Shun White Kokkiveitsi 20 cm ruostumaton teräs Vikingsunilta on yksinoikeudella KAI:n tuottama veitsisarja. Shun tarkoittaa "huippuunsa hiottua".
Gyuto tarkoittaa pitkää keittiöveistä, ja sen pidempi terä tarjoaa lisää voimaa, erityisesti isompien ruoka-aineiden käsittelyssä.
Se on monitoimiveitsi, joka soveltuu erinomaisesti useisiin erilaisiin tehtäviin - voit viipaloida, leikata ja pilkkoa mitä tahansa keittiössä. Pidemmän terän ansiosta voit leikata enemmän pienemmällä vaivalla, esimerkiksi voit leikata useita porkkanoita kerralla.
Keittiöveitset ovat yksi laajimmista damaskiteräksestä valmistettujen sarjojen joukossa maailmassa, ja ne ovat erittäin suosittuja sekä huippuluokan ammattilaiskokkien että innokkaiden kotikokkien keskuudessa.
Veitsen kaareva terä yhdistettynä jokaisen Shun-veitsen manuaaliseen hiontaan tuottaa vertaansa vailla olevan terävyyden, joka leikkaa läpi myös kovimmat materiaalit.
Tämä terävyys yhdessä tasapainotetun painon kanssa tekee käytöstä vaivatonta.
Veitsen kahva on valmistettu hienosta laminoitusta Pakka-puusta, joka on muotoiltu ergonomisesti. Kahvan poikkileikkaus esittelee perinteisen japanilaisen "kastanja"-muodon, joka sopii täydellisesti käteen.
Uusi rakenne jatkaa terää suoraan kahvaan, yhdistäen kahvan ja veitsenterän täydellisesti, tuottaen optimaalisen tuntuman.
Jokainen Shun-veitsi saa ainutlaatuisen ja yksilöllisen luonteensa jalostamalla damaskikuvion luonnollista kauneutta.
Veitsen teräosassa on VG-MAX-laatuisen teräksen ydin ja 32 kerrosta damaskiterästä molemmin puolin ydintä, mikä antaa veitselle kauniin kuvion.
Kahva on valmistettu vaaleasta laminoitusta Pakka-puusta, joka on hiottu ja kiillotettu kiiltävään viimeistelyyn.
Kovuus 61 HRC /- 1.
Shun White Kokkiveitsi 20 cm ruostumaton teräs Vikingsunilta on yksinoikeudella KAI:n tuottama veitsisarja. Shun tarkoittaa "huippuunsa hiottua".
Gyuto tarkoittaa pitkää keittiöveistä, ja sen pidempi terä tarjoaa lisää voimaa, erityisesti isompien ruoka-aineiden käsittelyssä.
Se on monitoimiveitsi, joka soveltuu erinomaisesti useisiin erilaisiin tehtäviin - voit viipaloida, leikata ja pilkkoa mitä tahansa keittiössä. Pidemmän terän ansiosta voit leikata enemmän pienemmällä vaivalla, esimerkiksi voit leikata useita porkkanoita kerralla.
Keittiöveitset ovat yksi laajimmista damaskiteräksestä valmistettujen sarjojen joukossa maailmassa, ja ne ovat erittäin suosittuja sekä huippuluokan ammattilaiskokkien että innokkaiden kotikokkien keskuudessa.
Veitsen kaareva terä yhdistettynä jokaisen Shun-veitsen manuaaliseen hiontaan tuottaa vertaansa vailla olevan terävyyden, joka leikkaa läpi myös kovimmat materiaalit.
Tämä terävyys yhdessä tasapainotetun painon kanssa tekee käytöstä vaivatonta.
Veitsen kahva on valmistettu hienosta laminoitusta Pakka-puusta, joka on muotoiltu ergonomisesti. Kahvan poikkileikkaus esittelee perinteisen japanilaisen "kastanja"-muodon, joka sopii täydellisesti käteen.
Uusi rakenne jatkaa terää suoraan kahvaan, yhdistäen kahvan ja veitsenterän täydellisesti, tuottaen optimaalisen tuntuman.
Jokainen Shun-veitsi saa ainutlaatuisen ja yksilöllisen luonteensa jalostamalla damaskikuvion luonnollista kauneutta.
Veitsen teräosassa on VG-MAX-laatuisen teräksen ydin ja 32 kerrosta damaskiterästä molemmin puolin ydintä, mikä antaa veitselle kauniin kuvion.
Kahva on valmistettu vaaleasta laminoitusta Pakka-puusta, joka on hiottu ja kiillotettu kiiltävään viimeistelyyn.
Kovuus 61 HRC /- 1.
Yhdistä
Tuotekuvaus
Shun White Kokkiveitsi 20 cm ruostumaton teräs Vikingsunilta on yksinoikeudella KAI:n tuottama veitsisarja. Shun tarkoittaa "huippuunsa hiottua".
Gyuto tarkoittaa pitkää keittiöveistä, ja sen pidempi terä tarjoaa lisää voimaa, erityisesti isompien ruoka-aineiden käsittelyssä.
Se on monitoimiveitsi, joka soveltuu erinomaisesti useisiin erilaisiin tehtäviin - voit viipaloida, leikata ja pilkkoa mitä tahansa keittiössä. Pidemmän terän ansiosta voit leikata enemmän pienemmällä vaivalla, esimerkiksi voit leikata useita porkkanoita kerralla.
Keittiöveitset ovat yksi laajimmista damaskiteräksestä valmistettujen sarjojen joukossa maailmassa, ja ne ovat erittäin suosittuja sekä huippuluokan ammattilaiskokkien että innokkaiden kotikokkien keskuudessa.
Veitsen kaareva terä yhdistettynä jokaisen Shun-veitsen manuaaliseen hiontaan tuottaa vertaansa vailla olevan terävyyden, joka leikkaa läpi myös kovimmat materiaalit.
Tämä terävyys yhdessä tasapainotetun painon kanssa tekee käytöstä vaivatonta.
Veitsen kahva on valmistettu hienosta laminoitusta Pakka-puusta, joka on muotoiltu ergonomisesti. Kahvan poikkileikkaus esittelee perinteisen japanilaisen "kastanja"-muodon, joka sopii täydellisesti käteen.
Uusi rakenne jatkaa terää suoraan kahvaan, yhdistäen kahvan ja veitsenterän täydellisesti, tuottaen optimaalisen tuntuman.
Jokainen Shun-veitsi saa ainutlaatuisen ja yksilöllisen luonteensa jalostamalla damaskikuvion luonnollista kauneutta.
Veitsen teräosassa on VG-MAX-laatuisen teräksen ydin ja 32 kerrosta damaskiterästä molemmin puolin ydintä, mikä antaa veitselle kauniin kuvion.
Kahva on valmistettu vaaleasta laminoitusta Pakka-puusta, joka on hiottu ja kiillotettu kiiltävään viimeistelyyn.
Kovuus 61 HRC /- 1.
Tuotetiedot
- Tuotenumero:
- 160248
- Tuotemerkki: KAI
- Sarja: Shun Classic White
- Leveys:
- 8 cm
- Pituus:
- 39.3 cm
- Korkeus:
- 2.5 cm
- Konepesua kestävä:
- Ei
- Kovuus:
- 61 HRC
- Hiontakulma:
- 16°
- Värispesifikaatio:
- Valkoinen
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani
Yhdistä
minosharp
MinoSharp MC-550 Veitsenteroitin
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Valkoinen
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Ruostumaton
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Musta
Tuotekuvaus
Shun White Kokkiveitsi 20 cm ruostumaton teräs Vikingsunilta on yksinoikeudella KAI:n tuottama veitsisarja. Shun tarkoittaa "huippuunsa hiottua".
Gyuto tarkoittaa pitkää keittiöveistä, ja sen pidempi terä tarjoaa lisää voimaa, erityisesti isompien ruoka-aineiden käsittelyssä.
Se on monitoimiveitsi, joka soveltuu erinomaisesti useisiin erilaisiin tehtäviin - voit viipaloida, leikata ja pilkkoa mitä tahansa keittiössä. Pidemmän terän ansiosta voit leikata enemmän pienemmällä vaivalla, esimerkiksi voit leikata useita porkkanoita kerralla.
Keittiöveitset ovat yksi laajimmista damaskiteräksestä valmistettujen sarjojen joukossa maailmassa, ja ne ovat erittäin suosittuja sekä huippuluokan ammattilaiskokkien että innokkaiden kotikokkien keskuudessa.
Veitsen kaareva terä yhdistettynä jokaisen Shun-veitsen manuaaliseen hiontaan tuottaa vertaansa vailla olevan terävyyden, joka leikkaa läpi myös kovimmat materiaalit.
Tämä terävyys yhdessä tasapainotetun painon kanssa tekee käytöstä vaivatonta.
Veitsen kahva on valmistettu hienosta laminoitusta Pakka-puusta, joka on muotoiltu ergonomisesti. Kahvan poikkileikkaus esittelee perinteisen japanilaisen "kastanja"-muodon, joka sopii täydellisesti käteen.
Uusi rakenne jatkaa terää suoraan kahvaan, yhdistäen kahvan ja veitsenterän täydellisesti, tuottaen optimaalisen tuntuman.
Jokainen Shun-veitsi saa ainutlaatuisen ja yksilöllisen luonteensa jalostamalla damaskikuvion luonnollista kauneutta.
Veitsen teräosassa on VG-MAX-laatuisen teräksen ydin ja 32 kerrosta damaskiterästä molemmin puolin ydintä, mikä antaa veitselle kauniin kuvion.
Kahva on valmistettu vaaleasta laminoitusta Pakka-puusta, joka on hiottu ja kiillotettu kiiltävään viimeistelyyn.
Kovuus 61 HRC /- 1.
Tuotetiedot
- Tuotenumero:
- 160248
- Tuotemerkki: KAI
- Sarja: Shun Classic White
- Leveys:
- 8 cm
- Pituus:
- 39.3 cm
- Korkeus:
- 2.5 cm
- Konepesua kestävä:
- Ei
- Kovuus:
- 61 HRC
- Hiontakulma:
- 16°
- Värispesifikaatio:
- Valkoinen
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani