Birch 5000 MCD Sujihiki 24 cm pitkä fileveitsi on monipuolinen väline leikkaamiseen. Sen sopiva koko ja pituus tekevät siitä käyttökelpoisen moniin erilaisiin tarkoituksiin. Veitsi on pidempi versio tavanomaisesta fileveitsestä, ja se sopii sekä fileointiin että luun poistamiseen kalasta, lihan viimeistelyyn ja ohuiden viipaleiden leikkaamiseen. Ohut terä helpottaa leikkaamista ja tekee siitä sujuvaa.
Birch 5000 MCD -sarjan Sujihiki-veitsi on valmistettu MC63 Micro Carbide -jauheesta valmistetusta pulveriterästä, CRYODUR®, joka on käytännössä karkaistua SG2-terästä, jonka kovuus on noin 63 HRC. Veitsen terä on peitetty ruostumattomalla teräkspellä, joka on kauniin kappaletta muotoiltu. Veitsen teroituskulma on 19°, terä on teroitettu Honbazuke-menetelmällä ja perinteisen D-muotoisen kahvan materiaalina on käytetty suomalaisesta Lapista peräisin olevaa visakoivua. Kaikki Miyabi-veitset valmistetaan Sekissä, Japanissa, yhdistäen vanhat japanilaiset perinteet ja modernin saksalaisen insinööri- ja tuotantotaidon. Miyabi tarjoaa poikkeuksellisen teräviä veitsiä, jotka edustavat hienostunutta kauneutta, tarkkuutta ja laatua. Lisäksi veitseen sisältyy elinikäinen takuu materiaali- ja valmistusvirheitä varten.
Birch 5000 MCD Sujihiki 24 cm pitkä fileveitsi on monipuolinen väline leikkaamiseen. Sen sopiva koko ja pituus tekevät siitä käyttökelpoisen moniin erilaisiin tarkoituksiin. Veitsi on pidempi versio tavanomaisesta fileveitsestä, ja se sopii sekä fileointiin että luun poistamiseen kalasta, lihan viimeistelyyn ja ohuiden viipaleiden leikkaamiseen. Ohut terä helpottaa leikkaamista ja tekee siitä sujuvaa.
Birch 5000 MCD -sarjan Sujihiki-veitsi on valmistettu MC63 Micro Carbide -jauheesta valmistetusta pulveriterästä, CRYODUR®, joka on käytännössä karkaistua SG2-terästä, jonka kovuus on noin 63 HRC. Veitsen terä on peitetty ruostumattomalla teräkspellä, joka on kauniin kappaletta muotoiltu. Veitsen teroituskulma on 19°, terä on teroitettu Honbazuke-menetelmällä ja perinteisen D-muotoisen kahvan materiaalina on käytetty suomalaisesta Lapista peräisin olevaa visakoivua. Kaikki Miyabi-veitset valmistetaan Sekissä, Japanissa, yhdistäen vanhat japanilaiset perinteet ja modernin saksalaisen insinööri- ja tuotantotaidon. Miyabi tarjoaa poikkeuksellisen teräviä veitsiä, jotka edustavat hienostunutta kauneutta, tarkkuutta ja laatua. Lisäksi veitseen sisältyy elinikäinen takuu materiaali- ja valmistusvirheitä varten.
Tuotekuvaus
Birch 5000 MCD Sujihiki 24 cm pitkä fileveitsi on monipuolinen väline leikkaamiseen. Sen sopiva koko ja pituus tekevät siitä käyttökelpoisen moniin erilaisiin tarkoituksiin. Veitsi on pidempi versio tavanomaisesta fileveitsestä, ja se sopii sekä fileointiin että luun poistamiseen kalasta, lihan viimeistelyyn ja ohuiden viipaleiden leikkaamiseen. Ohut terä helpottaa leikkaamista ja tekee siitä sujuvaa.
Birch 5000 MCD -sarjan Sujihiki-veitsi on valmistettu MC63 Micro Carbide -jauheesta valmistetusta pulveriterästä, CRYODUR®, joka on käytännössä karkaistua SG2-terästä, jonka kovuus on noin 63 HRC. Veitsen terä on peitetty ruostumattomalla teräkspellä, joka on kauniin kappaletta muotoiltu. Veitsen teroituskulma on 19°, terä on teroitettu Honbazuke-menetelmällä ja perinteisen D-muotoisen kahvan materiaalina on käytetty suomalaisesta Lapista peräisin olevaa visakoivua. Kaikki Miyabi-veitset valmistetaan Sekissä, Japanissa, yhdistäen vanhat japanilaiset perinteet ja modernin saksalaisen insinööri- ja tuotantotaidon. Miyabi tarjoaa poikkeuksellisen teräviä veitsiä, jotka edustavat hienostunutta kauneutta, tarkkuutta ja laatua. Lisäksi veitseen sisältyy elinikäinen takuu materiaali- ja valmistusvirheitä varten.
Tuotetiedot
- Tuotenumero:
- 101812
- Tuotemerkki: Miyabi
- Sarja: BIRCH 5000 MCD
- Leveys:
- 2 cm
- Pituus:
- 24 cm
- Korkeus:
- 3 cm
- Paino:
- 0.558 kg
- Konepesua kestävä:
- Ei
- Kestää pakastinta:
- Ei
- Kestää mikroaaltouunia:
- Ei
- Kahvan materiaali:
- Terä: Carbide-jauheteräs, ruostumaton teräs
Kahva: Masur-koivu
- Kovuus:
- 63 HRC
- Hiontakulma:
- ca: 19°
- Värispesifikaatio:
- Puu
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani
Yhdistä
minosharp
MinoSharp MC-550 Veitsenteroitin
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Valkoinen
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Ruostumaton
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Musta
Tuotekuvaus
Birch 5000 MCD Sujihiki 24 cm pitkä fileveitsi on monipuolinen väline leikkaamiseen. Sen sopiva koko ja pituus tekevät siitä käyttökelpoisen moniin erilaisiin tarkoituksiin. Veitsi on pidempi versio tavanomaisesta fileveitsestä, ja se sopii sekä fileointiin että luun poistamiseen kalasta, lihan viimeistelyyn ja ohuiden viipaleiden leikkaamiseen. Ohut terä helpottaa leikkaamista ja tekee siitä sujuvaa.
Birch 5000 MCD -sarjan Sujihiki-veitsi on valmistettu MC63 Micro Carbide -jauheesta valmistetusta pulveriterästä, CRYODUR®, joka on käytännössä karkaistua SG2-terästä, jonka kovuus on noin 63 HRC. Veitsen terä on peitetty ruostumattomalla teräkspellä, joka on kauniin kappaletta muotoiltu. Veitsen teroituskulma on 19°, terä on teroitettu Honbazuke-menetelmällä ja perinteisen D-muotoisen kahvan materiaalina on käytetty suomalaisesta Lapista peräisin olevaa visakoivua. Kaikki Miyabi-veitset valmistetaan Sekissä, Japanissa, yhdistäen vanhat japanilaiset perinteet ja modernin saksalaisen insinööri- ja tuotantotaidon. Miyabi tarjoaa poikkeuksellisen teräviä veitsiä, jotka edustavat hienostunutta kauneutta, tarkkuutta ja laatua. Lisäksi veitseen sisältyy elinikäinen takuu materiaali- ja valmistusvirheitä varten.
Tuotetiedot
- Tuotenumero:
- 101812
- Tuotemerkki: Miyabi
- Sarja: BIRCH 5000 MCD
- Leveys:
- 2 cm
- Pituus:
- 24 cm
- Korkeus:
- 3 cm
- Paino:
- 0.558 kg
- Konepesua kestävä:
- Ei
- Kestää pakastinta:
- Ei
- Kestää mikroaaltouunia:
- Ei
- Kahvan materiaali:
- Terä: Carbide-jauheteräs, ruostumaton teräs
Kahva: Masur-koivu
- Kovuus:
- 63 HRC
- Hiontakulma:
- ca: 19°
- Värispesifikaatio:
- Puu
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani