Gyutoh on japanilainen vastine länsimaisen keittiön yleisimmälle veitselle eli kokkiveitselle. Kokkiveitsi on saatavilla useissa eri muodoissa, tyypeissä ja malleissa. Monipuolinen kokkiveitsi on yleensä keittiöveitsistä se ensimmäinen, jonka tarvitset. Tällä veitsellä voit viipaloida tomaatteja, pilkkoa vihanneksia, leikata lihaa ja kalaa ja paljon muuta. Kokkiveitsien terien tulee olla niin korkealla, että pilkkominen on mahdollista ilman rystysten osumista leikkuulautaan. Tämä 24 cm: malli on todella reilunkokoinen. Veitsellä voit hakata/pilkkoja enemmän kerrallaan, myös isoja raaka-aineita.
Veitsen terä on valmistettu kovasta MC63 (Micro Carbide) -jauheteräksestä, jota ympäröi 2 kerrosta taottua ruostumatonta terästä. Se antaa veitselle tyylikkään ulkonäön ja estää raaka-aineen tarttumisen veitseen käytön aikana. Hiontakulma 19 ° ja veitsi on hiottu Honbazuke-menetelmällä, eli suorat hiontakulmat, jotka antavat symmetriselle terälle japanilaisen sapelin tyyppisen terävyyden Näin kaikki Miyabi -veitset ovat yleensä tunnettuja maailmalla. Veitsen kahva on pakkapuuta. Elinikäinen takuu materiaali- ja tuotantovirheille. Valmistettu 100 % Sekissä, Japanissa.
Gyutoh on japanilainen vastine länsimaisen keittiön yleisimmälle veitselle eli kokkiveitselle. Kokkiveitsi on saatavilla useissa eri muodoissa, tyypeissä ja malleissa. Monipuolinen kokkiveitsi on yleensä keittiöveitsistä se ensimmäinen, jonka tarvitset. Tällä veitsellä voit viipaloida tomaatteja, pilkkoa vihanneksia, leikata lihaa ja kalaa ja paljon muuta. Kokkiveitsien terien tulee olla niin korkealla, että pilkkominen on mahdollista ilman rystysten osumista leikkuulautaan. Tämä 24 cm: malli on todella reilunkokoinen. Veitsellä voit hakata/pilkkoja enemmän kerrallaan, myös isoja raaka-aineita.
Veitsen terä on valmistettu kovasta MC63 (Micro Carbide) -jauheteräksestä, jota ympäröi 2 kerrosta taottua ruostumatonta terästä. Se antaa veitselle tyylikkään ulkonäön ja estää raaka-aineen tarttumisen veitseen käytön aikana. Hiontakulma 19 ° ja veitsi on hiottu Honbazuke-menetelmällä, eli suorat hiontakulmat, jotka antavat symmetriselle terälle japanilaisen sapelin tyyppisen terävyyden Näin kaikki Miyabi -veitset ovat yleensä tunnettuja maailmalla. Veitsen kahva on pakkapuuta. Elinikäinen takuu materiaali- ja tuotantovirheille. Valmistettu 100 % Sekissä, Japanissa.
Tuotekuvaus
Gyutoh on japanilainen vastine länsimaisen keittiön yleisimmälle veitselle eli kokkiveitselle. Kokkiveitsi on saatavilla useissa eri muodoissa, tyypeissä ja malleissa. Monipuolinen kokkiveitsi on yleensä keittiöveitsistä se ensimmäinen, jonka tarvitset. Tällä veitsellä voit viipaloida tomaatteja, pilkkoa vihanneksia, leikata lihaa ja kalaa ja paljon muuta. Kokkiveitsien terien tulee olla niin korkealla, että pilkkominen on mahdollista ilman rystysten osumista leikkuulautaan. Tämä 24 cm: malli on todella reilunkokoinen. Veitsellä voit hakata/pilkkoja enemmän kerrallaan, myös isoja raaka-aineita.
Veitsen terä on valmistettu kovasta MC63 (Micro Carbide) -jauheteräksestä, jota ympäröi 2 kerrosta taottua ruostumatonta terästä. Se antaa veitselle tyylikkään ulkonäön ja estää raaka-aineen tarttumisen veitseen käytön aikana. Hiontakulma 19 ° ja veitsi on hiottu Honbazuke-menetelmällä, eli suorat hiontakulmat, jotka antavat symmetriselle terälle japanilaisen sapelin tyyppisen terävyyden Näin kaikki Miyabi -veitset ovat yleensä tunnettuja maailmalla. Veitsen kahva on pakkapuuta. Elinikäinen takuu materiaali- ja tuotantovirheille. Valmistettu 100 % Sekissä, Japanissa.
Tuotetiedot
- Tuotenumero:
- 79113
- Tuotemerkki: Miyabi
- Sarja: Artisan 6000 MCT
- Leveys:
- 2 cm
- Pituus:
- 38 cm
- Korkeus:
- 5 cm
- Paino:
- 0.417 kg
- Konepesua kestävä:
- Ei
- Kestää pakastinta:
- Ei
- Kestää mikroaaltouunia:
- Ei
- Kahvan materiaali:
- Cryodur®-karkaistu ydin MC63 (Micro Carbide) -jauheterästä, ruostumaton teräs, pakkapuu
- Kovuus:
- 63 HRC
- Hiontakulma:
- ca: 19°
- Värispesifikaatio:
- Puu
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani
Yhdistä
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Musta
global
Global Magneettilista 41 cm G-42/41
global
Global G-91/SB Veitsenteroitin 2 pyörää
global
Global Leikkuulauta G-1005
Tuotekuvaus
Gyutoh on japanilainen vastine länsimaisen keittiön yleisimmälle veitselle eli kokkiveitselle. Kokkiveitsi on saatavilla useissa eri muodoissa, tyypeissä ja malleissa. Monipuolinen kokkiveitsi on yleensä keittiöveitsistä se ensimmäinen, jonka tarvitset. Tällä veitsellä voit viipaloida tomaatteja, pilkkoa vihanneksia, leikata lihaa ja kalaa ja paljon muuta. Kokkiveitsien terien tulee olla niin korkealla, että pilkkominen on mahdollista ilman rystysten osumista leikkuulautaan. Tämä 24 cm: malli on todella reilunkokoinen. Veitsellä voit hakata/pilkkoja enemmän kerrallaan, myös isoja raaka-aineita.
Veitsen terä on valmistettu kovasta MC63 (Micro Carbide) -jauheteräksestä, jota ympäröi 2 kerrosta taottua ruostumatonta terästä. Se antaa veitselle tyylikkään ulkonäön ja estää raaka-aineen tarttumisen veitseen käytön aikana. Hiontakulma 19 ° ja veitsi on hiottu Honbazuke-menetelmällä, eli suorat hiontakulmat, jotka antavat symmetriselle terälle japanilaisen sapelin tyyppisen terävyyden Näin kaikki Miyabi -veitset ovat yleensä tunnettuja maailmalla. Veitsen kahva on pakkapuuta. Elinikäinen takuu materiaali- ja tuotantovirheille. Valmistettu 100 % Sekissä, Japanissa.
Tuotetiedot
- Tuotenumero:
- 79113
- Tuotemerkki: Miyabi
- Sarja: Artisan 6000 MCT
- Leveys:
- 2 cm
- Pituus:
- 38 cm
- Korkeus:
- 5 cm
- Paino:
- 0.417 kg
- Konepesua kestävä:
- Ei
- Kestää pakastinta:
- Ei
- Kestää mikroaaltouunia:
- Ei
- Kahvan materiaali:
- Cryodur®-karkaistu ydin MC63 (Micro Carbide) -jauheterästä, ruostumaton teräs, pakkapuu
- Kovuus:
- 63 HRC
- Hiontakulma:
- ca: 19°
- Värispesifikaatio:
- Puu
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani