Mizu 5000MCT Gyutoh Kokkiveitsi 20 cm tuo flairin ja helppouden kokkaukseen. Veitsen terävä terä ja ergonominen kahva mahdollistavat nopean ja tehokkaan työskentelyn, oli raaka-aine mikä tahansa. Se liukuu helposti lihapalan läpi ja hienontaa vihannekset kauniisti. Gyutoh on japanilainen vastine länsimaiselle kokkiveitselle, ja se on valmistettu Japanissa taitavien käsityöläisten toimesta.
Veitsen sydän on parannettua SG-2 terästä, kovaa MC63 (Micro Carbide) jauheterästä, joka on vielä kerran karkaistu saavuttaakseen 63 HRC kovuuden. Tämä veitsi on erittäin kestävä ja laadukas. Teräsydän on ympäröity kahdella kerroksella taottua Tsuchime-ruostumatonta terästä, joka antaa terälle sen erityisen ja kauniin kuvion sekä estää raaka-aineen tarttumisen. Terä on hiottu Honbazuke-menetelmällä, mikä tarkoittaa, että se on käsin hiottu kolmessa vaiheessa, joista jokainen parantaa terävyyttä ja antaa siitä erittäin terävän. Klassinen D-muotoinen kahva on valmistettu Micarta-materiaalista ja veitsi on tasapainotettu metallikorkin avulla kahvan päähän.
Veitsi tulee pestä käsin ja kuivata välittömästi kuivalla rätillä tai pyyhkeellä.
Mizu 5000MCT Gyutoh Kokkiveitsi 20 cm tuo flairin ja helppouden kokkaukseen. Veitsen terävä terä ja ergonominen kahva mahdollistavat nopean ja tehokkaan työskentelyn, oli raaka-aine mikä tahansa. Se liukuu helposti lihapalan läpi ja hienontaa vihannekset kauniisti. Gyutoh on japanilainen vastine länsimaiselle kokkiveitselle, ja se on valmistettu Japanissa taitavien käsityöläisten toimesta.
Veitsen sydän on parannettua SG-2 terästä, kovaa MC63 (Micro Carbide) jauheterästä, joka on vielä kerran karkaistu saavuttaakseen 63 HRC kovuuden. Tämä veitsi on erittäin kestävä ja laadukas. Teräsydän on ympäröity kahdella kerroksella taottua Tsuchime-ruostumatonta terästä, joka antaa terälle sen erityisen ja kauniin kuvion sekä estää raaka-aineen tarttumisen. Terä on hiottu Honbazuke-menetelmällä, mikä tarkoittaa, että se on käsin hiottu kolmessa vaiheessa, joista jokainen parantaa terävyyttä ja antaa siitä erittäin terävän. Klassinen D-muotoinen kahva on valmistettu Micarta-materiaalista ja veitsi on tasapainotettu metallikorkin avulla kahvan päähän.
Veitsi tulee pestä käsin ja kuivata välittömästi kuivalla rätillä tai pyyhkeellä.
Yhdistä
Tuotekuvaus
Mizu 5000MCT Gyutoh Kokkiveitsi 20 cm tuo flairin ja helppouden kokkaukseen. Veitsen terävä terä ja ergonominen kahva mahdollistavat nopean ja tehokkaan työskentelyn, oli raaka-aine mikä tahansa. Se liukuu helposti lihapalan läpi ja hienontaa vihannekset kauniisti. Gyutoh on japanilainen vastine länsimaiselle kokkiveitselle, ja se on valmistettu Japanissa taitavien käsityöläisten toimesta.
Veitsen sydän on parannettua SG-2 terästä, kovaa MC63 (Micro Carbide) jauheterästä, joka on vielä kerran karkaistu saavuttaakseen 63 HRC kovuuden. Tämä veitsi on erittäin kestävä ja laadukas. Teräsydän on ympäröity kahdella kerroksella taottua Tsuchime-ruostumatonta terästä, joka antaa terälle sen erityisen ja kauniin kuvion sekä estää raaka-aineen tarttumisen. Terä on hiottu Honbazuke-menetelmällä, mikä tarkoittaa, että se on käsin hiottu kolmessa vaiheessa, joista jokainen parantaa terävyyttä ja antaa siitä erittäin terävän. Klassinen D-muotoinen kahva on valmistettu Micarta-materiaalista ja veitsi on tasapainotettu metallikorkin avulla kahvan päähän.
Veitsi tulee pestä käsin ja kuivata välittömästi kuivalla rätillä tai pyyhkeellä.
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani
Yhdistä
minosharp
MinoSharp MC-550 Veitsenteroitin
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Valkoinen
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Ruostumaton
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Musta
Tuotekuvaus
Mizu 5000MCT Gyutoh Kokkiveitsi 20 cm tuo flairin ja helppouden kokkaukseen. Veitsen terävä terä ja ergonominen kahva mahdollistavat nopean ja tehokkaan työskentelyn, oli raaka-aine mikä tahansa. Se liukuu helposti lihapalan läpi ja hienontaa vihannekset kauniisti. Gyutoh on japanilainen vastine länsimaiselle kokkiveitselle, ja se on valmistettu Japanissa taitavien käsityöläisten toimesta.
Veitsen sydän on parannettua SG-2 terästä, kovaa MC63 (Micro Carbide) jauheterästä, joka on vielä kerran karkaistu saavuttaakseen 63 HRC kovuuden. Tämä veitsi on erittäin kestävä ja laadukas. Teräsydän on ympäröity kahdella kerroksella taottua Tsuchime-ruostumatonta terästä, joka antaa terälle sen erityisen ja kauniin kuvion sekä estää raaka-aineen tarttumisen. Terä on hiottu Honbazuke-menetelmällä, mikä tarkoittaa, että se on käsin hiottu kolmessa vaiheessa, joista jokainen parantaa terävyyttä ja antaa siitä erittäin terävän. Klassinen D-muotoinen kahva on valmistettu Micarta-materiaalista ja veitsi on tasapainotettu metallikorkin avulla kahvan päähän.
Veitsi tulee pestä käsin ja kuivata välittömästi kuivalla rätillä tai pyyhkeellä.
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani