Mizu 5000MCT Shotoh Kuorimaveitsi 9 cm on Miyabin Mizu5000MCT -sarjasta. 9 cm pituisella terällä varustettu veitsi on pienempi versio kokkiveitsestä, joka mahdollistaa tarkemman työskentelyn keittiössä. Shotoh-veitsi on ihanteellinen väline keskikokoisten tai pienempien hedelmien, vihannesten tai lihanpalasten leikkaamiseen. Veitsi on valmistettu Sekissä, Japanissa, ja sen laatu ja terävyys ovat erinomaiset.
Veitsen terässä on jalostettu SG-2-teräsydin, joka on MC63 (Micro Carbide) -pulveriterästä. Tätä terästä on karkaistu vielä kerran saavuttaakseen kovuuden 63 HRC. Teräsydin on kahden kerroksen Tsuchime-hammastetun ruostumattoman teräksen suojaama, mikä antaa terälle sen ainutlaatuisen ja kauniin kuvion. Terä on hiottu Honbazuke-menetelmällä, joka tarkoittaa, että se on hiottu käsin kolmessa vaiheessa; jokainen vaihe lisää terävyyttä ja antaa erittäin terävän reunan. Veitsen klassinen D-muotoinen kahva on valmistettu Micartasta, ja veitsen tasapainottamiseksi sen kahvassa on metallinuppi. Tämä poikkeuksellisen pieni veitsi tuottaa paljon iloa keittiössä.
Mizu 5000MCT Shotoh Kuorimaveitsi 9 cm on Miyabin Mizu5000MCT -sarjasta. 9 cm pituisella terällä varustettu veitsi on pienempi versio kokkiveitsestä, joka mahdollistaa tarkemman työskentelyn keittiössä. Shotoh-veitsi on ihanteellinen väline keskikokoisten tai pienempien hedelmien, vihannesten tai lihanpalasten leikkaamiseen. Veitsi on valmistettu Sekissä, Japanissa, ja sen laatu ja terävyys ovat erinomaiset.
Veitsen terässä on jalostettu SG-2-teräsydin, joka on MC63 (Micro Carbide) -pulveriterästä. Tätä terästä on karkaistu vielä kerran saavuttaakseen kovuuden 63 HRC. Teräsydin on kahden kerroksen Tsuchime-hammastetun ruostumattoman teräksen suojaama, mikä antaa terälle sen ainutlaatuisen ja kauniin kuvion. Terä on hiottu Honbazuke-menetelmällä, joka tarkoittaa, että se on hiottu käsin kolmessa vaiheessa; jokainen vaihe lisää terävyyttä ja antaa erittäin terävän reunan. Veitsen klassinen D-muotoinen kahva on valmistettu Micartasta, ja veitsen tasapainottamiseksi sen kahvassa on metallinuppi. Tämä poikkeuksellisen pieni veitsi tuottaa paljon iloa keittiössä.
Tuotekuvaus
Mizu 5000MCT Shotoh Kuorimaveitsi 9 cm on Miyabin Mizu5000MCT -sarjasta. 9 cm pituisella terällä varustettu veitsi on pienempi versio kokkiveitsestä, joka mahdollistaa tarkemman työskentelyn keittiössä. Shotoh-veitsi on ihanteellinen väline keskikokoisten tai pienempien hedelmien, vihannesten tai lihanpalasten leikkaamiseen. Veitsi on valmistettu Sekissä, Japanissa, ja sen laatu ja terävyys ovat erinomaiset.
Veitsen terässä on jalostettu SG-2-teräsydin, joka on MC63 (Micro Carbide) -pulveriterästä. Tätä terästä on karkaistu vielä kerran saavuttaakseen kovuuden 63 HRC. Teräsydin on kahden kerroksen Tsuchime-hammastetun ruostumattoman teräksen suojaama, mikä antaa terälle sen ainutlaatuisen ja kauniin kuvion. Terä on hiottu Honbazuke-menetelmällä, joka tarkoittaa, että se on hiottu käsin kolmessa vaiheessa; jokainen vaihe lisää terävyyttä ja antaa erittäin terävän reunan. Veitsen klassinen D-muotoinen kahva on valmistettu Micartasta, ja veitsen tasapainottamiseksi sen kahvassa on metallinuppi. Tämä poikkeuksellisen pieni veitsi tuottaa paljon iloa keittiössä.
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani
Yhdistä
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Musta
global
Global Magneettilista 41 cm G-42/41
global
Global G-91/SB Veitsenteroitin 2 pyörää
global
Global Leikkuulauta G-1005
Tuotekuvaus
Mizu 5000MCT Shotoh Kuorimaveitsi 9 cm on Miyabin Mizu5000MCT -sarjasta. 9 cm pituisella terällä varustettu veitsi on pienempi versio kokkiveitsestä, joka mahdollistaa tarkemman työskentelyn keittiössä. Shotoh-veitsi on ihanteellinen väline keskikokoisten tai pienempien hedelmien, vihannesten tai lihanpalasten leikkaamiseen. Veitsi on valmistettu Sekissä, Japanissa, ja sen laatu ja terävyys ovat erinomaiset.
Veitsen terässä on jalostettu SG-2-teräsydin, joka on MC63 (Micro Carbide) -pulveriterästä. Tätä terästä on karkaistu vielä kerran saavuttaakseen kovuuden 63 HRC. Teräsydin on kahden kerroksen Tsuchime-hammastetun ruostumattoman teräksen suojaama, mikä antaa terälle sen ainutlaatuisen ja kauniin kuvion. Terä on hiottu Honbazuke-menetelmällä, joka tarkoittaa, että se on hiottu käsin kolmessa vaiheessa; jokainen vaihe lisää terävyyttä ja antaa erittäin terävän reunan. Veitsen klassinen D-muotoinen kahva on valmistettu Micartasta, ja veitsen tasapainottamiseksi sen kahvassa on metallinuppi. Tämä poikkeuksellisen pieni veitsi tuottaa paljon iloa keittiössä.
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani