Mizu 5000MCT -sarjan kaunis ja laadukas 2 kappaleen veitsisetti Miyabista. Olipa kyse lihan leikkaamisesta tai valkosipulin hienontamisesta, näiden veitsien avulla siitä tulee nautinto. Veitset on valmistettu käsityönä Seki, Japanissa.
Gyutoh-veitsen terän pituus on 20 cm, joka vastaa länsimaista kokkiveistä. Tämä monikäyttöinen veitsi soveltuu kaikenlaisten raaka-aineiden käsittelyyn. Terän pituus estää sormien osumisen leikkuulautaan ja helpottaa keittiössä työskentelyä. Shotoh-veitsen terän pituus on 9 cm, joka muistuttaa kokkiveistä, mutta mahdollistaa tarkemman ja täsmällisemmän työskentelyn. Shotoh-veitsi on erinomainen hedelmien ja vihannesten kuorimiseen ja hienontamiseen.
Veitsenterät koostuvat jalostetusta SG-2 teräksestä ja kivi kovasta MC63 (Micro Carbide) jauhe teräksestä, jota ympäröi kaksi kerrosta Tsuchime-ruostumatonta terästä, joka antaa terälle sen hienon kuvion. Terä on käsin hiottu Honbazuke-menetelmällä, joka tekee reunasta erittäin terävän ja tunnetaan nimellä "Katana Edge". Menetelmä koostuu kolmesta vaiheesta, joissa jokainen vaihe lisää terävyyttä. Veitsen täydentää Micarta-kahva, jolla on perinteinen japanilainen muoto ja joka istuu mukavasti kädessä. Tasapainon tarjoaa metallikansi kahvan päässä.
Huolehdi näistä aarteista pesemällä ne käsin ja pyyhkimällä ne välittömästi kuivalla pyyhkeellä.
Mizu 5000MCT -sarjan kaunis ja laadukas 2 kappaleen veitsisetti Miyabista. Olipa kyse lihan leikkaamisesta tai valkosipulin hienontamisesta, näiden veitsien avulla siitä tulee nautinto. Veitset on valmistettu käsityönä Seki, Japanissa.
Gyutoh-veitsen terän pituus on 20 cm, joka vastaa länsimaista kokkiveistä. Tämä monikäyttöinen veitsi soveltuu kaikenlaisten raaka-aineiden käsittelyyn. Terän pituus estää sormien osumisen leikkuulautaan ja helpottaa keittiössä työskentelyä. Shotoh-veitsen terän pituus on 9 cm, joka muistuttaa kokkiveistä, mutta mahdollistaa tarkemman ja täsmällisemmän työskentelyn. Shotoh-veitsi on erinomainen hedelmien ja vihannesten kuorimiseen ja hienontamiseen.
Veitsenterät koostuvat jalostetusta SG-2 teräksestä ja kivi kovasta MC63 (Micro Carbide) jauhe teräksestä, jota ympäröi kaksi kerrosta Tsuchime-ruostumatonta terästä, joka antaa terälle sen hienon kuvion. Terä on käsin hiottu Honbazuke-menetelmällä, joka tekee reunasta erittäin terävän ja tunnetaan nimellä "Katana Edge". Menetelmä koostuu kolmesta vaiheesta, joissa jokainen vaihe lisää terävyyttä. Veitsen täydentää Micarta-kahva, jolla on perinteinen japanilainen muoto ja joka istuu mukavasti kädessä. Tasapainon tarjoaa metallikansi kahvan päässä.
Huolehdi näistä aarteista pesemällä ne käsin ja pyyhkimällä ne välittömästi kuivalla pyyhkeellä.
Tuotekuvaus
Mizu 5000MCT -sarjan kaunis ja laadukas 2 kappaleen veitsisetti Miyabista. Olipa kyse lihan leikkaamisesta tai valkosipulin hienontamisesta, näiden veitsien avulla siitä tulee nautinto. Veitset on valmistettu käsityönä Seki, Japanissa.
Gyutoh-veitsen terän pituus on 20 cm, joka vastaa länsimaista kokkiveistä. Tämä monikäyttöinen veitsi soveltuu kaikenlaisten raaka-aineiden käsittelyyn. Terän pituus estää sormien osumisen leikkuulautaan ja helpottaa keittiössä työskentelyä. Shotoh-veitsen terän pituus on 9 cm, joka muistuttaa kokkiveistä, mutta mahdollistaa tarkemman ja täsmällisemmän työskentelyn. Shotoh-veitsi on erinomainen hedelmien ja vihannesten kuorimiseen ja hienontamiseen.
Veitsenterät koostuvat jalostetusta SG-2 teräksestä ja kivi kovasta MC63 (Micro Carbide) jauhe teräksestä, jota ympäröi kaksi kerrosta Tsuchime-ruostumatonta terästä, joka antaa terälle sen hienon kuvion. Terä on käsin hiottu Honbazuke-menetelmällä, joka tekee reunasta erittäin terävän ja tunnetaan nimellä "Katana Edge". Menetelmä koostuu kolmesta vaiheesta, joissa jokainen vaihe lisää terävyyttä. Veitsen täydentää Micarta-kahva, jolla on perinteinen japanilainen muoto ja joka istuu mukavasti kädessä. Tasapainon tarjoaa metallikansi kahvan päässä.
Huolehdi näistä aarteista pesemällä ne käsin ja pyyhkimällä ne välittömästi kuivalla pyyhkeellä.
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani
Yhdistä
minosharp
MinoSharp MC-550 Veitsenteroitin
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Valkoinen
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Ruostumaton
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Musta
Tuotekuvaus
Mizu 5000MCT -sarjan kaunis ja laadukas 2 kappaleen veitsisetti Miyabista. Olipa kyse lihan leikkaamisesta tai valkosipulin hienontamisesta, näiden veitsien avulla siitä tulee nautinto. Veitset on valmistettu käsityönä Seki, Japanissa.
Gyutoh-veitsen terän pituus on 20 cm, joka vastaa länsimaista kokkiveistä. Tämä monikäyttöinen veitsi soveltuu kaikenlaisten raaka-aineiden käsittelyyn. Terän pituus estää sormien osumisen leikkuulautaan ja helpottaa keittiössä työskentelyä. Shotoh-veitsen terän pituus on 9 cm, joka muistuttaa kokkiveistä, mutta mahdollistaa tarkemman ja täsmällisemmän työskentelyn. Shotoh-veitsi on erinomainen hedelmien ja vihannesten kuorimiseen ja hienontamiseen.
Veitsenterät koostuvat jalostetusta SG-2 teräksestä ja kivi kovasta MC63 (Micro Carbide) jauhe teräksestä, jota ympäröi kaksi kerrosta Tsuchime-ruostumatonta terästä, joka antaa terälle sen hienon kuvion. Terä on käsin hiottu Honbazuke-menetelmällä, joka tekee reunasta erittäin terävän ja tunnetaan nimellä "Katana Edge". Menetelmä koostuu kolmesta vaiheesta, joissa jokainen vaihe lisää terävyyttä. Veitsen täydentää Micarta-kahva, jolla on perinteinen japanilainen muoto ja joka istuu mukavasti kädessä. Tasapainon tarjoaa metallikansi kahvan päässä.
Huolehdi näistä aarteista pesemällä ne käsin ja pyyhkimällä ne välittömästi kuivalla pyyhkeellä.
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani