Mizu 5000MCT Gyutoh on Miyabi-sarjan Japanilainen kokkiveitsi, joka sopii erinomaisesti kaikenlaisten raaka-aineiden käsittelyyn. Tämä korkealaatuinen ja terävä veitsi mahdollistaa lihan leikkaamisen sekä vihannesten hienonnoksen ja viipaloinnin - se on elegantti ja upea yleisveitsi. Veitsen pienempi versio sisältää 16 cm pituisen terän, jonka avulla työskentely on sujuvaa.
Veitsen sydämenä on jalostettu SG-2 teräs ja kovaa MC63 (Micro Carbide) jauheterästä, joka on karkaistu lisäksi saavuttamaan 63 HRC kovuuden. Veitsi on erittäin kova ja kestävä. Teräksen ydin on peitetty kahdella kerroksella vasaroitua Tsuchime-ruostumatonta terästä, joka antaa terälle erityisen kauniin kuvion ja estää raaka-aineiden tarttumisen. Terä on hiottu kolmivaiheisella käsikäyttöisellä Honbazuke-menetelmällä, mikä parantaa veitsen terävyyttä. Klassinen D-muotoinen kahva on valmistettu micarta-materiaalista ja veitsi tasapainotetaan metallikannen avulla kahvan päässä.
Veitsi on valmistettu Japanissa taitavien käsityöläisten toimesta. Veitsi tulisi pestä käsin ja pyyhkiä välittömästi kuivaksi kuivalla liinalla tai pyyhkeellä.
Mizu 5000MCT Gyutoh on Miyabi-sarjan Japanilainen kokkiveitsi, joka sopii erinomaisesti kaikenlaisten raaka-aineiden käsittelyyn. Tämä korkealaatuinen ja terävä veitsi mahdollistaa lihan leikkaamisen sekä vihannesten hienonnoksen ja viipaloinnin - se on elegantti ja upea yleisveitsi. Veitsen pienempi versio sisältää 16 cm pituisen terän, jonka avulla työskentely on sujuvaa.
Veitsen sydämenä on jalostettu SG-2 teräs ja kovaa MC63 (Micro Carbide) jauheterästä, joka on karkaistu lisäksi saavuttamaan 63 HRC kovuuden. Veitsi on erittäin kova ja kestävä. Teräksen ydin on peitetty kahdella kerroksella vasaroitua Tsuchime-ruostumatonta terästä, joka antaa terälle erityisen kauniin kuvion ja estää raaka-aineiden tarttumisen. Terä on hiottu kolmivaiheisella käsikäyttöisellä Honbazuke-menetelmällä, mikä parantaa veitsen terävyyttä. Klassinen D-muotoinen kahva on valmistettu micarta-materiaalista ja veitsi tasapainotetaan metallikannen avulla kahvan päässä.
Veitsi on valmistettu Japanissa taitavien käsityöläisten toimesta. Veitsi tulisi pestä käsin ja pyyhkiä välittömästi kuivaksi kuivalla liinalla tai pyyhkeellä.
Yhdistä
Tuotekuvaus
Mizu 5000MCT Gyutoh on Miyabi-sarjan Japanilainen kokkiveitsi, joka sopii erinomaisesti kaikenlaisten raaka-aineiden käsittelyyn. Tämä korkealaatuinen ja terävä veitsi mahdollistaa lihan leikkaamisen sekä vihannesten hienonnoksen ja viipaloinnin - se on elegantti ja upea yleisveitsi. Veitsen pienempi versio sisältää 16 cm pituisen terän, jonka avulla työskentely on sujuvaa.
Veitsen sydämenä on jalostettu SG-2 teräs ja kovaa MC63 (Micro Carbide) jauheterästä, joka on karkaistu lisäksi saavuttamaan 63 HRC kovuuden. Veitsi on erittäin kova ja kestävä. Teräksen ydin on peitetty kahdella kerroksella vasaroitua Tsuchime-ruostumatonta terästä, joka antaa terälle erityisen kauniin kuvion ja estää raaka-aineiden tarttumisen. Terä on hiottu kolmivaiheisella käsikäyttöisellä Honbazuke-menetelmällä, mikä parantaa veitsen terävyyttä. Klassinen D-muotoinen kahva on valmistettu micarta-materiaalista ja veitsi tasapainotetaan metallikannen avulla kahvan päässä.
Veitsi on valmistettu Japanissa taitavien käsityöläisten toimesta. Veitsi tulisi pestä käsin ja pyyhkiä välittömästi kuivaksi kuivalla liinalla tai pyyhkeellä.
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani
Yhdistä
minosharp
MinoSharp MC-550 Veitsenteroitin
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Valkoinen
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Ruostumaton
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Musta
Tuotekuvaus
Mizu 5000MCT Gyutoh on Miyabi-sarjan Japanilainen kokkiveitsi, joka sopii erinomaisesti kaikenlaisten raaka-aineiden käsittelyyn. Tämä korkealaatuinen ja terävä veitsi mahdollistaa lihan leikkaamisen sekä vihannesten hienonnoksen ja viipaloinnin - se on elegantti ja upea yleisveitsi. Veitsen pienempi versio sisältää 16 cm pituisen terän, jonka avulla työskentely on sujuvaa.
Veitsen sydämenä on jalostettu SG-2 teräs ja kovaa MC63 (Micro Carbide) jauheterästä, joka on karkaistu lisäksi saavuttamaan 63 HRC kovuuden. Veitsi on erittäin kova ja kestävä. Teräksen ydin on peitetty kahdella kerroksella vasaroitua Tsuchime-ruostumatonta terästä, joka antaa terälle erityisen kauniin kuvion ja estää raaka-aineiden tarttumisen. Terä on hiottu kolmivaiheisella käsikäyttöisellä Honbazuke-menetelmällä, mikä parantaa veitsen terävyyttä. Klassinen D-muotoinen kahva on valmistettu micarta-materiaalista ja veitsi tasapainotetaan metallikannen avulla kahvan päässä.
Veitsi on valmistettu Japanissa taitavien käsityöläisten toimesta. Veitsi tulisi pestä käsin ja pyyhkiä välittömästi kuivaksi kuivalla liinalla tai pyyhkeellä.
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani