Mizu 5000MCT Leipäveitsi 23 cm on osa Miyabin huippulaadukkaita keittiövälineitä. Tämä hammastettu ja terävä veitsi leikkaa leivän kuoren vaivattomasti, joten sinun ei tarvitse puristaa leipää saadaksesi siitä viipaleita. Tämä veitsi tarjoaa aina täydellisen viipaleen. Se ei ole vain leivän leikkaamisen asiantuntija, vaan se pystyy myös leikkaamaan melonin tai ananaksen vaivatta. Japanissa valmistettu käsityö on luotu perinteisten menetelmien avulla, joilla luodaan uskomattoman hyviä veitsiä.
Veitsen terä on kovaa MC63 (Micro Carbide) jauheterästä, jota suojaa kaksi kerrosta vasaroitua ruostumatonta terästä, mikä antaa veitselle sen ainutlaatuisen ja kauniin kuvion. Terä on hiottu perinteisellä kolmen vaiheen Honbuzake-menetelmällä. Käsin hiotut kolme kerrosta terävöityvät tuloksena erittäin terävää terää. Kahva on valmistettu Micartasta, materiaalista, joka on sekä kestävä että mukava pidellä. Metallikansi kahvan päässä tasapainottaa veitsen ja viimeistelee sen tyylikkään ulkonäön.
Vaikka leipäveitsen terää ei tarvitse huoltaa yhtä usein kuin ei-hammastettuja teriä, jos veitsi tuntuu tylsältä, suositellaan sen jättämistä hiomotyöpajaan. Pese leipäveitsi käsin ja pyyhi se heti kuivaksi pyyhkeellä tai liinalla.
Mizu 5000MCT Leipäveitsi 23 cm on osa Miyabin huippulaadukkaita keittiövälineitä. Tämä hammastettu ja terävä veitsi leikkaa leivän kuoren vaivattomasti, joten sinun ei tarvitse puristaa leipää saadaksesi siitä viipaleita. Tämä veitsi tarjoaa aina täydellisen viipaleen. Se ei ole vain leivän leikkaamisen asiantuntija, vaan se pystyy myös leikkaamaan melonin tai ananaksen vaivatta. Japanissa valmistettu käsityö on luotu perinteisten menetelmien avulla, joilla luodaan uskomattoman hyviä veitsiä.
Veitsen terä on kovaa MC63 (Micro Carbide) jauheterästä, jota suojaa kaksi kerrosta vasaroitua ruostumatonta terästä, mikä antaa veitselle sen ainutlaatuisen ja kauniin kuvion. Terä on hiottu perinteisellä kolmen vaiheen Honbuzake-menetelmällä. Käsin hiotut kolme kerrosta terävöityvät tuloksena erittäin terävää terää. Kahva on valmistettu Micartasta, materiaalista, joka on sekä kestävä että mukava pidellä. Metallikansi kahvan päässä tasapainottaa veitsen ja viimeistelee sen tyylikkään ulkonäön.
Vaikka leipäveitsen terää ei tarvitse huoltaa yhtä usein kuin ei-hammastettuja teriä, jos veitsi tuntuu tylsältä, suositellaan sen jättämistä hiomotyöpajaan. Pese leipäveitsi käsin ja pyyhi se heti kuivaksi pyyhkeellä tai liinalla.
Yhdistä
Tuotekuvaus
Mizu 5000MCT Leipäveitsi 23 cm on osa Miyabin huippulaadukkaita keittiövälineitä. Tämä hammastettu ja terävä veitsi leikkaa leivän kuoren vaivattomasti, joten sinun ei tarvitse puristaa leipää saadaksesi siitä viipaleita. Tämä veitsi tarjoaa aina täydellisen viipaleen. Se ei ole vain leivän leikkaamisen asiantuntija, vaan se pystyy myös leikkaamaan melonin tai ananaksen vaivatta. Japanissa valmistettu käsityö on luotu perinteisten menetelmien avulla, joilla luodaan uskomattoman hyviä veitsiä.
Veitsen terä on kovaa MC63 (Micro Carbide) jauheterästä, jota suojaa kaksi kerrosta vasaroitua ruostumatonta terästä, mikä antaa veitselle sen ainutlaatuisen ja kauniin kuvion. Terä on hiottu perinteisellä kolmen vaiheen Honbuzake-menetelmällä. Käsin hiotut kolme kerrosta terävöityvät tuloksena erittäin terävää terää. Kahva on valmistettu Micartasta, materiaalista, joka on sekä kestävä että mukava pidellä. Metallikansi kahvan päässä tasapainottaa veitsen ja viimeistelee sen tyylikkään ulkonäön.
Vaikka leipäveitsen terää ei tarvitse huoltaa yhtä usein kuin ei-hammastettuja teriä, jos veitsi tuntuu tylsältä, suositellaan sen jättämistä hiomotyöpajaan. Pese leipäveitsi käsin ja pyyhi se heti kuivaksi pyyhkeellä tai liinalla.
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani
Yhdistä
minosharp
MinoSharp MC-550 Veitsenteroitin
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Valkoinen
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Ruostumaton
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Musta
Tuotekuvaus
Mizu 5000MCT Leipäveitsi 23 cm on osa Miyabin huippulaadukkaita keittiövälineitä. Tämä hammastettu ja terävä veitsi leikkaa leivän kuoren vaivattomasti, joten sinun ei tarvitse puristaa leipää saadaksesi siitä viipaleita. Tämä veitsi tarjoaa aina täydellisen viipaleen. Se ei ole vain leivän leikkaamisen asiantuntija, vaan se pystyy myös leikkaamaan melonin tai ananaksen vaivatta. Japanissa valmistettu käsityö on luotu perinteisten menetelmien avulla, joilla luodaan uskomattoman hyviä veitsiä.
Veitsen terä on kovaa MC63 (Micro Carbide) jauheterästä, jota suojaa kaksi kerrosta vasaroitua ruostumatonta terästä, mikä antaa veitselle sen ainutlaatuisen ja kauniin kuvion. Terä on hiottu perinteisellä kolmen vaiheen Honbuzake-menetelmällä. Käsin hiotut kolme kerrosta terävöityvät tuloksena erittäin terävää terää. Kahva on valmistettu Micartasta, materiaalista, joka on sekä kestävä että mukava pidellä. Metallikansi kahvan päässä tasapainottaa veitsen ja viimeistelee sen tyylikkään ulkonäön.
Vaikka leipäveitsen terää ei tarvitse huoltaa yhtä usein kuin ei-hammastettuja teriä, jos veitsi tuntuu tylsältä, suositellaan sen jättämistä hiomotyöpajaan. Pese leipäveitsi käsin ja pyyhi se heti kuivaksi pyyhkeellä tai liinalla.
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani