. Veitsi on helppokäyttöinen ja tekee ruoanlaitosta nautinnollista.
Veitsen terä on karkaistua ainutlaatuista SG-2 terästä, MC63 (Micro Carbide) pulveriterästä, joka on karkaistu uudelleen, jolloin saavutetaan kovuusaste 63 HRC. Näin ollen veitsi on erityisen kova ja kestävä. Teräsydän on verhoiltu kahdella kerroksella taottua Tsuchime ruostumatonta terästä, joka luo terään ainutlaatuisen ja kauniin kuviointinsa. Terä on hiottu Honbazuke-menetelmällä, joka tarkoittaa kolmivaiheista käsittelyä, joka teroittaa terän jokaisen vaiheen myötä ja tekee siitä terävän kuin partaveitsen. Klassinen D-muotoinen kahva on valmistettu Micarta-materiaalista, ja veitsi tasapainotetaan metallikannen avulla kahvan päässä.
Veitsi on valmistettu Seki:ssa, Japanissa kokeneiden käsityöläisten toimesta. Se tulee pestä käsin ja kuivata heti kuivalla pyyhkeellä.
Tuotekuvaus
Sujihiki veitsi Miyabin Mizu5000MCT-sarjasta on erinomainen tranchier-ja fileerausveitsi. Tämä upea veitsi, jonka tarkkuus ja korkea laatu ovat vertaansa vailla, sopii loistavasti sekä kalan fileointiin että lihan puhdistamiseen ja ohuen viipaleen leikkaamiseen. Ohut, 24 cm pitkä terä leikkaa helposti kaiken kalasta lihaan. Veitsi on helppokäyttöinen ja tekee ruoanlaitosta nautinnollista.
Veitsen terä on karkaistua ainutlaatuista SG-2 terästä, MC63 (Micro Carbide) pulveriterästä, joka on karkaistu uudelleen, jolloin saavutetaan kovuusaste 63 HRC. Näin ollen veitsi on erityisen kova ja kestävä. Teräsydän on verhoiltu kahdella kerroksella taottua Tsuchime ruostumatonta terästä, joka luo terään ainutlaatuisen ja kauniin kuviointinsa. Terä on hiottu Honbazuke-menetelmällä, joka tarkoittaa kolmivaiheista käsittelyä, joka teroittaa terän jokaisen vaiheen myötä ja tekee siitä terävän kuin partaveitsen. Klassinen D-muotoinen kahva on valmistettu Micarta-materiaalista, ja veitsi tasapainotetaan metallikannen avulla kahvan päässä.
Veitsi on valmistettu Seki:ssa, Japanissa kokeneiden käsityöläisten toimesta. Se tulee pestä käsin ja kuivata heti kuivalla pyyhkeellä.
Tuotetiedot
- Tuotenumero:
- 134270
- Tuotemerkki: Miyabi
- Pituus:
- 24 cm
- Konepesua kestävä:
- Ei
- Värispesifikaatio:
- Teräs
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani
Yhdistä
minosharp
MinoSharp MC-550 Veitsenteroitin
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Valkoinen
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Ruostumaton
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Musta
Tuotekuvaus
Sujihiki veitsi Miyabin Mizu5000MCT-sarjasta on erinomainen tranchier-ja fileerausveitsi. Tämä upea veitsi, jonka tarkkuus ja korkea laatu ovat vertaansa vailla, sopii loistavasti sekä kalan fileointiin että lihan puhdistamiseen ja ohuen viipaleen leikkaamiseen. Ohut, 24 cm pitkä terä leikkaa helposti kaiken kalasta lihaan. Veitsi on helppokäyttöinen ja tekee ruoanlaitosta nautinnollista.
Veitsen terä on karkaistua ainutlaatuista SG-2 terästä, MC63 (Micro Carbide) pulveriterästä, joka on karkaistu uudelleen, jolloin saavutetaan kovuusaste 63 HRC. Näin ollen veitsi on erityisen kova ja kestävä. Teräsydän on verhoiltu kahdella kerroksella taottua Tsuchime ruostumatonta terästä, joka luo terään ainutlaatuisen ja kauniin kuviointinsa. Terä on hiottu Honbazuke-menetelmällä, joka tarkoittaa kolmivaiheista käsittelyä, joka teroittaa terän jokaisen vaiheen myötä ja tekee siitä terävän kuin partaveitsen. Klassinen D-muotoinen kahva on valmistettu Micarta-materiaalista, ja veitsi tasapainotetaan metallikannen avulla kahvan päässä.
Veitsi on valmistettu Seki:ssa, Japanissa kokeneiden käsityöläisten toimesta. Se tulee pestä käsin ja kuivata heti kuivalla pyyhkeellä.
Tuotetiedot
- Tuotenumero:
- 134270
- Tuotemerkki: Miyabi
- Pituus:
- 24 cm
- Konepesua kestävä:
- Ei
- Värispesifikaatio:
- Teräs
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani