Ostoskori(0 tuotetta)

Ostoskorisi on tyhjä

Suosikit

Ostoskori(0 tuotetta)

Ostoskorisi on tyhjä

0

Japanilainen Santoku -veitsi on itämainen kokkiveitsi. Japanin todellinen yleisveitsi, jonka terä on korkea ja etuosa on puolipyöreä. Se on monipuolinen keittiöveitsi, joka sopii useimpiin keittiön askareisiin. Voit käyttää sitä lihan ja kalan fileointiin, vihannesten ja kasvisten pilkkomiseen/viipalointiin jne. Santoku -veitsi on jotain kokkiveitsen ja vihannessilppurin väliltä. Hyödyllisyytensä ansiosta siitä on tullut erittäin suosittu monessa keittiöissä.

Veitsen terä on valmistettu kovasta MC63 (Micro Carbide) -jauheteräksestä, jota ympäröi 2 kerrosta taottua ruostumatonta terästä. Se antaa veitselle tyylikkään ulkonäön ja estää raaka-aineen tarttumisen veitseen käytön aikana. Hiontakulma 19 ° ja veitsi on hiottu Honbazuke-menetelmällä, eli suorat hiontakulmat, jotka antavat symmetriselle terälle japanilaisen sapelin tyyppisen terävyyden. Näin kaikki Miyabi -veitset ovat yleensä tunnettuja maailmalla. Veitsen kahva on pakkapuuta. Elinikäinen takuu materiaali- ja tuotantovirheille. Valmistettu 100 % Sekissä, Japanissa.

Artisan 6000MCT Japanilainen Kokkiveitsi 18 cm
0

Japanilainen Santoku -veitsi on itämainen kokkiveitsi. Japanin todellinen yleisveitsi, jonka terä on korkea ja etuosa on puolipyöreä. Se on monipuolinen keittiöveitsi, joka sopii useimpiin keittiön askareisiin. Voit käyttää sitä lihan ja kalan fileointiin, vihannesten ja kasvisten pilkkomiseen/viipalointiin jne. Santoku -veitsi on jotain kokkiveitsen ja vihannessilppurin väliltä. Hyödyllisyytensä ansiosta siitä on tullut erittäin suosittu monessa keittiöissä.

Veitsen terä on valmistettu kovasta MC63 (Micro Carbide) -jauheteräksestä, jota ympäröi 2 kerrosta taottua ruostumatonta terästä. Se antaa veitselle tyylikkään ulkonäön ja estää raaka-aineen tarttumisen veitseen käytön aikana. Hiontakulma 19 ° ja veitsi on hiottu Honbazuke-menetelmällä, eli suorat hiontakulmat, jotka antavat symmetriselle terälle japanilaisen sapelin tyyppisen terävyyden. Näin kaikki Miyabi -veitset ovat yleensä tunnettuja maailmalla. Veitsen kahva on pakkapuuta. Elinikäinen takuu materiaali- ja tuotantovirheille. Valmistettu 100 % Sekissä, Japanissa.

Artisan 6000MCT Japanilainen Kokkiveitsi 18 cm

Artisan 6000MCT Japanilainen Kokkiveitsi 18 cm

Miyabi Artisan 6000MCT Japanilainen Kokkiveitsi 18 cm
Miyabi Artisan 6000MCT Japanilainen Kokkiveitsi 18 cm
Miyabi Artisan 6000MCT Japanilainen Kokkiveitsi 18 cm
Miyabi Artisan 6000MCT Japanilainen Kokkiveitsi 18 cm
303.90 €
Saatavilla - toimitus heti

Tuotekuvaus

Japanilainen Santoku -veitsi on itämainen kokkiveitsi. Japanin todellinen yleisveitsi, jonka terä on korkea ja etuosa on puolipyöreä. Se on monipuolinen keittiöveitsi, joka sopii useimpiin keittiön askareisiin. Voit käyttää sitä lihan ja kalan fileointiin, vihannesten ja kasvisten pilkkomiseen/viipalointiin jne. Santoku -veitsi on jotain kokkiveitsen ja vihannessilppurin väliltä. Hyödyllisyytensä ansiosta siitä on tullut erittäin suosittu monessa keittiöissä.

