Ostoskori(0 tuotetta)

Ostoskorisi on tyhjä

Suosikit

Ostoskori(0 tuotetta)

Ostoskorisi on tyhjä

0

Mizu 5000MCT Gyutoh Kokkiveitsi 20 cm tuo flairin ja helppouden kokkaukseen. Veitsen terävä terä ja ergonominen kahva mahdollistavat nopean ja tehokkaan työskentelyn, oli raaka-aine mikä tahansa. Se liukuu helposti lihapalan läpi ja hienontaa vihannekset kauniisti. Gyutoh on japanilainen vastine länsimaiselle kokkiveitselle, ja se on valmistettu Japanissa taitavien käsityöläisten toimesta.

Veitsen sydän on parannettua SG-2 terästä, kovaa MC63 (Micro Carbide) jauheterästä, joka on vielä kerran karkaistu saavuttaakseen 63 HRC kovuuden. Tämä veitsi on erittäin kestävä ja laadukas. Teräsydän on ympäröity kahdella kerroksella taottua Tsuchime-ruostumatonta terästä, joka antaa terälle sen erityisen ja kauniin kuvion sekä estää raaka-aineen tarttumisen. Terä on hiottu Honbazuke-menetelmällä, mikä tarkoittaa, että se on käsin hiottu kolmessa vaiheessa, joista jokainen parantaa terävyyttä ja antaa siitä erittäin terävän. Klassinen D-muotoinen kahva on valmistettu Micarta-materiaalista ja veitsi on tasapainotettu metallikorkin avulla kahvan päähän.

Veitsi tulee pestä käsin ja kuivata välittömästi kuivalla rätillä tai pyyhkeellä.

Mizu 5000MCT Gyutoh Kokkiveitsi 20 cm
0

Mizu 5000MCT Gyutoh Kokkiveitsi 20 cm tuo flairin ja helppouden kokkaukseen. Veitsen terävä terä ja ergonominen kahva mahdollistavat nopean ja tehokkaan työskentelyn, oli raaka-aine mikä tahansa. Se liukuu helposti lihapalan läpi ja hienontaa vihannekset kauniisti. Gyutoh on japanilainen vastine länsimaiselle kokkiveitselle, ja se on valmistettu Japanissa taitavien käsityöläisten toimesta.

Veitsen sydän on parannettua SG-2 terästä, kovaa MC63 (Micro Carbide) jauheterästä, joka on vielä kerran karkaistu saavuttaakseen 63 HRC kovuuden. Tämä veitsi on erittäin kestävä ja laadukas. Teräsydän on ympäröity kahdella kerroksella taottua Tsuchime-ruostumatonta terästä, joka antaa terälle sen erityisen ja kauniin kuvion sekä estää raaka-aineen tarttumisen. Terä on hiottu Honbazuke-menetelmällä, mikä tarkoittaa, että se on käsin hiottu kolmessa vaiheessa, joista jokainen parantaa terävyyttä ja antaa siitä erittäin terävän. Klassinen D-muotoinen kahva on valmistettu Micarta-materiaalista ja veitsi on tasapainotettu metallikorkin avulla kahvan päähän.

Veitsi tulee pestä käsin ja kuivata välittömästi kuivalla rätillä tai pyyhkeellä.

Mizu 5000MCT Gyutoh Kokkiveitsi 20 cm

Mizu 5000MCT Gyutoh Kokkiveitsi 20 cm

Miyabi Mizu 5000MCT Gyutoh Kokkiveitsi 20 cm
187.40 €
Tilapäisesti loppu. Valvo tuotetta, niin ilmoitamme sinulle sähköpostitse, kun se on taas saatavilla!

Tuotekuvaus

Mizu 5000MCT Gyutoh Kokkiveitsi 20 cm tuo flairin ja helppouden kokkaukseen. Veitsen terävä terä ja ergonominen kahva mahdollistavat nopean ja tehokkaan työskentelyn, oli raaka-aine mikä tahansa. Se liukuu helposti lihapalan läpi ja hienontaa vihannekset kauniisti. Gyutoh on japanilainen vastine länsimaiselle kokkiveitselle, ja se on valmistettu Japanissa taitavien käsityöläisten toimesta.

Veitsen sydän on parannettua SG-2 terästä, kovaa MC63 (Micro Carbide) jauheterästä, joka on vielä kerran karkaistu saavuttaakseen 63 HRC kovuuden. Tämä veitsi on erittäin kestävä ja laadukas. Teräsydän on ympäröity kahdella kerroksella taottua Tsuchime-ruostumatonta terästä, joka antaa terälle sen erityisen ja kauniin kuvion sekä estää raaka-aineen tarttumisen. Terä on hiottu Honbazuke-menetelmällä, mikä tarkoittaa, että se on käsin hiottu kolmessa vaiheessa, joista jokainen parantaa terävyyttä ja antaa siitä erittäin terävän. Klassinen D-muotoinen kahva on valmistettu Micarta-materiaalista ja veitsi on tasapainotettu metallikorkin avulla kahvan päähän.

Veitsi tulee pestä käsin ja kuivata välittömästi kuivalla rätillä tai pyyhkeellä.

Tuotetiedot

Tuotenumero:
134272
Tuotemerkki:
Miyabi
Sarja:
Gyutoh
Pituus:
20 cm
Konepesua kestävä:
Ei
Värispesifikaatio:
Teräs

Tuoteseloste

Valmistusmaa:
Japani

Yhdistä

MinoSharp MC-550 Veitsenteroitin

minosharp

MinoSharp MC-550 Veitsenteroitin

40.10 €66.90 €
Global Veitsitukki 9 veitselle Valkoinen

global

Global Veitsitukki 9 veitselle Valkoinen

74.22 €
Global Veitsitukki 9 veitselle Ruostumaton

global

Global Veitsitukki 9 veitselle Ruostumaton

147.90 €
Global Veitsitukki 9 veitselle Musta

global

Global Veitsitukki 9 veitselle Musta

119.90 €

Tuotekuvaus

Mizu 5000MCT Gyutoh Kokkiveitsi 20 cm tuo flairin ja helppouden kokkaukseen. Veitsen terävä terä ja ergonominen kahva mahdollistavat nopean ja tehokkaan työskentelyn, oli raaka-aine mikä tahansa. Se liukuu helposti lihapalan läpi ja hienontaa vihannekset kauniisti. Gyutoh on japanilainen vastine länsimaiselle kokkiveitselle, ja se on valmistettu Japanissa taitavien käsityöläisten toimesta.

Veitsen sydän on parannettua SG-2 terästä, kovaa MC63 (Micro Carbide) jauheterästä, joka on vielä kerran karkaistu saavuttaakseen 63 HRC kovuuden. Tämä veitsi on erittäin kestävä ja laadukas. Teräsydän on ympäröity kahdella kerroksella taottua Tsuchime-ruostumatonta terästä, joka antaa terälle sen erityisen ja kauniin kuvion sekä estää raaka-aineen tarttumisen. Terä on hiottu Honbazuke-menetelmällä, mikä tarkoittaa, että se on käsin hiottu kolmessa vaiheessa, joista jokainen parantaa terävyyttä ja antaa siitä erittäin terävän. Klassinen D-muotoinen kahva on valmistettu Micarta-materiaalista ja veitsi on tasapainotettu metallikorkin avulla kahvan päähän.

Veitsi tulee pestä käsin ja kuivata välittömästi kuivalla rätillä tai pyyhkeellä.

Tuotetiedot

Tuotenumero:
134272
Tuotemerkki:
Miyabi
Sarja:
Gyutoh
Pituus:
20 cm
Konepesua kestävä:
Ei
Värispesifikaatio:
Teräs

Tuoteseloste

Valmistusmaa:
Japani