5000FCD Kuorimaveitsi 11 cm Shotoh on pieni ja terävä kuorimis- ja vihannesveitsi. Se muistuttaa kokkiveistä, mutta on huomattavasti pienempi, mikä mahdollistaa tarkemman työskentelyn. Tämä malli on "keskikokoinen" kuorimisveitsi, jota voidaan käyttää pienten hedelmien tai vihannesten kuorimiseen ja leikkaamiseen, mutta sitä voidaan myös käyttää vihannesten hienontamiseen. Suosittu ja käytännöllinen yleisveitsi.
Japanilainen 5000 FCD-sarja on suunniteltu käyttäen kaunista damaskista muotoilua ja se on valmistettu kryoduuriteräksestä, joka on kovetettu jäähdyttämällä. Ergonomisesti suunniteltu kahva on valmistettu harmaasta/mustasta Pakka-puusta ja veitsi valmistetaan Sekissa, Japanissa. Veitsillä on pitkä käyttöikä, se on erittäin hygieeninen ja helppo pitää puhtaana. Jokaisella veitsellä on omaleimainen ja yksilöllinen luonne damaskikuvionsa ansiosta. Japanilainen Honbazuke-teroitustekniikka, ts. suorien hiomakulmien käyttö, antaa symmetriselle terälle skalpellimaisen terävyyden, joka on tyypillistä kaikille Miyabi-veitsille.
5000FCD Kuorimaveitsi 11 cm Shotoh on pieni ja terävä kuorimis- ja vihannesveitsi. Se muistuttaa kokkiveistä, mutta on huomattavasti pienempi, mikä mahdollistaa tarkemman työskentelyn. Tämä malli on "keskikokoinen" kuorimisveitsi, jota voidaan käyttää pienten hedelmien tai vihannesten kuorimiseen ja leikkaamiseen, mutta sitä voidaan myös käyttää vihannesten hienontamiseen. Suosittu ja käytännöllinen yleisveitsi.
Japanilainen 5000 FCD-sarja on suunniteltu käyttäen kaunista damaskista muotoilua ja se on valmistettu kryoduuriteräksestä, joka on kovetettu jäähdyttämällä. Ergonomisesti suunniteltu kahva on valmistettu harmaasta/mustasta Pakka-puusta ja veitsi valmistetaan Sekissa, Japanissa. Veitsillä on pitkä käyttöikä, se on erittäin hygieeninen ja helppo pitää puhtaana. Jokaisella veitsellä on omaleimainen ja yksilöllinen luonne damaskikuvionsa ansiosta. Japanilainen Honbazuke-teroitustekniikka, ts. suorien hiomakulmien käyttö, antaa symmetriselle terälle skalpellimaisen terävyyden, joka on tyypillistä kaikille Miyabi-veitsille.
Yhdistä
Tuotekuvaus
5000FCD Kuorimaveitsi 11 cm Shotoh on pieni ja terävä kuorimis- ja vihannesveitsi. Se muistuttaa kokkiveistä, mutta on huomattavasti pienempi, mikä mahdollistaa tarkemman työskentelyn. Tämä malli on "keskikokoinen" kuorimisveitsi, jota voidaan käyttää pienten hedelmien tai vihannesten kuorimiseen ja leikkaamiseen, mutta sitä voidaan myös käyttää vihannesten hienontamiseen. Suosittu ja käytännöllinen yleisveitsi.
Japanilainen 5000 FCD-sarja on suunniteltu käyttäen kaunista damaskista muotoilua ja se on valmistettu kryoduuriteräksestä, joka on kovetettu jäähdyttämällä. Ergonomisesti suunniteltu kahva on valmistettu harmaasta/mustasta Pakka-puusta ja veitsi valmistetaan Sekissa, Japanissa. Veitsillä on pitkä käyttöikä, se on erittäin hygieeninen ja helppo pitää puhtaana. Jokaisella veitsellä on omaleimainen ja yksilöllinen luonne damaskikuvionsa ansiosta. Japanilainen Honbazuke-teroitustekniikka, ts. suorien hiomakulmien käyttö, antaa symmetriselle terälle skalpellimaisen terävyyden, joka on tyypillistä kaikille Miyabi-veitsille.
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani
Yhdistä
minosharp
MinoSharp MC-550 Veitsenteroitin
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Valkoinen
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Ruostumaton
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Musta
Tuotekuvaus
5000FCD Kuorimaveitsi 11 cm Shotoh on pieni ja terävä kuorimis- ja vihannesveitsi. Se muistuttaa kokkiveistä, mutta on huomattavasti pienempi, mikä mahdollistaa tarkemman työskentelyn. Tämä malli on "keskikokoinen" kuorimisveitsi, jota voidaan käyttää pienten hedelmien tai vihannesten kuorimiseen ja leikkaamiseen, mutta sitä voidaan myös käyttää vihannesten hienontamiseen. Suosittu ja käytännöllinen yleisveitsi.
Japanilainen 5000 FCD-sarja on suunniteltu käyttäen kaunista damaskista muotoilua ja se on valmistettu kryoduuriteräksestä, joka on kovetettu jäähdyttämällä. Ergonomisesti suunniteltu kahva on valmistettu harmaasta/mustasta Pakka-puusta ja veitsi valmistetaan Sekissa, Japanissa. Veitsillä on pitkä käyttöikä, se on erittäin hygieeninen ja helppo pitää puhtaana. Jokaisella veitsellä on omaleimainen ja yksilöllinen luonne damaskikuvionsa ansiosta. Japanilainen Honbazuke-teroitustekniikka, ts. suorien hiomakulmien käyttö, antaa symmetriselle terälle skalpellimaisen terävyyden, joka on tyypillistä kaikille Miyabi-veitsille.
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani