BBQ Savustuslauta 30x15 cm tarjoaa innovatiivisen tavan grillaamiseen käyttämällä setripuusta valmistettuja grillauslautoja, joita kutsutaan myös "lankkugrillaukseksi". Tämä antaa selvän savumaun kalaan, lihaan ja vihanneksiin ja pitää ruoan samalla ihanan mureana. Miedon ja miellyttävän grillauskokemuksen saamiseksi on helppoa antaa lautojen olla kylmässä vedessä 2-3 tuntia ennen käyttöä. Tämän jälkeen ruoka voidaan asettaa niille ja grillata suoraan.
Parhaan tuloksen saavuttamiseksi, anna lautojen liota vedessä täysin upotettuina vähintään 2-3 tuntia ennen jokaista käyttökertaa, mieluiten yön yli. Tämä menetelmä on ihanteellinen kalan, lihan ja vihannesten valmistukseen ja antaa selkeän savuisen maun grilliruokiisi.

Tuotekuvaus
BBQ Savustuslauta 30x15 cm tarjoaa innovatiivisen tavan grillaamiseen käyttämällä setripuusta valmistettuja grillauslautoja, joita kutsutaan myös "lankkugrillaukseksi". Tämä antaa selvän savumaun kalaan, lihaan ja vihanneksiin ja pitää ruoan samalla ihanan mureana. Miedon ja miellyttävän grillauskokemuksen saamiseksi on helppoa antaa lautojen olla kylmässä vedessä 2-3 tuntia ennen käyttöä. Tämän jälkeen ruoka voidaan asettaa niille ja grillata suoraan.
Parhaan tuloksen saavuttamiseksi, anna lautojen liota vedessä täysin upotettuina vähintään 2-3 tuntia ennen jokaista käyttökertaa, mieluiten yön yli. Tämä menetelmä on ihanteellinen kalan, lihan ja vihannesten valmistukseen ja antaa selkeän savuisen maun grilliruokiisi.
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Kiina
Tuotekuvaus
BBQ Savustuslauta 30x15 cm tarjoaa innovatiivisen tavan grillaamiseen käyttämällä setripuusta valmistettuja grillauslautoja, joita kutsutaan myös "lankkugrillaukseksi". Tämä antaa selvän savumaun kalaan, lihaan ja vihanneksiin ja pitää ruoan samalla ihanan mureana. Miedon ja miellyttävän grillauskokemuksen saamiseksi on helppoa antaa lautojen olla kylmässä vedessä 2-3 tuntia ennen käyttöä. Tämän jälkeen ruoka voidaan asettaa niille ja grillata suoraan.
Parhaan tuloksen saavuttamiseksi, anna lautojen liota vedessä täysin upotettuina vähintään 2-3 tuntia ennen jokaista käyttökertaa, mieluiten yön yli. Tämä menetelmä on ihanteellinen kalan, lihan ja vihannesten valmistukseen ja antaa selkeän savuisen maun grilliruokiisi.
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Kiina