Gyutoh on japanilainen vastine länsimaisen keittiön yleisimmälle veitselle eli kokkiveitselle. Kokkiveitsi on saatavilla useissa eri muodoissa, tyypeissä ja malleissa. Monipuolinen kokkiveitsi on yleensä keittiöveitsistä se ensimmäinen, jonka tarvitset. Tällä veitsellä voit viipaloida tomaatteja, pilkkoa vihanneksia, leikata lihaa ja kalaa ja paljon muuta. Kokkiveitsien terien tulee olla niin korkealla, että pilkkominen on mahdollista ilman rystysten osumista leikkuulautaan. Tämä isompi veitsi on 24 cm malli on normaalia kokoa. Tämä 24 cm malli on todella reilunkokoinen. Veitsellä voit hakata/pilkkoja enemmän kerrallaan, myös isoja raaka-aineita.
Japanilaisen RAW 5000 FCD -sarjan ydin on jääkarkaistua Cryodur-terästä kauniissa damaskikuviossa. Kahva on ergonomisesti suunniteltu harmaa/musta pakkapuusta ja veitsi on valmistettu Sekissä, Japanissa. Veitsellä on pitkä käyttöikä, se on erittäin hygieeninen ja helppo pitää puhtaana. Jokainen veitsi saa ainutlaatuisen ja yksilöllisen erityispiirteensä jokaisen veitsen damaskikuvion kautta. Japanilainen Honbazuke-hionta eli suorat hiontakulmat, antavat symmetriselle terälle veitsimäisen terävyyden, josta Miyabi -veitset tunnetaan maailmalla.
Gyutoh on japanilainen vastine länsimaisen keittiön yleisimmälle veitselle eli kokkiveitselle. Kokkiveitsi on saatavilla useissa eri muodoissa, tyypeissä ja malleissa. Monipuolinen kokkiveitsi on yleensä keittiöveitsistä se ensimmäinen, jonka tarvitset. Tällä veitsellä voit viipaloida tomaatteja, pilkkoa vihanneksia, leikata lihaa ja kalaa ja paljon muuta. Kokkiveitsien terien tulee olla niin korkealla, että pilkkominen on mahdollista ilman rystysten osumista leikkuulautaan. Tämä isompi veitsi on 24 cm malli on normaalia kokoa. Tämä 24 cm malli on todella reilunkokoinen. Veitsellä voit hakata/pilkkoja enemmän kerrallaan, myös isoja raaka-aineita.
Japanilaisen RAW 5000 FCD -sarjan ydin on jääkarkaistua Cryodur-terästä kauniissa damaskikuviossa. Kahva on ergonomisesti suunniteltu harmaa/musta pakkapuusta ja veitsi on valmistettu Sekissä, Japanissa. Veitsellä on pitkä käyttöikä, se on erittäin hygieeninen ja helppo pitää puhtaana. Jokainen veitsi saa ainutlaatuisen ja yksilöllisen erityispiirteensä jokaisen veitsen damaskikuvion kautta. Japanilainen Honbazuke-hionta eli suorat hiontakulmat, antavat symmetriselle terälle veitsimäisen terävyyden, josta Miyabi -veitset tunnetaan maailmalla.
Tuotekuvaus
Gyutoh on japanilainen vastine länsimaisen keittiön yleisimmälle veitselle eli kokkiveitselle. Kokkiveitsi on saatavilla useissa eri muodoissa, tyypeissä ja malleissa. Monipuolinen kokkiveitsi on yleensä keittiöveitsistä se ensimmäinen, jonka tarvitset. Tällä veitsellä voit viipaloida tomaatteja, pilkkoa vihanneksia, leikata lihaa ja kalaa ja paljon muuta. Kokkiveitsien terien tulee olla niin korkealla, että pilkkominen on mahdollista ilman rystysten osumista leikkuulautaan. Tämä isompi veitsi on 24 cm malli on normaalia kokoa. Tämä 24 cm malli on todella reilunkokoinen. Veitsellä voit hakata/pilkkoja enemmän kerrallaan, myös isoja raaka-aineita.
Japanilaisen RAW 5000 FCD -sarjan ydin on jääkarkaistua Cryodur-terästä kauniissa damaskikuviossa. Kahva on ergonomisesti suunniteltu harmaa/musta pakkapuusta ja veitsi on valmistettu Sekissä, Japanissa. Veitsellä on pitkä käyttöikä, se on erittäin hygieeninen ja helppo pitää puhtaana. Jokainen veitsi saa ainutlaatuisen ja yksilöllisen erityispiirteensä jokaisen veitsen damaskikuvion kautta. Japanilainen Honbazuke-hionta eli suorat hiontakulmat, antavat symmetriselle terälle veitsimäisen terävyyden, josta Miyabi -veitset tunnetaan maailmalla.
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani
Yhdistä
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Musta
global
Global Magneettilista 41 cm G-42/41
global
Global G-91/SB Veitsenteroitin 2 pyörää
global
Global Leikkuulauta G-1005
Tuotekuvaus
Gyutoh on japanilainen vastine länsimaisen keittiön yleisimmälle veitselle eli kokkiveitselle. Kokkiveitsi on saatavilla useissa eri muodoissa, tyypeissä ja malleissa. Monipuolinen kokkiveitsi on yleensä keittiöveitsistä se ensimmäinen, jonka tarvitset. Tällä veitsellä voit viipaloida tomaatteja, pilkkoa vihanneksia, leikata lihaa ja kalaa ja paljon muuta. Kokkiveitsien terien tulee olla niin korkealla, että pilkkominen on mahdollista ilman rystysten osumista leikkuulautaan. Tämä isompi veitsi on 24 cm malli on normaalia kokoa. Tämä 24 cm malli on todella reilunkokoinen. Veitsellä voit hakata/pilkkoja enemmän kerrallaan, myös isoja raaka-aineita.
Japanilaisen RAW 5000 FCD -sarjan ydin on jääkarkaistua Cryodur-terästä kauniissa damaskikuviossa. Kahva on ergonomisesti suunniteltu harmaa/musta pakkapuusta ja veitsi on valmistettu Sekissä, Japanissa. Veitsellä on pitkä käyttöikä, se on erittäin hygieeninen ja helppo pitää puhtaana. Jokainen veitsi saa ainutlaatuisen ja yksilöllisen erityispiirteensä jokaisen veitsen damaskikuvion kautta. Japanilainen Honbazuke-hionta eli suorat hiontakulmat, antavat symmetriselle terälle veitsimäisen terävyyden, josta Miyabi -veitset tunnetaan maailmalla.
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani