Ostoskori(0 tuotetta)

Ostoskorisi on tyhjä

Suosikit

Ostoskori(0 tuotetta)

Ostoskorisi on tyhjä

0

Gyutoh on japanilainen vastine länsimaisen keittiön yleisimmälle veitselle eli kokkiveitselle. Kokkiveitsi on saatavilla useissa eri muodoissa, tyypeissä ja malleissa. Monipuolinen kokkiveitsi on yleensä keittiöveitsistä se ensimmäinen, jonka tarvitset. Tällä veitsellä voit viipaloida tomaatteja, pilkkoa vihanneksia, leikata lihaa ja kalaa ja paljon muuta. Kokkiveitsien terien tulee olla niin korkealla, että pilkkominen on mahdollista ilman rystysten osumista leikkuulautaan. Tämä 20 cm: malli on normaalia kokoa.

Veitsen terä on valmistettu kovasta MC63 (Micro Carbide) -jauheteräksestä, jota ympäröi 2 kerrosta taottua ruostumatonta terästä. Se antaa veitselle tyylikkään ulkonäön ja estää raaka-aineen tarttumisen veitseen käytön aikana. Hiontakulma 19 ° ja veitsi on hiottu Honbazuke-menetelmällä, eli suorat hiontakulmat, jotka antavat symmetriselle terälle japanilaisen sapelin tyyppisen terävyyden. Näin kaikki Miyabi -veitset ovat yleensä tunnettuja maailmalla. Veitsen kahva on pakkapuuta. Elinikäinen takuu materiaali- ja tuotantovirheille. Valmistettu 100 % Sekissä, Japanissa.

Artisan 6000MCT Gyutoh Kokkiveitsi 20 cm
0

Gyutoh on japanilainen vastine länsimaisen keittiön yleisimmälle veitselle eli kokkiveitselle. Kokkiveitsi on saatavilla useissa eri muodoissa, tyypeissä ja malleissa. Monipuolinen kokkiveitsi on yleensä keittiöveitsistä se ensimmäinen, jonka tarvitset. Tällä veitsellä voit viipaloida tomaatteja, pilkkoa vihanneksia, leikata lihaa ja kalaa ja paljon muuta. Kokkiveitsien terien tulee olla niin korkealla, että pilkkominen on mahdollista ilman rystysten osumista leikkuulautaan. Tämä 20 cm: malli on normaalia kokoa.

Veitsen terä on valmistettu kovasta MC63 (Micro Carbide) -jauheteräksestä, jota ympäröi 2 kerrosta taottua ruostumatonta terästä. Se antaa veitselle tyylikkään ulkonäön ja estää raaka-aineen tarttumisen veitseen käytön aikana. Hiontakulma 19 ° ja veitsi on hiottu Honbazuke-menetelmällä, eli suorat hiontakulmat, jotka antavat symmetriselle terälle japanilaisen sapelin tyyppisen terävyyden. Näin kaikki Miyabi -veitset ovat yleensä tunnettuja maailmalla. Veitsen kahva on pakkapuuta. Elinikäinen takuu materiaali- ja tuotantovirheille. Valmistettu 100 % Sekissä, Japanissa.

Artisan 6000MCT Gyutoh Kokkiveitsi 20 cm

Artisan 6000MCT Gyutoh Kokkiveitsi 20 cm

Miyabi Artisan 6000MCT Gyutoh Kokkiveitsi 20 cm
Miyabi Artisan 6000MCT Gyutoh Kokkiveitsi 20 cm
Miyabi Artisan 6000MCT Gyutoh Kokkiveitsi 20 cm
Miyabi Artisan 6000MCT Gyutoh Kokkiveitsi 20 cm
303.90 €
Tilapäisesti loppu. Valvo tuotetta, niin ilmoitamme sinulle sähköpostitse, kun se on taas saatavilla!

Tuotekuvaus

Gyutoh on japanilainen vastine länsimaisen keittiön yleisimmälle veitselle eli kokkiveitselle. Kokkiveitsi on saatavilla useissa eri muodoissa, tyypeissä ja malleissa. Monipuolinen kokkiveitsi on yleensä keittiöveitsistä se ensimmäinen, jonka tarvitset. Tällä veitsellä voit viipaloida tomaatteja, pilkkoa vihanneksia, leikata lihaa ja kalaa ja paljon muuta. Kokkiveitsien terien tulee olla niin korkealla, että pilkkominen on mahdollista ilman rystysten osumista leikkuulautaan. Tämä 20 cm: malli on normaalia kokoa.

Veitsen terä on valmistettu kovasta MC63 (Micro Carbide) -jauheteräksestä, jota ympäröi 2 kerrosta taottua ruostumatonta terästä. Se antaa veitselle tyylikkään ulkonäön ja estää raaka-aineen tarttumisen veitseen käytön aikana. Hiontakulma 19 ° ja veitsi on hiottu Honbazuke-menetelmällä, eli suorat hiontakulmat, jotka antavat symmetriselle terälle japanilaisen sapelin tyyppisen terävyyden. Näin kaikki Miyabi -veitset ovat yleensä tunnettuja maailmalla. Veitsen kahva on pakkapuuta. Elinikäinen takuu materiaali- ja tuotantovirheille. Valmistettu 100 % Sekissä, Japanissa.

Tuotetiedot

Tuotenumero:
79112
Tuotemerkki:
Miyabi
Sarja:
Artisan 6000 MCT
Leveys:
2 cm
Pituus:
34 cm
Korkeus:
5 cm
Paino:
0.358 kg
Konepesua kestävä:
Ei
Kestää pakastinta:
Ei
Kestää mikroaaltouunia:
Ei
Kahvan materiaali:
Cryodur®-karkaistu ydin MC63 (Micro Carbide) -jauheterästä, ruostumaton teräs, pakkapuu
Kovuus:
63 HRC
Hiontakulma:
ca: 19°
Värispesifikaatio:
Puu

Tuoteseloste

Valmistusmaa:
Japani

Yhdistä

MinoSharp MC-550 Veitsenteroitin

minosharp

MinoSharp MC-550 Veitsenteroitin

40.10 €66.90 €
Global Veitsitukki 9 veitselle Valkoinen

global

Global Veitsitukki 9 veitselle Valkoinen

74.22 €
Global Veitsitukki 9 veitselle Ruostumaton

global

Global Veitsitukki 9 veitselle Ruostumaton

147.90 €
Global Veitsitukki 9 veitselle Musta

global

Global Veitsitukki 9 veitselle Musta

119.90 €

Tuotekuvaus

Gyutoh on japanilainen vastine länsimaisen keittiön yleisimmälle veitselle eli kokkiveitselle. Kokkiveitsi on saatavilla useissa eri muodoissa, tyypeissä ja malleissa. Monipuolinen kokkiveitsi on yleensä keittiöveitsistä se ensimmäinen, jonka tarvitset. Tällä veitsellä voit viipaloida tomaatteja, pilkkoa vihanneksia, leikata lihaa ja kalaa ja paljon muuta. Kokkiveitsien terien tulee olla niin korkealla, että pilkkominen on mahdollista ilman rystysten osumista leikkuulautaan. Tämä 20 cm: malli on normaalia kokoa.

Veitsen terä on valmistettu kovasta MC63 (Micro Carbide) -jauheteräksestä, jota ympäröi 2 kerrosta taottua ruostumatonta terästä. Se antaa veitselle tyylikkään ulkonäön ja estää raaka-aineen tarttumisen veitseen käytön aikana. Hiontakulma 19 ° ja veitsi on hiottu Honbazuke-menetelmällä, eli suorat hiontakulmat, jotka antavat symmetriselle terälle japanilaisen sapelin tyyppisen terävyyden. Näin kaikki Miyabi -veitset ovat yleensä tunnettuja maailmalla. Veitsen kahva on pakkapuuta. Elinikäinen takuu materiaali- ja tuotantovirheille. Valmistettu 100 % Sekissä, Japanissa.

Tuotetiedot

Tuotenumero:
79112
Tuotemerkki:
Miyabi
Sarja:
Artisan 6000 MCT
Leveys:
2 cm
Pituus:
34 cm
Korkeus:
5 cm
Paino:
0.358 kg
Konepesua kestävä:
Ei
Kestää pakastinta:
Ei
Kestää mikroaaltouunia:
Ei
Kahvan materiaali:
Cryodur®-karkaistu ydin MC63 (Micro Carbide) -jauheterästä, ruostumaton teräs, pakkapuu
Kovuus:
63 HRC
Hiontakulma:
ca: 19°
Värispesifikaatio:
Puu

Tuoteseloste

Valmistusmaa:
Japani