Japanilainen Santoku -veitsi on itämainen kokkiveitsi. Japanin todellinen yleisveitsi, jonka terä on korkea ja etuosa on puolipyöreä. Se on monipuolinen keittiöveitsi, joka sopii useimpiin keittiön askareisiin. Voit käyttää sitä lihan ja kalan fileointiin, vihannesten ja kasvisten pilkkomiseen/viipalointiin jne. Santoku -veitsi on jotain kokkiveitsen ja vihannessilppurin väliltä. Hyödyllisyytensä ansiosta siitä on tullut erittäin suosittu monessa keittiöissä.
Veitsen terä on valmistettu kovasta MC63 (Micro Carbide) -jauheteräksestä, jota ympäröi 2 kerrosta taottua ruostumatonta terästä. Se antaa veitselle tyylikkään ulkonäön ja estää raaka-aineen tarttumisen veitseen käytön aikana. Hiontakulma 19 ° ja veitsi on hiottu Honbazuke-menetelmällä, eli suorat hiontakulmat, jotka antavat symmetriselle terälle japanilaisen sapelin tyyppisen terävyyden. Näin kaikki Miyabi -veitset ovat yleensä tunnettuja maailmalla. Veitsen kahva on pakkapuuta. Elinikäinen takuu materiaali- ja tuotantovirheille. Valmistettu 100 % Sekissä, Japanissa.
Japanilainen Santoku -veitsi on itämainen kokkiveitsi. Japanin todellinen yleisveitsi, jonka terä on korkea ja etuosa on puolipyöreä. Se on monipuolinen keittiöveitsi, joka sopii useimpiin keittiön askareisiin. Voit käyttää sitä lihan ja kalan fileointiin, vihannesten ja kasvisten pilkkomiseen/viipalointiin jne. Santoku -veitsi on jotain kokkiveitsen ja vihannessilppurin väliltä. Hyödyllisyytensä ansiosta siitä on tullut erittäin suosittu monessa keittiöissä.
Veitsen terä on valmistettu kovasta MC63 (Micro Carbide) -jauheteräksestä, jota ympäröi 2 kerrosta taottua ruostumatonta terästä. Se antaa veitselle tyylikkään ulkonäön ja estää raaka-aineen tarttumisen veitseen käytön aikana. Hiontakulma 19 ° ja veitsi on hiottu Honbazuke-menetelmällä, eli suorat hiontakulmat, jotka antavat symmetriselle terälle japanilaisen sapelin tyyppisen terävyyden. Näin kaikki Miyabi -veitset ovat yleensä tunnettuja maailmalla. Veitsen kahva on pakkapuuta. Elinikäinen takuu materiaali- ja tuotantovirheille. Valmistettu 100 % Sekissä, Japanissa.
Yhdistä
Tuotekuvaus
Japanilainen Santoku -veitsi on itämainen kokkiveitsi. Japanin todellinen yleisveitsi, jonka terä on korkea ja etuosa on puolipyöreä. Se on monipuolinen keittiöveitsi, joka sopii useimpiin keittiön askareisiin. Voit käyttää sitä lihan ja kalan fileointiin, vihannesten ja kasvisten pilkkomiseen/viipalointiin jne. Santoku -veitsi on jotain kokkiveitsen ja vihannessilppurin väliltä. Hyödyllisyytensä ansiosta siitä on tullut erittäin suosittu monessa keittiöissä.
Veitsen terä on valmistettu kovasta MC63 (Micro Carbide) -jauheteräksestä, jota ympäröi 2 kerrosta taottua ruostumatonta terästä. Se antaa veitselle tyylikkään ulkonäön ja estää raaka-aineen tarttumisen veitseen käytön aikana. Hiontakulma 19 ° ja veitsi on hiottu Honbazuke-menetelmällä, eli suorat hiontakulmat, jotka antavat symmetriselle terälle japanilaisen sapelin tyyppisen terävyyden. Näin kaikki Miyabi -veitset ovat yleensä tunnettuja maailmalla. Veitsen kahva on pakkapuuta. Elinikäinen takuu materiaali- ja tuotantovirheille. Valmistettu 100 % Sekissä, Japanissa.
Tuotetiedot
- Tuotenumero:
- 79114
- Tuotemerkki: Miyabi
- Sarja: Artisan 6000 MCT
- Leveys:
- 2 cm
- Pituus:
- 32 cm
- Korkeus:
- 5 cm
- Paino:
- 0.358 kg
- Konepesua kestävä:
- Ei
- Kestää pakastinta:
- Ei
- Kestää mikroaaltouunia:
- Ei
- Kahvan materiaali:
- Cryodur®-karkaistu ydin MC63 (Micro Carbide) -jauheterästä, ruostumaton teräs, pakkapuu
- Kovuus:
- 63 HRC
- Hiontakulma:
- ca: 19°
- Värispesifikaatio:
- Puu
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani
Yhdistä
minosharp
MinoSharp MC-550 Veitsenteroitin
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Valkoinen
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Ruostumaton
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Musta
Tuotekuvaus
Japanilainen Santoku -veitsi on itämainen kokkiveitsi. Japanin todellinen yleisveitsi, jonka terä on korkea ja etuosa on puolipyöreä. Se on monipuolinen keittiöveitsi, joka sopii useimpiin keittiön askareisiin. Voit käyttää sitä lihan ja kalan fileointiin, vihannesten ja kasvisten pilkkomiseen/viipalointiin jne. Santoku -veitsi on jotain kokkiveitsen ja vihannessilppurin väliltä. Hyödyllisyytensä ansiosta siitä on tullut erittäin suosittu monessa keittiöissä.
Veitsen terä on valmistettu kovasta MC63 (Micro Carbide) -jauheteräksestä, jota ympäröi 2 kerrosta taottua ruostumatonta terästä. Se antaa veitselle tyylikkään ulkonäön ja estää raaka-aineen tarttumisen veitseen käytön aikana. Hiontakulma 19 ° ja veitsi on hiottu Honbazuke-menetelmällä, eli suorat hiontakulmat, jotka antavat symmetriselle terälle japanilaisen sapelin tyyppisen terävyyden. Näin kaikki Miyabi -veitset ovat yleensä tunnettuja maailmalla. Veitsen kahva on pakkapuuta. Elinikäinen takuu materiaali- ja tuotantovirheille. Valmistettu 100 % Sekissä, Japanissa.
Tuotetiedot
- Tuotenumero:
- 79114
- Tuotemerkki: Miyabi
- Sarja: Artisan 6000 MCT
- Leveys:
- 2 cm
- Pituus:
- 32 cm
- Korkeus:
- 5 cm
- Paino:
- 0.358 kg
- Konepesua kestävä:
- Ei
- Kestää pakastinta:
- Ei
- Kestää mikroaaltouunia:
- Ei
- Kahvan materiaali:
- Cryodur®-karkaistu ydin MC63 (Micro Carbide) -jauheterästä, ruostumaton teräs, pakkapuu
- Kovuus:
- 63 HRC
- Hiontakulma:
- ca: 19°
- Värispesifikaatio:
- Puu
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani