Black 5000 MCD Sujihiki -fileerausveitsi on 24 cm pitkällä terällä varustettu viipalointi- tai fileointiveitsi. Kätevän kokonsa ja veitsen pituuden ansiosta sitä voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin. Se on suurempi versio fileointiveitsestä ja sen ohut terä liukuu helposti leikkaamasi aineksen läpi. Veitsi on erittäin terävä ja joustava, mikä tekee siitä ihanteellisen kalan fileointiin tai luuttamiseen sekä lihan puhdistamiseen ja ohuen viipaloinnin.
Miyabi Black -sarjan veitsissä on viimeisintä teknologiaa edustava MC66 Micro Carbide -jauhesterästä kovaan kärkeen, CRYODUR® karkaistu noin 66 HRC kovuuteen. Terä on päällystetty mattapintaisella damaskin ruostumattomalla teräksellä. Terän kulma on 19° ja terä on hiottu Honbazuke-menetelmällä. Kahva on perinteinen D-muotoinen ja valmistettu mustasta vaahterasta. Kaikki Miyabi-veitset valmistetaan Sekissä, Japanissa, jossa yhdistyvät ikivanhat japanilaiset perinteiset menetelmät ja moderni saksalainen insinööri- ja valmistustaito. Miyabi tarjoaa sinulle poikkeuksellisen teräviä veitsiä, jotka yhdistävät hienostunutta kauneutta, hienostuneisuutta ja laatua. Lisäksi Miyabi tarjoaa elinikäisen takuun materiaali- ja valmistusvirheille.
Black 5000 MCD Sujihiki -fileerausveitsi on 24 cm pitkällä terällä varustettu viipalointi- tai fileointiveitsi. Kätevän kokonsa ja veitsen pituuden ansiosta sitä voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin. Se on suurempi versio fileointiveitsestä ja sen ohut terä liukuu helposti leikkaamasi aineksen läpi. Veitsi on erittäin terävä ja joustava, mikä tekee siitä ihanteellisen kalan fileointiin tai luuttamiseen sekä lihan puhdistamiseen ja ohuen viipaloinnin.
Miyabi Black -sarjan veitsissä on viimeisintä teknologiaa edustava MC66 Micro Carbide -jauhesterästä kovaan kärkeen, CRYODUR® karkaistu noin 66 HRC kovuuteen. Terä on päällystetty mattapintaisella damaskin ruostumattomalla teräksellä. Terän kulma on 19° ja terä on hiottu Honbazuke-menetelmällä. Kahva on perinteinen D-muotoinen ja valmistettu mustasta vaahterasta. Kaikki Miyabi-veitset valmistetaan Sekissä, Japanissa, jossa yhdistyvät ikivanhat japanilaiset perinteiset menetelmät ja moderni saksalainen insinööri- ja valmistustaito. Miyabi tarjoaa sinulle poikkeuksellisen teräviä veitsiä, jotka yhdistävät hienostunutta kauneutta, hienostuneisuutta ja laatua. Lisäksi Miyabi tarjoaa elinikäisen takuun materiaali- ja valmistusvirheille.
Tuotekuvaus
Black 5000 MCD Sujihiki -fileerausveitsi on 24 cm pitkällä terällä varustettu viipalointi- tai fileointiveitsi. Kätevän kokonsa ja veitsen pituuden ansiosta sitä voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin. Se on suurempi versio fileointiveitsestä ja sen ohut terä liukuu helposti leikkaamasi aineksen läpi. Veitsi on erittäin terävä ja joustava, mikä tekee siitä ihanteellisen kalan fileointiin tai luuttamiseen sekä lihan puhdistamiseen ja ohuen viipaloinnin.
Miyabi Black -sarjan veitsissä on viimeisintä teknologiaa edustava MC66 Micro Carbide -jauhesterästä kovaan kärkeen, CRYODUR® karkaistu noin 66 HRC kovuuteen. Terä on päällystetty mattapintaisella damaskin ruostumattomalla teräksellä. Terän kulma on 19° ja terä on hiottu Honbazuke-menetelmällä. Kahva on perinteinen D-muotoinen ja valmistettu mustasta vaahterasta. Kaikki Miyabi-veitset valmistetaan Sekissä, Japanissa, jossa yhdistyvät ikivanhat japanilaiset perinteiset menetelmät ja moderni saksalainen insinööri- ja valmistustaito. Miyabi tarjoaa sinulle poikkeuksellisen teräviä veitsiä, jotka yhdistävät hienostunutta kauneutta, hienostuneisuutta ja laatua. Lisäksi Miyabi tarjoaa elinikäisen takuun materiaali- ja valmistusvirheille.
Tuotetiedot
- Tuotenumero:
- 100427
- Tuotemerkki: Miyabi
- Sarja: BLACK 5000 MCD
- Pituus:
- 24 cm
- Konepesua kestävä:
- Ei
- Kahvan materiaali:
- Carbide- jauheteräs, ruostumaton teräs, vaahtera
- Värispesifikaatio:
- Puu
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani
Yhdistä
minosharp
MinoSharp MC-550 Veitsenteroitin
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Valkoinen
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Ruostumaton
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Musta
Tuotekuvaus
Black 5000 MCD Sujihiki -fileerausveitsi on 24 cm pitkällä terällä varustettu viipalointi- tai fileointiveitsi. Kätevän kokonsa ja veitsen pituuden ansiosta sitä voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin. Se on suurempi versio fileointiveitsestä ja sen ohut terä liukuu helposti leikkaamasi aineksen läpi. Veitsi on erittäin terävä ja joustava, mikä tekee siitä ihanteellisen kalan fileointiin tai luuttamiseen sekä lihan puhdistamiseen ja ohuen viipaloinnin.
Miyabi Black -sarjan veitsissä on viimeisintä teknologiaa edustava MC66 Micro Carbide -jauhesterästä kovaan kärkeen, CRYODUR® karkaistu noin 66 HRC kovuuteen. Terä on päällystetty mattapintaisella damaskin ruostumattomalla teräksellä. Terän kulma on 19° ja terä on hiottu Honbazuke-menetelmällä. Kahva on perinteinen D-muotoinen ja valmistettu mustasta vaahterasta. Kaikki Miyabi-veitset valmistetaan Sekissä, Japanissa, jossa yhdistyvät ikivanhat japanilaiset perinteiset menetelmät ja moderni saksalainen insinööri- ja valmistustaito. Miyabi tarjoaa sinulle poikkeuksellisen teräviä veitsiä, jotka yhdistävät hienostunutta kauneutta, hienostuneisuutta ja laatua. Lisäksi Miyabi tarjoaa elinikäisen takuun materiaali- ja valmistusvirheille.
Tuotetiedot
- Tuotenumero:
- 100427
- Tuotemerkki: Miyabi
- Sarja: BLACK 5000 MCD
- Pituus:
- 24 cm
- Konepesua kestävä:
- Ei
- Kahvan materiaali:
- Carbide- jauheteräs, ruostumaton teräs, vaahtera
- Värispesifikaatio:
- Puu
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani