Keittokirja Snowfood (ruotsinkielinen) on ruotsalaisen kokki ja hiihtäjä Lindor Winkin sydäntä lähellä. Hän haluaa inspiroida meitä anteliailla aamiaisilla, kätevällä eväällä rinteeseen, herkullisilla välipaloilla after ski -hetkiin ja lopulta ehdotuksilla upeista illallista, joissa nautimme ruoasta ja keskustelemme tuntikausia päivän seikkailuista.
Kirjassa on 75 reseptiä, jotka sopivat hyvin ennen, aikana ja jälkeen aktiivisen päivän lumessa. Helppoja reseptejä, jotka pohjautuvat vanhoihin ruokaperinteisiin ja tuovat ne moderniin ruoanlaittoon. Kaikki tämä yhdistettynä inspiroiviin kuviin sekä ruoasta että hiihdosta, otettuna valokuvaajien Patrik Engström, Oskar Enander ja Gabor Nagy toimesta.
"Minulle on tärkeää, että kaikki, jotka lukevat tämän kirjan, saavat inspiraatiota. Kun valmistat aterian, tunnet ilon leviävän kehossasi - sama tunne, jonka saat kauden ensimmäisestä hiihdosta,"
- Lindor Wink
Lindor Wink on työskennellyt muun muassa monien parhaiden kokkiemme kanssa, esimerkkinä Mathias Dahlgren ja Tommy Myllymäki. Hän on edustanut Ruotsia kansainvälisissä ruoanlaittokilpailuissa, kuten Bocuse d'Or, ja juniorikokkien valmentajana hän on ohjannut tulevaisuuden kokit voittoon Culinary Olympicsissa.
Keittokirja Snowfood (ruotsinkielinen) on ruotsalaisen kokki ja hiihtäjä Lindor Winkin sydäntä lähellä. Hän haluaa inspiroida meitä anteliailla aamiaisilla, kätevällä eväällä rinteeseen, herkullisilla välipaloilla after ski -hetkiin ja lopulta ehdotuksilla upeista illallista, joissa nautimme ruoasta ja keskustelemme tuntikausia päivän seikkailuista.
Kirjassa on 75 reseptiä, jotka sopivat hyvin ennen, aikana ja jälkeen aktiivisen päivän lumessa. Helppoja reseptejä, jotka pohjautuvat vanhoihin ruokaperinteisiin ja tuovat ne moderniin ruoanlaittoon. Kaikki tämä yhdistettynä inspiroiviin kuviin sekä ruoasta että hiihdosta, otettuna valokuvaajien Patrik Engström, Oskar Enander ja Gabor Nagy toimesta.
"Minulle on tärkeää, että kaikki, jotka lukevat tämän kirjan, saavat inspiraatiota. Kun valmistat aterian, tunnet ilon leviävän kehossasi - sama tunne, jonka saat kauden ensimmäisestä hiihdosta,"
- Lindor Wink
Lindor Wink on työskennellyt muun muassa monien parhaiden kokkiemme kanssa, esimerkkinä Mathias Dahlgren ja Tommy Myllymäki. Hän on edustanut Ruotsia kansainvälisissä ruoanlaittokilpailuissa, kuten Bocuse d'Or, ja juniorikokkien valmentajana hän on ohjannut tulevaisuuden kokit voittoon Culinary Olympicsissa.
Tuotekuvaus
Keittokirja Snowfood (ruotsinkielinen) on ruotsalaisen kokki ja hiihtäjä Lindor Winkin sydäntä lähellä. Hän haluaa inspiroida meitä anteliailla aamiaisilla, kätevällä eväällä rinteeseen, herkullisilla välipaloilla after ski -hetkiin ja lopulta ehdotuksilla upeista illallista, joissa nautimme ruoasta ja keskustelemme tuntikausia päivän seikkailuista.
Kirjassa on 75 reseptiä, jotka sopivat hyvin ennen, aikana ja jälkeen aktiivisen päivän lumessa. Helppoja reseptejä, jotka pohjautuvat vanhoihin ruokaperinteisiin ja tuovat ne moderniin ruoanlaittoon. Kaikki tämä yhdistettynä inspiroiviin kuviin sekä ruoasta että hiihdosta, otettuna valokuvaajien Patrik Engström, Oskar Enander ja Gabor Nagy toimesta.
"Minulle on tärkeää, että kaikki, jotka lukevat tämän kirjan, saavat inspiraatiota. Kun valmistat aterian, tunnet ilon leviävän kehossasi - sama tunne, jonka saat kauden ensimmäisestä hiihdosta,"
- Lindor Wink
Lindor Wink on työskennellyt muun muassa monien parhaiden kokkiemme kanssa, esimerkkinä Mathias Dahlgren ja Tommy Myllymäki. Hän on edustanut Ruotsia kansainvälisissä ruoanlaittokilpailuissa, kuten Bocuse d'Or, ja juniorikokkien valmentajana hän on ohjannut tulevaisuuden kokit voittoon Culinary Olympicsissa.
Tuotetiedot
- Tuotenumero:
- 140269
- Tuotemerkki: Gawell Förlag
- Luokitus:
- 5
- Arvostelujen määrä:
- 1
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Ruotsi
Tuotekuvaus
Keittokirja Snowfood (ruotsinkielinen) on ruotsalaisen kokki ja hiihtäjä Lindor Winkin sydäntä lähellä. Hän haluaa inspiroida meitä anteliailla aamiaisilla, kätevällä eväällä rinteeseen, herkullisilla välipaloilla after ski -hetkiin ja lopulta ehdotuksilla upeista illallista, joissa nautimme ruoasta ja keskustelemme tuntikausia päivän seikkailuista.
Kirjassa on 75 reseptiä, jotka sopivat hyvin ennen, aikana ja jälkeen aktiivisen päivän lumessa. Helppoja reseptejä, jotka pohjautuvat vanhoihin ruokaperinteisiin ja tuovat ne moderniin ruoanlaittoon. Kaikki tämä yhdistettynä inspiroiviin kuviin sekä ruoasta että hiihdosta, otettuna valokuvaajien Patrik Engström, Oskar Enander ja Gabor Nagy toimesta.
"Minulle on tärkeää, että kaikki, jotka lukevat tämän kirjan, saavat inspiraatiota. Kun valmistat aterian, tunnet ilon leviävän kehossasi - sama tunne, jonka saat kauden ensimmäisestä hiihdosta,"
- Lindor Wink
Lindor Wink on työskennellyt muun muassa monien parhaiden kokkiemme kanssa, esimerkkinä Mathias Dahlgren ja Tommy Myllymäki. Hän on edustanut Ruotsia kansainvälisissä ruoanlaittokilpailuissa, kuten Bocuse d'Or, ja juniorikokkien valmentajana hän on ohjannut tulevaisuuden kokit voittoon Culinary Olympicsissa.
Tuotetiedot
- Tuotenumero:
- 140269
- Tuotemerkki: Gawell Förlag
- Luokitus:
- 5
- Arvostelujen määrä:
- 1
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Ruotsi