Veitsen terä on valmistettu kovasta MC63 (Micro Carbide) -jauheteräksestä, jota ympäröi 2 kerrosta taottua ruostumatonta terästä. Se antaa veitselle tyylikkään ulkonäön ja estää raaka-aineen tarttumisen veitseen käytön aikana. Hiontakulma 19 ° ja veitsi on hiottu Honbazuke-menetelmällä, eli suorat hiontakulmat, jotka antavat symmetriselle terälle japanilaisen sapelin tyyppisen terävyyden. Näin kaikki Miyabi -veitset ovat yleensä tunnettuja maailmalla. Veitsen kahva on pakkapuuta. Elinikäinen takuu materiaali- ja tuotantovirheille. Valmistettu 100 % Sekissä, Japanissa.

Tuotetiedot

Tuotenumero:
79114
Tuotemerkki:
Miyabi
Sarja:
Artisan 6000 MCT
Leveys:
2 cm
Pituus:
32 cm
Korkeus:
5 cm
Paino:
0.358 kg
Konepesua kestävä:
Ei
Kestää pakastinta:
Ei
Kestää mikroaaltouunia:
Ei
Kahvan materiaali:
Cryodur®-karkaistu ydin MC63 (Micro Carbide) -jauheterästä, ruostumaton teräs, pakkapuu
Kovuus:
63 HRC
Hiontakulma:
ca: 19°
Värispesifikaatio:
Puu

Tuoteseloste

Valmistusmaa:
Japani

Yhdistä

MinoSharp MC-550 Veitsenteroitin

minosharp

MinoSharp MC-550 Veitsenteroitin

40.10 €66.90 €
Global Veitsitukki 9 veitselle Valkoinen

global

Global Veitsitukki 9 veitselle Valkoinen

74.22 €
Global Veitsitukki 9 veitselle Ruostumaton

global

Global Veitsitukki 9 veitselle Ruostumaton

147.90 €
Global Veitsitukki 9 veitselle Musta

global

Global Veitsitukki 9 veitselle Musta

119.90 €

Tuotekuvaus

Japanilainen Santoku -veitsi on itämainen kokkiveitsi. Japanin todellinen yleisveitsi, jonka terä on korkea ja etuosa on puolipyöreä. Se on monipuolinen keittiöveitsi, joka sopii useimpiin keittiön askareisiin. Voit käyttää sitä lihan ja kalan fileointiin, vihannesten ja kasvisten pilkkomiseen/viipalointiin jne. Santoku -veitsi on jotain kokkiveitsen ja vihannessilppurin väliltä. Hyödyllisyytensä ansiosta siitä on tullut erittäin suosittu monessa keittiöissä.

Veitsen terä on valmistettu kovasta MC63 (Micro Carbide) -jauheteräksestä, jota ympäröi 2 kerrosta taottua ruostumatonta terästä. Se antaa veitselle tyylikkään ulkonäön ja estää raaka-aineen tarttumisen veitseen käytön aikana. Hiontakulma 19 ° ja veitsi on hiottu Honbazuke-menetelmällä, eli suorat hiontakulmat, jotka antavat symmetriselle terälle japanilaisen sapelin tyyppisen terävyyden. Näin kaikki Miyabi -veitset ovat yleensä tunnettuja maailmalla. Veitsen kahva on pakkapuuta. Elinikäinen takuu materiaali- ja tuotantovirheille. Valmistettu 100 % Sekissä, Japanissa.

Tuotetiedot

Tuotenumero:
79114
Tuotemerkki:
Miyabi
Sarja:
Artisan 6000 MCT
Leveys:
2 cm
Pituus:
32 cm
Korkeus:
5 cm
Paino:
0.358 kg
Konepesua kestävä:
Ei
Kestää pakastinta:
Ei
Kestää mikroaaltouunia:
Ei
Kahvan materiaali:
Cryodur®-karkaistu ydin MC63 (Micro Carbide) -jauheterästä, ruostumaton teräs, pakkapuu
Kovuus:
63 HRC
Hiontakulma:
ca: 19°
Värispesifikaatio:
Puu

Tuoteseloste

Valmistusmaa:
Japani