BODUMin valmistama on legendaarinen paineistettu kahvinvalmistusjärjestelmä, joka tunnetaan kahvin ystävien keskuudessa sen maukkaasta, voimakkaasta mausta ja rikkaasta aromista. Modernilla kosketuksella päivitetty Kenia Pressopannu tuo tälle klassiselle toiminnallisuudelle tyylikkään ilmeen kahvinvalmistukseesi.
Kuten kaikissa pressopannuissamme, Keniassa on kevyt borosilikaattilasista valmistettu pannu ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu uudelleenkäytettävä suodatin ja mäntä varmistaen, että kahvisi maistuu aina yhtä hyvältä. Voit valita useista erilaisista tyyleistä, jotka sopivat keittiösi muotoiluun, yksinkertaisesta ja suoraviivaisesta muovista silmiinpistävään muotoiluun muovista tai klassisesta rungosta kromatusta ruostumattomasta teräksestä.
Riippumatta tyylistä, Kenian pressopannu tarjoaa ympäristöystävällisen kahvinvalmistusmenetelmän, joka takaa kaikkien suosikkikahvipapujesi maku- ja aromivivahteiden esiintulon.
Tässä on joitakin sen ominaisuuksia ja etuja:
- Ikoninen pressopannu, joka tuo esiin kaikki kahvin maun ja aromit.
- Pannu on valmistettu tahraa ja lämpöä kestävästä borosilikaattilasista, joka ei muuta kahvin luonnollista makua.
- Saatavilla on erilaisia tyylejä, jotka sopivat keittiösi muotoiluun, mukaan lukien suoraviivainen muovi, käyrä muovi tai kromattu ruostumaton teräsrunko.
- Ruostumattomasta teräksestä valmistettu suodatin ja mäntä estävät kahvipohjan pääsyn kahvin sekaan kaataessasi.
- Ympäristöystävällisempi kuin monet muut kahvinvalmistusmenetelmät, koska se ei vaadi kahvisuodattimien tai muovikapselien käyttöä.
Näin käytät sitä:
1. Aseta Kenia tasaiselle alustalle, pidä kiinni kahvasta ja nosta mäntä pannun ulkopuolelle.
2. Lisää yksi ruokalusikallinen tai yksi BODUM-mittalusikka karkeaa kahvijauhetta per kuppi (0,12 L vettä).
3. Kaada kuuma vesi pannuun (noin 92-96 °C), mutta jätä vähintään 2,5 cm tilaa vapaaksi ylhäältä ja sekoita muovilusikalla tai puulusikalla.
4. Aseta mäntä pannun päälle ja käännä kantta niin, että nokka on suljettu säilyttääksesi lämpötilan.
5. Anna seistä neljä minuuttia ja paina sitten mäntä hitaasti alas. Käännä kantta avataksesi nokan ja kaada herkullista kahvia.
* Huomaa, että Bodumin kahvi- ja teekeittimet käyttävät eurooppalaisia kuppien kokoja, jossa 1 kuppi vastaa noin 0,12 litraa.
BODUMin valmistama on legendaarinen paineistettu kahvinvalmistusjärjestelmä, joka tunnetaan kahvin ystävien keskuudessa sen maukkaasta, voimakkaasta mausta ja rikkaasta aromista. Modernilla kosketuksella päivitetty Kenia Pressopannu tuo tälle klassiselle toiminnallisuudelle tyylikkään ilmeen kahvinvalmistukseesi.
Kuten kaikissa pressopannuissamme, Keniassa on kevyt borosilikaattilasista valmistettu pannu ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu uudelleenkäytettävä suodatin ja mäntä varmistaen, että kahvisi maistuu aina yhtä hyvältä. Voit valita useista erilaisista tyyleistä, jotka sopivat keittiösi muotoiluun, yksinkertaisesta ja suoraviivaisesta muovista silmiinpistävään muotoiluun muovista tai klassisesta rungosta kromatusta ruostumattomasta teräksestä.
Riippumatta tyylistä, Kenian pressopannu tarjoaa ympäristöystävällisen kahvinvalmistusmenetelmän, joka takaa kaikkien suosikkikahvipapujesi maku- ja aromivivahteiden esiintulon.
Tässä on joitakin sen ominaisuuksia ja etuja:
- Ikoninen pressopannu, joka tuo esiin kaikki kahvin maun ja aromit.
- Pannu on valmistettu tahraa ja lämpöä kestävästä borosilikaattilasista, joka ei muuta kahvin luonnollista makua.
- Saatavilla on erilaisia tyylejä, jotka sopivat keittiösi muotoiluun, mukaan lukien suoraviivainen muovi, käyrä muovi tai kromattu ruostumaton teräsrunko.
- Ruostumattomasta teräksestä valmistettu suodatin ja mäntä estävät kahvipohjan pääsyn kahvin sekaan kaataessasi.
- Ympäristöystävällisempi kuin monet muut kahvinvalmistusmenetelmät, koska se ei vaadi kahvisuodattimien tai muovikapselien käyttöä.
Näin käytät sitä:
1. Aseta Kenia tasaiselle alustalle, pidä kiinni kahvasta ja nosta mäntä pannun ulkopuolelle.
2. Lisää yksi ruokalusikallinen tai yksi BODUM-mittalusikka karkeaa kahvijauhetta per kuppi (0,12 L vettä).
3. Kaada kuuma vesi pannuun (noin 92-96 °C), mutta jätä vähintään 2,5 cm tilaa vapaaksi ylhäältä ja sekoita muovilusikalla tai puulusikalla.
4. Aseta mäntä pannun päälle ja käännä kantta niin, että nokka on suljettu säilyttääksesi lämpötilan.
5. Anna seistä neljä minuuttia ja paina sitten mäntä hitaasti alas. Käännä kantta avataksesi nokan ja kaada herkullista kahvia.
* Huomaa, että Bodumin kahvi- ja teekeittimet käyttävät eurooppalaisia kuppien kokoja, jossa 1 kuppi vastaa noin 0,12 litraa.
Yhdistä
Tuotekuvaus
BODUMin valmistama on legendaarinen paineistettu kahvinvalmistusjärjestelmä, joka tunnetaan kahvin ystävien keskuudessa sen maukkaasta, voimakkaasta mausta ja rikkaasta aromista. Modernilla kosketuksella päivitetty Kenia Pressopannu tuo tälle klassiselle toiminnallisuudelle tyylikkään ilmeen kahvinvalmistukseesi.
Kuten kaikissa pressopannuissamme, Keniassa on kevyt borosilikaattilasista valmistettu pannu ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu uudelleenkäytettävä suodatin ja mäntä varmistaen, että kahvisi maistuu aina yhtä hyvältä. Voit valita useista erilaisista tyyleistä, jotka sopivat keittiösi muotoiluun, yksinkertaisesta ja suoraviivaisesta muovista silmiinpistävään muotoiluun muovista tai klassisesta rungosta kromatusta ruostumattomasta teräksestä.
Riippumatta tyylistä, Kenian pressopannu tarjoaa ympäristöystävällisen kahvinvalmistusmenetelmän, joka takaa kaikkien suosikkikahvipapujesi maku- ja aromivivahteiden esiintulon.
Tässä on joitakin sen ominaisuuksia ja etuja:
- Ikoninen pressopannu, joka tuo esiin kaikki kahvin maun ja aromit.
- Pannu on valmistettu tahraa ja lämpöä kestävästä borosilikaattilasista, joka ei muuta kahvin luonnollista makua.
- Saatavilla on erilaisia tyylejä, jotka sopivat keittiösi muotoiluun, mukaan lukien suoraviivainen muovi, käyrä muovi tai kromattu ruostumaton teräsrunko.
- Ruostumattomasta teräksestä valmistettu suodatin ja mäntä estävät kahvipohjan pääsyn kahvin sekaan kaataessasi.
- Ympäristöystävällisempi kuin monet muut kahvinvalmistusmenetelmät, koska se ei vaadi kahvisuodattimien tai muovikapselien käyttöä.
Näin käytät sitä:
1. Aseta Kenia tasaiselle alustalle, pidä kiinni kahvasta ja nosta mäntä pannun ulkopuolelle.
2. Lisää yksi ruokalusikallinen tai yksi BODUM-mittalusikka karkeaa kahvijauhetta per kuppi (0,12 L vettä).
3. Kaada kuuma vesi pannuun (noin 92-96 °C), mutta jätä vähintään 2,5 cm tilaa vapaaksi ylhäältä ja sekoita muovilusikalla tai puulusikalla.
4. Aseta mäntä pannun päälle ja käännä kantta niin, että nokka on suljettu säilyttääksesi lämpötilan.
5. Anna seistä neljä minuuttia ja paina sitten mäntä hitaasti alas. Käännä kantta avataksesi nokan ja kaada herkullista kahvia.
* Huomaa, että Bodumin kahvi- ja teekeittimet käyttävät eurooppalaisia kuppien kokoja, jossa 1 kuppi vastaa noin 0,12 litraa.
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Portugali
Yhdistä
bodum
Pavina Espressolasi kaksiseinäinen 8 cl 2 kpl
bodum
Bodum Maidonvaahdotin 22,5 cm Musta
iittala
Teema Muki 40 cl Valkoinen
iittala
Teema Muki 40 cl Helmenharmaa
Tuotekuvaus
BODUMin valmistama on legendaarinen paineistettu kahvinvalmistusjärjestelmä, joka tunnetaan kahvin ystävien keskuudessa sen maukkaasta, voimakkaasta mausta ja rikkaasta aromista. Modernilla kosketuksella päivitetty Kenia Pressopannu tuo tälle klassiselle toiminnallisuudelle tyylikkään ilmeen kahvinvalmistukseesi.
Kuten kaikissa pressopannuissamme, Keniassa on kevyt borosilikaattilasista valmistettu pannu ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu uudelleenkäytettävä suodatin ja mäntä varmistaen, että kahvisi maistuu aina yhtä hyvältä. Voit valita useista erilaisista tyyleistä, jotka sopivat keittiösi muotoiluun, yksinkertaisesta ja suoraviivaisesta muovista silmiinpistävään muotoiluun muovista tai klassisesta rungosta kromatusta ruostumattomasta teräksestä.
Riippumatta tyylistä, Kenian pressopannu tarjoaa ympäristöystävällisen kahvinvalmistusmenetelmän, joka takaa kaikkien suosikkikahvipapujesi maku- ja aromivivahteiden esiintulon.
Tässä on joitakin sen ominaisuuksia ja etuja:
- Ikoninen pressopannu, joka tuo esiin kaikki kahvin maun ja aromit.
- Pannu on valmistettu tahraa ja lämpöä kestävästä borosilikaattilasista, joka ei muuta kahvin luonnollista makua.
- Saatavilla on erilaisia tyylejä, jotka sopivat keittiösi muotoiluun, mukaan lukien suoraviivainen muovi, käyrä muovi tai kromattu ruostumaton teräsrunko.
- Ruostumattomasta teräksestä valmistettu suodatin ja mäntä estävät kahvipohjan pääsyn kahvin sekaan kaataessasi.
- Ympäristöystävällisempi kuin monet muut kahvinvalmistusmenetelmät, koska se ei vaadi kahvisuodattimien tai muovikapselien käyttöä.
Näin käytät sitä:
1. Aseta Kenia tasaiselle alustalle, pidä kiinni kahvasta ja nosta mäntä pannun ulkopuolelle.
2. Lisää yksi ruokalusikallinen tai yksi BODUM-mittalusikka karkeaa kahvijauhetta per kuppi (0,12 L vettä).
3. Kaada kuuma vesi pannuun (noin 92-96 °C), mutta jätä vähintään 2,5 cm tilaa vapaaksi ylhäältä ja sekoita muovilusikalla tai puulusikalla.
4. Aseta mäntä pannun päälle ja käännä kantta niin, että nokka on suljettu säilyttääksesi lämpötilan.
5. Anna seistä neljä minuuttia ja paina sitten mäntä hitaasti alas. Käännä kantta avataksesi nokan ja kaada herkullista kahvia.
* Huomaa, että Bodumin kahvi- ja teekeittimet käyttävät eurooppalaisia kuppien kokoja, jossa 1 kuppi vastaa noin 0,12 litraa.
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Portugali