Sujihiki (viipale/fileointiveitsi) 24 cm pitkällä terällä. Pidempi fileointiveitsi, jossa on erittäin terävä terä. Veitsi on joustava ja toimii sekä fileoinnissa / kalan perkaamisessa, viipaloinnissa sekä ohuiden lihaviipaleiden leikkaamisessa jne. Ohut veitsen terä mahdollistaa sen, että jokainen leikkaus liukuu helposti raaka-aineen läpi. Sujihiki -veitsi on kauniilla ulkonäöllään ja terävällä muotoilullaan upea lisä jokaiseen keittiöön.

Tuotekuvaus
Sujihiki (viipale/fileointiveitsi) 24 cm pitkällä terällä. Pidempi fileointiveitsi, jossa on erittäin terävä terä. Veitsi on joustava ja toimii sekä fileoinnissa / kalan perkaamisessa, viipaloinnissa sekä ohuiden lihaviipaleiden leikkaamisessa jne. Ohut veitsen terä mahdollistaa sen, että jokainen leikkaus liukuu helposti raaka-aineen läpi. Sujihiki -veitsi on kauniilla ulkonäöllään ja terävällä muotoilullaan upea lisä jokaiseen keittiöön.
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani
Tuotekuvaus
Sujihiki (viipale/fileointiveitsi) 24 cm pitkällä terällä. Pidempi fileointiveitsi, jossa on erittäin terävä terä. Veitsi on joustava ja toimii sekä fileoinnissa / kalan perkaamisessa, viipaloinnissa sekä ohuiden lihaviipaleiden leikkaamisessa jne. Ohut veitsen terä mahdollistaa sen, että jokainen leikkaus liukuu helposti raaka-aineen läpi. Sujihiki -veitsi on kauniilla ulkonäöllään ja terävällä muotoilullaan upea lisä jokaiseen keittiöön.
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani