Japanilainen Santoku -veitsi on itämainen kokkiveitsi. Japanin todellinen yleisveitsi, jonka terä on korkea ja etuosa on puolipyöreä. Se on monipuolinen keittiöveitsi, joka sopii useimpiin keittiön askareisiin. Voit käyttää sitä lihan ja kalan fileointiin, vihannesten ja kasvisten pilkkomiseen/viipalointiin jne. Santoku -veitsi on jotain kokkiveitsen ja vihannessilppurin väliltä. Hyödyllisyytensä ansiosta siitä on tullut erittäin suosittu monessa keittiöissä.
Japanilaisen RAW 5000 FCD -sarjan ydin on jääkarkaistua Cryodur-terästä kauniissa damaskikuviossa. Kahva on ergonomisesti suunniteltu harmaa/musta pakkapuusta ja veitsi on valmistettu Sekissä, Japanissa.
Veitsellä on pitkä käyttöikä, se on erittäin hygieeninen ja helppo pitää puhtaana. Jokainen veitsi saa ainutlaatuisen ja yksilöllisen erityispiirteensä veitsen damaskikuvion kautta. Japanilainen Honbazuke-hionta eli suorat hiontakulmat, antavat symmetriselle terälle veitsimäisen terävyyden, josta Miyabi -veitset tunnetaan maailmalla.
Japanilainen Santoku -veitsi on itämainen kokkiveitsi. Japanin todellinen yleisveitsi, jonka terä on korkea ja etuosa on puolipyöreä. Se on monipuolinen keittiöveitsi, joka sopii useimpiin keittiön askareisiin. Voit käyttää sitä lihan ja kalan fileointiin, vihannesten ja kasvisten pilkkomiseen/viipalointiin jne. Santoku -veitsi on jotain kokkiveitsen ja vihannessilppurin väliltä. Hyödyllisyytensä ansiosta siitä on tullut erittäin suosittu monessa keittiöissä.
Japanilaisen RAW 5000 FCD -sarjan ydin on jääkarkaistua Cryodur-terästä kauniissa damaskikuviossa. Kahva on ergonomisesti suunniteltu harmaa/musta pakkapuusta ja veitsi on valmistettu Sekissä, Japanissa.
Veitsellä on pitkä käyttöikä, se on erittäin hygieeninen ja helppo pitää puhtaana. Jokainen veitsi saa ainutlaatuisen ja yksilöllisen erityispiirteensä veitsen damaskikuvion kautta. Japanilainen Honbazuke-hionta eli suorat hiontakulmat, antavat symmetriselle terälle veitsimäisen terävyyden, josta Miyabi -veitset tunnetaan maailmalla.
Tuotekuvaus
Japanilainen Santoku -veitsi on itämainen kokkiveitsi. Japanin todellinen yleisveitsi, jonka terä on korkea ja etuosa on puolipyöreä. Se on monipuolinen keittiöveitsi, joka sopii useimpiin keittiön askareisiin. Voit käyttää sitä lihan ja kalan fileointiin, vihannesten ja kasvisten pilkkomiseen/viipalointiin jne. Santoku -veitsi on jotain kokkiveitsen ja vihannessilppurin väliltä. Hyödyllisyytensä ansiosta siitä on tullut erittäin suosittu monessa keittiöissä.
Japanilaisen RAW 5000 FCD -sarjan ydin on jääkarkaistua Cryodur-terästä kauniissa damaskikuviossa. Kahva on ergonomisesti suunniteltu harmaa/musta pakkapuusta ja veitsi on valmistettu Sekissä, Japanissa.
Veitsellä on pitkä käyttöikä, se on erittäin hygieeninen ja helppo pitää puhtaana. Jokainen veitsi saa ainutlaatuisen ja yksilöllisen erityispiirteensä veitsen damaskikuvion kautta. Japanilainen Honbazuke-hionta eli suorat hiontakulmat, antavat symmetriselle terälle veitsimäisen terävyyden, josta Miyabi -veitset tunnetaan maailmalla.
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani
Yhdistä
minosharp
MinoSharp MC-550 Veitsenteroitin
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Valkoinen
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Ruostumaton
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Musta
Tuotekuvaus
Japanilainen Santoku -veitsi on itämainen kokkiveitsi. Japanin todellinen yleisveitsi, jonka terä on korkea ja etuosa on puolipyöreä. Se on monipuolinen keittiöveitsi, joka sopii useimpiin keittiön askareisiin. Voit käyttää sitä lihan ja kalan fileointiin, vihannesten ja kasvisten pilkkomiseen/viipalointiin jne. Santoku -veitsi on jotain kokkiveitsen ja vihannessilppurin väliltä. Hyödyllisyytensä ansiosta siitä on tullut erittäin suosittu monessa keittiöissä.
Japanilaisen RAW 5000 FCD -sarjan ydin on jääkarkaistua Cryodur-terästä kauniissa damaskikuviossa. Kahva on ergonomisesti suunniteltu harmaa/musta pakkapuusta ja veitsi on valmistettu Sekissä, Japanissa.
Veitsellä on pitkä käyttöikä, se on erittäin hygieeninen ja helppo pitää puhtaana. Jokainen veitsi saa ainutlaatuisen ja yksilöllisen erityispiirteensä veitsen damaskikuvion kautta. Japanilainen Honbazuke-hionta eli suorat hiontakulmat, antavat symmetriselle terälle veitsimäisen terävyyden, josta Miyabi -veitset tunnetaan maailmalla.
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani