Fermentoinnin (eli maitobakteerilla hapattamisen) suosio kasvaa tasaisesti – me valmistamme kimchiä, hillottuja kasviksia ja hapankaalia enemmän kuin koskaan. Niistä tulee erittäin hyvänmakuisia ja se on helppo tapa hyödyntää tämän vuoden sato sekä pidentää raaka-aineiden käyttöikää. Se vie vähän aikaa, mutta toisaalta prosessi hoituu itsestään!
Kilner fermentointisetin avulla on vaikeaa epäonnistua. Keraamiset kivet varmistavat, että raaka-aineet ovat aina upotettuina nesteen pinnan alle, ja sisäänrakennetulla ilmalukolla varustettu kansi varmistaa, että bakteerit eivät pääse sisään tuhoamaan käymisprosessia.
Yksinkertainen fermentoitu punakaali -resepti: 1,5 punakaalin päätä, 2,5 omenaa, 22 kokonaista korianterin siementä, 3 rkl suolaa, 15 katajanmarjaa ja 1 litra vettä. Viipaloi punakaali hienoksi, poista omenakodat ja raasta omenat. Hienonna mausteet morttelilla. Sekoita kaikki suuressa kulhossa, "hiero" kaalia vapauttaaksesi kaikki nesteet. Pakkaa kaaliseos tiiviisti fermentointisettiin ja kaada päälle vesi. Aseta se keraamisille kiville. Poista kaikki jäämät suuaukon ympäriltä. Sulje purkki ja täytä ilmalukko vedellä. Anna seistä huoneenlämmössä (17,8-24 astetta) vähintään 4-6 viikkoa. Maistele säännöllisesti ja kaada kaali ilmatiiviiseen purkkiin, kun olet tyytyväinen makuun.
Fermentoinnin (eli maitobakteerilla hapattamisen) suosio kasvaa tasaisesti – me valmistamme kimchiä, hillottuja kasviksia ja hapankaalia enemmän kuin koskaan. Niistä tulee erittäin hyvänmakuisia ja se on helppo tapa hyödyntää tämän vuoden sato sekä pidentää raaka-aineiden käyttöikää. Se vie vähän aikaa, mutta toisaalta prosessi hoituu itsestään!
Kilner fermentointisetin avulla on vaikeaa epäonnistua. Keraamiset kivet varmistavat, että raaka-aineet ovat aina upotettuina nesteen pinnan alle, ja sisäänrakennetulla ilmalukolla varustettu kansi varmistaa, että bakteerit eivät pääse sisään tuhoamaan käymisprosessia.
Yksinkertainen fermentoitu punakaali -resepti: 1,5 punakaalin päätä, 2,5 omenaa, 22 kokonaista korianterin siementä, 3 rkl suolaa, 15 katajanmarjaa ja 1 litra vettä. Viipaloi punakaali hienoksi, poista omenakodat ja raasta omenat. Hienonna mausteet morttelilla. Sekoita kaikki suuressa kulhossa, "hiero" kaalia vapauttaaksesi kaikki nesteet. Pakkaa kaaliseos tiiviisti fermentointisettiin ja kaada päälle vesi. Aseta se keraamisille kiville. Poista kaikki jäämät suuaukon ympäriltä. Sulje purkki ja täytä ilmalukko vedellä. Anna seistä huoneenlämmössä (17,8-24 astetta) vähintään 4-6 viikkoa. Maistele säännöllisesti ja kaada kaali ilmatiiviiseen purkkiin, kun olet tyytyväinen makuun.
Tuotekuvaus
Fermentoinnin (eli maitobakteerilla hapattamisen) suosio kasvaa tasaisesti – me valmistamme kimchiä, hillottuja kasviksia ja hapankaalia enemmän kuin koskaan. Niistä tulee erittäin hyvänmakuisia ja se on helppo tapa hyödyntää tämän vuoden sato sekä pidentää raaka-aineiden käyttöikää. Se vie vähän aikaa, mutta toisaalta prosessi hoituu itsestään!
Kilner fermentointisetin avulla on vaikeaa epäonnistua. Keraamiset kivet varmistavat, että raaka-aineet ovat aina upotettuina nesteen pinnan alle, ja sisäänrakennetulla ilmalukolla varustettu kansi varmistaa, että bakteerit eivät pääse sisään tuhoamaan käymisprosessia.
Yksinkertainen fermentoitu punakaali -resepti: 1,5 punakaalin päätä, 2,5 omenaa, 22 kokonaista korianterin siementä, 3 rkl suolaa, 15 katajanmarjaa ja 1 litra vettä. Viipaloi punakaali hienoksi, poista omenakodat ja raasta omenat. Hienonna mausteet morttelilla. Sekoita kaikki suuressa kulhossa, "hiero" kaalia vapauttaaksesi kaikki nesteet. Pakkaa kaaliseos tiiviisti fermentointisettiin ja kaada päälle vesi. Aseta se keraamisille kiville. Poista kaikki jäämät suuaukon ympäriltä. Sulje purkki ja täytä ilmalukko vedellä. Anna seistä huoneenlämmössä (17,8-24 astetta) vähintään 4-6 viikkoa. Maistele säännöllisesti ja kaada kaali ilmatiiviiseen purkkiin, kun olet tyytyväinen makuun.
Tuotetiedot
- Tuotenumero:
- 103303
- Tuotemerkki: Kilner
- Leveys:
- 17 cm
- Pituus:
- 3.2 cm
- Korkeus:
- 32 cm
- Tilavuus (L):
- 3 L
- Konepesua kestävä:
- Ei
- Kestää pakastinta:
- Ei
- Kestää mikroaaltouunia:
- Ei
- Kahvan materiaali:
- Lasi, puu, muovi, keramiikka
- Värispesifikaatio:
- Kirkas
- Luokitus:
- 4.3
- Arvostelujen määrä:
- 7
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Kiina
Tuotekuvaus
Fermentoinnin (eli maitobakteerilla hapattamisen) suosio kasvaa tasaisesti – me valmistamme kimchiä, hillottuja kasviksia ja hapankaalia enemmän kuin koskaan. Niistä tulee erittäin hyvänmakuisia ja se on helppo tapa hyödyntää tämän vuoden sato sekä pidentää raaka-aineiden käyttöikää. Se vie vähän aikaa, mutta toisaalta prosessi hoituu itsestään!
Kilner fermentointisetin avulla on vaikeaa epäonnistua. Keraamiset kivet varmistavat, että raaka-aineet ovat aina upotettuina nesteen pinnan alle, ja sisäänrakennetulla ilmalukolla varustettu kansi varmistaa, että bakteerit eivät pääse sisään tuhoamaan käymisprosessia.
Yksinkertainen fermentoitu punakaali -resepti: 1,5 punakaalin päätä, 2,5 omenaa, 22 kokonaista korianterin siementä, 3 rkl suolaa, 15 katajanmarjaa ja 1 litra vettä. Viipaloi punakaali hienoksi, poista omenakodat ja raasta omenat. Hienonna mausteet morttelilla. Sekoita kaikki suuressa kulhossa, "hiero" kaalia vapauttaaksesi kaikki nesteet. Pakkaa kaaliseos tiiviisti fermentointisettiin ja kaada päälle vesi. Aseta se keraamisille kiville. Poista kaikki jäämät suuaukon ympäriltä. Sulje purkki ja täytä ilmalukko vedellä. Anna seistä huoneenlämmössä (17,8-24 astetta) vähintään 4-6 viikkoa. Maistele säännöllisesti ja kaada kaali ilmatiiviiseen purkkiin, kun olet tyytyväinen makuun.
Tuotetiedot
- Tuotenumero:
- 103303
- Tuotemerkki: Kilner
- Leveys:
- 17 cm
- Pituus:
- 3.2 cm
- Korkeus:
- 32 cm
- Tilavuus (L):
- 3 L
- Konepesua kestävä:
- Ei
- Kestää pakastinta:
- Ei
- Kestää mikroaaltouunia:
- Ei
- Kahvan materiaali:
- Lasi, puu, muovi, keramiikka
- Värispesifikaatio:
- Kirkas
- Luokitus:
- 4.3
- Arvostelujen määrä:
- 7
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Kiina