Ostoskori(0 tuotetta)

Ostoskorisi on tyhjä

Suosikit

Ostoskori(0 tuotetta)

Ostoskorisi on tyhjä

0

Sujihiki veitsi Miyabin Mizu5000MCT-sarjasta on erinomainen tranchier-ja fileerausveitsi. Tämä upea veitsi, jonka tarkkuus ja korkea laatu ovat vertaansa vailla, sopii loistavasti sekä kalan fileointiin että lihan puhdistamiseen ja ohuen viipaleen leikkaamiseen. Ohut, 24 cm pitkä terä leikkaa helposti kaiken kalasta lihaan. Veitsi on helppokäyttöinen ja tekee ruoanlaitosta nautinnollista.

Veitsen terä on karkaistua ainutlaatuista SG-2 terästä, MC63 (Micro Carbide) pulveriterästä, joka on karkaistu uudelleen, jolloin saavutetaan kovuusaste 63 HRC. Näin ollen veitsi on erityisen kova ja kestävä. Teräsydän on verhoiltu kahdella kerroksella taottua Tsuchime ruostumatonta terästä, joka luo terään ainutlaatuisen ja kauniin kuviointinsa. Terä on hiottu Honbazuke-menetelmällä, joka tarkoittaa kolmivaiheista käsittelyä, joka teroittaa terän jokaisen vaiheen myötä ja tekee siitä terävän kuin partaveitsen. Klassinen D-muotoinen kahva on valmistettu Micarta-materiaalista, ja veitsi tasapainotetaan metallikannen avulla kahvan päässä.

Veitsi on valmistettu Seki:ssa, Japanissa kokeneiden käsityöläisten toimesta. Se tulee pestä käsin ja kuivata heti kuivalla pyyhkeellä.

Sujihiki Fileerausveitsi 24 cm
0

Sujihiki veitsi Miyabin Mizu5000MCT-sarjasta on erinomainen tranchier-ja fileerausveitsi. Tämä upea veitsi, jonka tarkkuus ja korkea laatu ovat vertaansa vailla, sopii loistavasti sekä kalan fileointiin että lihan puhdistamiseen ja ohuen viipaleen leikkaamiseen. Ohut, 24 cm pitkä terä leikkaa helposti kaiken kalasta lihaan. Veitsi on helppokäyttöinen ja tekee ruoanlaitosta nautinnollista.

Veitsen terä on karkaistua ainutlaatuista SG-2 terästä, MC63 (Micro Carbide) pulveriterästä, joka on karkaistu uudelleen, jolloin saavutetaan kovuusaste 63 HRC. Näin ollen veitsi on erityisen kova ja kestävä. Teräsydän on verhoiltu kahdella kerroksella taottua Tsuchime ruostumatonta terästä, joka luo terään ainutlaatuisen ja kauniin kuviointinsa. Terä on hiottu Honbazuke-menetelmällä, joka tarkoittaa kolmivaiheista käsittelyä, joka teroittaa terän jokaisen vaiheen myötä ja tekee siitä terävän kuin partaveitsen. Klassinen D-muotoinen kahva on valmistettu Micarta-materiaalista, ja veitsi tasapainotetaan metallikannen avulla kahvan päässä.

Veitsi on valmistettu Seki:ssa, Japanissa kokeneiden käsityöläisten toimesta. Se tulee pestä käsin ja kuivata heti kuivalla pyyhkeellä.

Sujihiki Fileerausveitsi 24 cm

Sujihiki Fileerausveitsi 24 cm

Miyabi Sujihiki Fileerausveitsi 24 cm
275.90 €
Tilapäisesti loppu. Valvo tuotetta, niin ilmoitamme sinulle sähköpostitse, kun se on taas saatavilla!

Tuotekuvaus

Sujihiki veitsi Miyabin Mizu5000MCT-sarjasta on erinomainen tranchier-ja fileerausveitsi. Tämä upea veitsi, jonka tarkkuus ja korkea laatu ovat vertaansa vailla, sopii loistavasti sekä kalan fileointiin että lihan puhdistamiseen ja ohuen viipaleen leikkaamiseen. Ohut, 24 cm pitkä terä leikkaa helposti kaiken kalasta lihaan. Veitsi on helppokäyttöinen ja tekee ruoanlaitosta nautinnollista.

Veitsen terä on karkaistua ainutlaatuista SG-2 terästä, MC63 (Micro Carbide) pulveriterästä, joka on karkaistu uudelleen, jolloin saavutetaan kovuusaste 63 HRC. Näin ollen veitsi on erityisen kova ja kestävä. Teräsydän on verhoiltu kahdella kerroksella taottua Tsuchime ruostumatonta terästä, joka luo terään ainutlaatuisen ja kauniin kuviointinsa. Terä on hiottu Honbazuke-menetelmällä, joka tarkoittaa kolmivaiheista käsittelyä, joka teroittaa terän jokaisen vaiheen myötä ja tekee siitä terävän kuin partaveitsen. Klassinen D-muotoinen kahva on valmistettu Micarta-materiaalista, ja veitsi tasapainotetaan metallikannen avulla kahvan päässä.

Veitsi on valmistettu Seki:ssa, Japanissa kokeneiden käsityöläisten toimesta. Se tulee pestä käsin ja kuivata heti kuivalla pyyhkeellä.

Tuotetiedot

Tuotenumero:
134270
Tuotemerkki:
Miyabi
Pituus:
24 cm
Konepesua kestävä:
Ei
Värispesifikaatio:
Teräs

Tuoteseloste

Valmistusmaa:
Japani

Yhdistä

MinoSharp MC-550 Veitsenteroitin

minosharp

MinoSharp MC-550 Veitsenteroitin

40.10 €66.90 €
Global Veitsitukki 9 veitselle Valkoinen

global

Global Veitsitukki 9 veitselle Valkoinen

74.22 €
Global Veitsitukki 9 veitselle Ruostumaton

global

Global Veitsitukki 9 veitselle Ruostumaton

147.90 €
Global Veitsitukki 9 veitselle Musta

global

Global Veitsitukki 9 veitselle Musta

119.90 €

Tuotekuvaus

Sujihiki veitsi Miyabin Mizu5000MCT-sarjasta on erinomainen tranchier-ja fileerausveitsi. Tämä upea veitsi, jonka tarkkuus ja korkea laatu ovat vertaansa vailla, sopii loistavasti sekä kalan fileointiin että lihan puhdistamiseen ja ohuen viipaleen leikkaamiseen. Ohut, 24 cm pitkä terä leikkaa helposti kaiken kalasta lihaan. Veitsi on helppokäyttöinen ja tekee ruoanlaitosta nautinnollista.

Veitsen terä on karkaistua ainutlaatuista SG-2 terästä, MC63 (Micro Carbide) pulveriterästä, joka on karkaistu uudelleen, jolloin saavutetaan kovuusaste 63 HRC. Näin ollen veitsi on erityisen kova ja kestävä. Teräsydän on verhoiltu kahdella kerroksella taottua Tsuchime ruostumatonta terästä, joka luo terään ainutlaatuisen ja kauniin kuviointinsa. Terä on hiottu Honbazuke-menetelmällä, joka tarkoittaa kolmivaiheista käsittelyä, joka teroittaa terän jokaisen vaiheen myötä ja tekee siitä terävän kuin partaveitsen. Klassinen D-muotoinen kahva on valmistettu Micarta-materiaalista, ja veitsi tasapainotetaan metallikannen avulla kahvan päässä.

Veitsi on valmistettu Seki:ssa, Japanissa kokeneiden käsityöläisten toimesta. Se tulee pestä käsin ja kuivata heti kuivalla pyyhkeellä.

Tuotetiedot

Tuotenumero:
134270
Tuotemerkki:
Miyabi
Pituus:
24 cm
Konepesua kestävä:
Ei
Värispesifikaatio:
Teräs

Tuoteseloste

Valmistusmaa:
Japani