Birch 5000MCD Veitsisetti 2 osaa Miyabilta on upea setti kahta japanilaista veistä. Nämä korkealaatuiset veitset leikkaavat vaivattomasti kaikkea hedelmistä lihaan, tehostaen keittiötyöntekoaasi ja tekevät siitä sekä iloisen että elämyksellisen. Veitset valmistetaan perinteisillä menetelmillä Sekissa, Japanissa.
Settiin kuuluu Gyutoh-kokkiveitsi, jolla on 20 cm:n pituinen terä ja joka sopii useimpien raaka-aineiden käsittelyyn - jokaisen keittiön välttämätön yleisveitsi. Veitsen pituus estää rystystesi iskemistä leikkuulaudalle käyttäessäsi sitä ja tekee pilkkomisesta tai leikkaamisesta sujuvampaa. Toinen veitsi on Shotoh-veitsi, jonka terän pituus on 13 cm. Tämä veitsi sopii erinomaisesti pienempien lihapalojen, hedelmien tai yrttien käsittelyyn. Se on pienempi versio kokkiveitsestä, joka sallii enemmän tarkkuutta.
Veitsen terät koostuvat SG-2 teräksen jalostetusta ytimestä ja kovasta MC63 (Micro carbide) pulveriterästä, jotka on peitetty 100 kerroksella ruostumatonta terästä. Terät hiotaan käsin perinteisellä Honbazuke-menetelmällä, joka koostuu kolmesta vaiheesta, joissa jokainen vaihe parantaa veitsen terävyyttä ja tuottaa terävän leikkuureunan. Kauniisti damaskusmuotoilun mukaan kuvioitu terä ja suomalaisesta Lapin masuripetäjästä valmistettu kahva, jossa on klassinen D-muoto, istuvat uskomattoman hyvin käteen. Koe näiden japanilaisten veitsien poikkeuksellinen kovuus, terävyys ja kestävyys.
Pese veitset aina käsin ja pyyhi ne kuivaksi heti niiden pesemisen jälkeen käyttäen kuivaa pyyhettä tai riepua.
Birch 5000MCD Veitsisetti 2 osaa Miyabilta on upea setti kahta japanilaista veistä. Nämä korkealaatuiset veitset leikkaavat vaivattomasti kaikkea hedelmistä lihaan, tehostaen keittiötyöntekoaasi ja tekevät siitä sekä iloisen että elämyksellisen. Veitset valmistetaan perinteisillä menetelmillä Sekissa, Japanissa.
Settiin kuuluu Gyutoh-kokkiveitsi, jolla on 20 cm:n pituinen terä ja joka sopii useimpien raaka-aineiden käsittelyyn - jokaisen keittiön välttämätön yleisveitsi. Veitsen pituus estää rystystesi iskemistä leikkuulaudalle käyttäessäsi sitä ja tekee pilkkomisesta tai leikkaamisesta sujuvampaa. Toinen veitsi on Shotoh-veitsi, jonka terän pituus on 13 cm. Tämä veitsi sopii erinomaisesti pienempien lihapalojen, hedelmien tai yrttien käsittelyyn. Se on pienempi versio kokkiveitsestä, joka sallii enemmän tarkkuutta.
Veitsen terät koostuvat SG-2 teräksen jalostetusta ytimestä ja kovasta MC63 (Micro carbide) pulveriterästä, jotka on peitetty 100 kerroksella ruostumatonta terästä. Terät hiotaan käsin perinteisellä Honbazuke-menetelmällä, joka koostuu kolmesta vaiheesta, joissa jokainen vaihe parantaa veitsen terävyyttä ja tuottaa terävän leikkuureunan. Kauniisti damaskusmuotoilun mukaan kuvioitu terä ja suomalaisesta Lapin masuripetäjästä valmistettu kahva, jossa on klassinen D-muoto, istuvat uskomattoman hyvin käteen. Koe näiden japanilaisten veitsien poikkeuksellinen kovuus, terävyys ja kestävyys.
Pese veitset aina käsin ja pyyhi ne kuivaksi heti niiden pesemisen jälkeen käyttäen kuivaa pyyhettä tai riepua.
Tuotekuvaus
Birch 5000MCD Veitsisetti 2 osaa Miyabilta on upea setti kahta japanilaista veistä. Nämä korkealaatuiset veitset leikkaavat vaivattomasti kaikkea hedelmistä lihaan, tehostaen keittiötyöntekoaasi ja tekevät siitä sekä iloisen että elämyksellisen. Veitset valmistetaan perinteisillä menetelmillä Sekissa, Japanissa.
Settiin kuuluu Gyutoh-kokkiveitsi, jolla on 20 cm:n pituinen terä ja joka sopii useimpien raaka-aineiden käsittelyyn - jokaisen keittiön välttämätön yleisveitsi. Veitsen pituus estää rystystesi iskemistä leikkuulaudalle käyttäessäsi sitä ja tekee pilkkomisesta tai leikkaamisesta sujuvampaa. Toinen veitsi on Shotoh-veitsi, jonka terän pituus on 13 cm. Tämä veitsi sopii erinomaisesti pienempien lihapalojen, hedelmien tai yrttien käsittelyyn. Se on pienempi versio kokkiveitsestä, joka sallii enemmän tarkkuutta.
Veitsen terät koostuvat SG-2 teräksen jalostetusta ytimestä ja kovasta MC63 (Micro carbide) pulveriterästä, jotka on peitetty 100 kerroksella ruostumatonta terästä. Terät hiotaan käsin perinteisellä Honbazuke-menetelmällä, joka koostuu kolmesta vaiheesta, joissa jokainen vaihe parantaa veitsen terävyyttä ja tuottaa terävän leikkuureunan. Kauniisti damaskusmuotoilun mukaan kuvioitu terä ja suomalaisesta Lapin masuripetäjästä valmistettu kahva, jossa on klassinen D-muoto, istuvat uskomattoman hyvin käteen. Koe näiden japanilaisten veitsien poikkeuksellinen kovuus, terävyys ja kestävyys.
Pese veitset aina käsin ja pyyhi ne kuivaksi heti niiden pesemisen jälkeen käyttäen kuivaa pyyhettä tai riepua.
Tuotetiedot
- Tuotenumero:
- 134366
- Tuotemerkki: Miyabi
- Sarja: BIRCH 5000 MCD
- Konepesua kestävä:
- Ei
- Kestää pakastinta:
- Ei
- Kestää mikroaaltouunia:
- Ei
- Kahvan materiaali:
- Ydin: SG-2-teräs, kova MC63 (Micro Carbide) jauheteräs
Pinta: ruostumaton teräs (1 kerros)
Kahva: Masur-koivu
- Kovuus:
- 63 HRC
- Hiontakulma:
- ca: 19°
- Värispesifikaatio:
- Teräs
- Luokitus:
- 1
- Arvostelujen määrä:
- 1
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani
Yhdistä
minosharp
MinoSharp MC-550 Veitsenteroitin
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Valkoinen
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Ruostumaton
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Musta
Tuotekuvaus
Birch 5000MCD Veitsisetti 2 osaa Miyabilta on upea setti kahta japanilaista veistä. Nämä korkealaatuiset veitset leikkaavat vaivattomasti kaikkea hedelmistä lihaan, tehostaen keittiötyöntekoaasi ja tekevät siitä sekä iloisen että elämyksellisen. Veitset valmistetaan perinteisillä menetelmillä Sekissa, Japanissa.
Settiin kuuluu Gyutoh-kokkiveitsi, jolla on 20 cm:n pituinen terä ja joka sopii useimpien raaka-aineiden käsittelyyn - jokaisen keittiön välttämätön yleisveitsi. Veitsen pituus estää rystystesi iskemistä leikkuulaudalle käyttäessäsi sitä ja tekee pilkkomisesta tai leikkaamisesta sujuvampaa. Toinen veitsi on Shotoh-veitsi, jonka terän pituus on 13 cm. Tämä veitsi sopii erinomaisesti pienempien lihapalojen, hedelmien tai yrttien käsittelyyn. Se on pienempi versio kokkiveitsestä, joka sallii enemmän tarkkuutta.
Veitsen terät koostuvat SG-2 teräksen jalostetusta ytimestä ja kovasta MC63 (Micro carbide) pulveriterästä, jotka on peitetty 100 kerroksella ruostumatonta terästä. Terät hiotaan käsin perinteisellä Honbazuke-menetelmällä, joka koostuu kolmesta vaiheesta, joissa jokainen vaihe parantaa veitsen terävyyttä ja tuottaa terävän leikkuureunan. Kauniisti damaskusmuotoilun mukaan kuvioitu terä ja suomalaisesta Lapin masuripetäjästä valmistettu kahva, jossa on klassinen D-muoto, istuvat uskomattoman hyvin käteen. Koe näiden japanilaisten veitsien poikkeuksellinen kovuus, terävyys ja kestävyys.
Pese veitset aina käsin ja pyyhi ne kuivaksi heti niiden pesemisen jälkeen käyttäen kuivaa pyyhettä tai riepua.
Tuotetiedot
- Tuotenumero:
- 134366
- Tuotemerkki: Miyabi
- Sarja: BIRCH 5000 MCD
- Konepesua kestävä:
- Ei
- Kestää pakastinta:
- Ei
- Kestää mikroaaltouunia:
- Ei
- Kahvan materiaali:
- Ydin: SG-2-teräs, kova MC63 (Micro Carbide) jauheteräs
Pinta: ruostumaton teräs (1 kerros)
Kahva: Masur-koivu
- Kovuus:
- 63 HRC
- Hiontakulma:
- ca: 19°
- Värispesifikaatio:
- Teräs
- Luokitus:
- 1
- Arvostelujen määrä:
- 1
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani