Artisan 6000MCT Kiritsuke Veitsi 24 cm Miyabilta on korkealaatuinen ja terävä veitsi, joka yhdistää vihannesveitsen ja kalaveitsen ominaisuudet. Tällä veitsellä voit fileoida kalat ohuiksi viipaleiksi, leikata lihaa siisteiksi paloiksi ja viipaloida tomaatit paperinohuiksi. Tämä monipuolinen veitsi on suosittu Japanissa, sillä se on kätevä ja helppokäyttöinen. Tämä veitsi on valmistettu perinteisin menetelmin Sekissä, Japanissa, missä taitavat käsityöläiset luovat huippulaadukkaita työkaluja.
Veitsen terässä on MC63 (Micro Carbide) pulveriteräsydin, joka on peitetty kahdella kerroksella Tsuchime-tyyliin taotulla ruostumattomalla teräksellä, joka antaa terälle kauniin ja tyylikkään kuviointinsa. Tikari-terävän "Katana Edge" -terän saa aikaiseksi klassinen Honbazuke-menetelmä, jossa terää hiotaan kolmessa vaiheessa, jokainen vaihe parantaa sen leikkausominaisuuksia. Veitsen mukavan ja kauniin kahvan on valmistanut pakkapuusta, joka täydentää tätä laadukasta käsityötä.
Pese veitsi käsin ja pyyhi se heti kuivaksi. Veitsi sopii kaikenlaisiin raaka-aineisiin ja on todella monikäyttöinen.
Artisan 6000MCT Kiritsuke Veitsi 24 cm Miyabilta on korkealaatuinen ja terävä veitsi, joka yhdistää vihannesveitsen ja kalaveitsen ominaisuudet. Tällä veitsellä voit fileoida kalat ohuiksi viipaleiksi, leikata lihaa siisteiksi paloiksi ja viipaloida tomaatit paperinohuiksi. Tämä monipuolinen veitsi on suosittu Japanissa, sillä se on kätevä ja helppokäyttöinen. Tämä veitsi on valmistettu perinteisin menetelmin Sekissä, Japanissa, missä taitavat käsityöläiset luovat huippulaadukkaita työkaluja.
Veitsen terässä on MC63 (Micro Carbide) pulveriteräsydin, joka on peitetty kahdella kerroksella Tsuchime-tyyliin taotulla ruostumattomalla teräksellä, joka antaa terälle kauniin ja tyylikkään kuviointinsa. Tikari-terävän "Katana Edge" -terän saa aikaiseksi klassinen Honbazuke-menetelmä, jossa terää hiotaan kolmessa vaiheessa, jokainen vaihe parantaa sen leikkausominaisuuksia. Veitsen mukavan ja kauniin kahvan on valmistanut pakkapuusta, joka täydentää tätä laadukasta käsityötä.
Pese veitsi käsin ja pyyhi se heti kuivaksi. Veitsi sopii kaikenlaisiin raaka-aineisiin ja on todella monikäyttöinen.
Tuotekuvaus
Artisan 6000MCT Kiritsuke Veitsi 24 cm Miyabilta on korkealaatuinen ja terävä veitsi, joka yhdistää vihannesveitsen ja kalaveitsen ominaisuudet. Tällä veitsellä voit fileoida kalat ohuiksi viipaleiksi, leikata lihaa siisteiksi paloiksi ja viipaloida tomaatit paperinohuiksi. Tämä monipuolinen veitsi on suosittu Japanissa, sillä se on kätevä ja helppokäyttöinen. Tämä veitsi on valmistettu perinteisin menetelmin Sekissä, Japanissa, missä taitavat käsityöläiset luovat huippulaadukkaita työkaluja.
Veitsen terässä on MC63 (Micro Carbide) pulveriteräsydin, joka on peitetty kahdella kerroksella Tsuchime-tyyliin taotulla ruostumattomalla teräksellä, joka antaa terälle kauniin ja tyylikkään kuviointinsa. Tikari-terävän "Katana Edge" -terän saa aikaiseksi klassinen Honbazuke-menetelmä, jossa terää hiotaan kolmessa vaiheessa, jokainen vaihe parantaa sen leikkausominaisuuksia. Veitsen mukavan ja kauniin kahvan on valmistanut pakkapuusta, joka täydentää tätä laadukasta käsityötä.
Pese veitsi käsin ja pyyhi se heti kuivaksi. Veitsi sopii kaikenlaisiin raaka-aineisiin ja on todella monikäyttöinen.
Tuotetiedot
- Tuotenumero:
- 134304
- Tuotemerkki: Miyabi
- Sarja: Artisan 6000 MCT
- Pituus:
- 24 cm
- Konepesua kestävä:
- Ei
- Värispesifikaatio:
- Teräs
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani
Yhdistä
minosharp
MinoSharp MC-550 Veitsenteroitin
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Valkoinen
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Ruostumaton
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Musta
Tuotekuvaus
Artisan 6000MCT Kiritsuke Veitsi 24 cm Miyabilta on korkealaatuinen ja terävä veitsi, joka yhdistää vihannesveitsen ja kalaveitsen ominaisuudet. Tällä veitsellä voit fileoida kalat ohuiksi viipaleiksi, leikata lihaa siisteiksi paloiksi ja viipaloida tomaatit paperinohuiksi. Tämä monipuolinen veitsi on suosittu Japanissa, sillä se on kätevä ja helppokäyttöinen. Tämä veitsi on valmistettu perinteisin menetelmin Sekissä, Japanissa, missä taitavat käsityöläiset luovat huippulaadukkaita työkaluja.
Veitsen terässä on MC63 (Micro Carbide) pulveriteräsydin, joka on peitetty kahdella kerroksella Tsuchime-tyyliin taotulla ruostumattomalla teräksellä, joka antaa terälle kauniin ja tyylikkään kuviointinsa. Tikari-terävän "Katana Edge" -terän saa aikaiseksi klassinen Honbazuke-menetelmä, jossa terää hiotaan kolmessa vaiheessa, jokainen vaihe parantaa sen leikkausominaisuuksia. Veitsen mukavan ja kauniin kahvan on valmistanut pakkapuusta, joka täydentää tätä laadukasta käsityötä.
Pese veitsi käsin ja pyyhi se heti kuivaksi. Veitsi sopii kaikenlaisiin raaka-aineisiin ja on todella monikäyttöinen.
Tuotetiedot
- Tuotenumero:
- 134304
- Tuotemerkki: Miyabi
- Sarja: Artisan 6000 MCT
- Pituus:
- 24 cm
- Konepesua kestävä:
- Ei
- Värispesifikaatio:
- Teräs
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani