BODUMin Kenya-pressopannu, joka on tarkoitettu 4 kupille ja tilavuus 0,5 L, on legendaarinen suodatusjärjestelmä, joka on tunnustettu kahvin ystävien keskuudessa tuottamaan herkullisen, voimakkaan maun ja runsaan aromin kahviisi. Modernin kosketuksen avulla päivitämme tätä klassista toimintoa Kenia-pressopannullamme, mikä antaa tyylikkään ilmeen kahvin valmistukseesi.
Kuten kaikki pressopannumme, Kenia on valmistettu kevyestä borosilikaattilasista ja siinä on uudelleenkäytettävä ruostumattomasta teräksestä valmistettu suodatin ja mäntä, mikä takaa, että kahvisi maistuu yhtä hyvältä joka kerta. Voit valita erilaisia tyylejä, jotka sopivat keittiösi muotoiluun, yksinkertaisesta ja suorasta muovista silmiinpistävään muovin muotoiluun tai klassiseen, kromattuun ruostumaton teräkseen.
Kenian pressopannu tarjoaa ympäristöystävällisen kahvin valmistusmenetelmän riippumatta valitusta tyylisä, joka takaa, että saat kaiken maku ja aromi suosikki kahvipavuistasi.
Tässä on joitakin sen ominaisuuksia ja etuja:
- Ikoninen pressopannu, joka korostaa kahvisi koko makuja ja aromeja.
- Karahvi on valmistettu tahran- ja lämmönkestävästä borosilikaattilasista, joka ei vaikuta kahvin luonnolliseen makuun.
- Saatavana erilaisia tyylejä, jotka sopivat keittiösi muotoiluun, mukaan lukien suora muovirunko, kaareva muovi ja kromattu ruostumaton teräsrunko.
- Ruostumattomasta teräksestä valmistettu mäntä ja suodatin estävät kahvinpurujen pääsyn kahviisi kaataessasi.
- Ympäristöystävällisempi kuin monet muut kahvinvalmistusmenetelmät, koska se ei edellytä kahvinsuodattimien tai muovikapseleiden käyttöä.
Näin sitä käytetään:
1. Aseta Kenia tasaiselle alustalle, pidä kahvasta kiinni ja nosta mäntä pois karahvista.
2. Lisää kohotettu teelusikallinen tai BODUM-mittalusikallinen karkeaksi jauhettua kahvia per kuppi (0,12 L vettä).
3. Kaada kuuma vesi karahviin (noin 92-96 °C), jätä vähintään 2,5 cm tilaa yläosaan ja sekoita muovisella tai puisella lusikalla.
4. Aseta mäntä karahvin päälle ja käännä kansi niin, että nokka on suljettu säilyttääksesi lämmön.
5. Anna seistä neljä minuuttia ja paina sitten mäntä hitaasti alas. Käännä kansi avataksesi kaatonokan ja kaada herkullinen kuppi kahvia.
* Huomaa, että Bodumin kahvi- ja teepannut käyttävät eurooppalaisia kuppien kokoja, joissa 1 kuppi vastaa noin 0,12 L.
BODUMin Kenya-pressopannu, joka on tarkoitettu 4 kupille ja tilavuus 0,5 L, on legendaarinen suodatusjärjestelmä, joka on tunnustettu kahvin ystävien keskuudessa tuottamaan herkullisen, voimakkaan maun ja runsaan aromin kahviisi. Modernin kosketuksen avulla päivitämme tätä klassista toimintoa Kenia-pressopannullamme, mikä antaa tyylikkään ilmeen kahvin valmistukseesi.
Kuten kaikki pressopannumme, Kenia on valmistettu kevyestä borosilikaattilasista ja siinä on uudelleenkäytettävä ruostumattomasta teräksestä valmistettu suodatin ja mäntä, mikä takaa, että kahvisi maistuu yhtä hyvältä joka kerta. Voit valita erilaisia tyylejä, jotka sopivat keittiösi muotoiluun, yksinkertaisesta ja suorasta muovista silmiinpistävään muovin muotoiluun tai klassiseen, kromattuun ruostumaton teräkseen.
Kenian pressopannu tarjoaa ympäristöystävällisen kahvin valmistusmenetelmän riippumatta valitusta tyylisä, joka takaa, että saat kaiken maku ja aromi suosikki kahvipavuistasi.
Tässä on joitakin sen ominaisuuksia ja etuja:
- Ikoninen pressopannu, joka korostaa kahvisi koko makuja ja aromeja.
- Karahvi on valmistettu tahran- ja lämmönkestävästä borosilikaattilasista, joka ei vaikuta kahvin luonnolliseen makuun.
- Saatavana erilaisia tyylejä, jotka sopivat keittiösi muotoiluun, mukaan lukien suora muovirunko, kaareva muovi ja kromattu ruostumaton teräsrunko.
- Ruostumattomasta teräksestä valmistettu mäntä ja suodatin estävät kahvinpurujen pääsyn kahviisi kaataessasi.
- Ympäristöystävällisempi kuin monet muut kahvinvalmistusmenetelmät, koska se ei edellytä kahvinsuodattimien tai muovikapseleiden käyttöä.
Näin sitä käytetään:
1. Aseta Kenia tasaiselle alustalle, pidä kahvasta kiinni ja nosta mäntä pois karahvista.
2. Lisää kohotettu teelusikallinen tai BODUM-mittalusikallinen karkeaksi jauhettua kahvia per kuppi (0,12 L vettä).
3. Kaada kuuma vesi karahviin (noin 92-96 °C), jätä vähintään 2,5 cm tilaa yläosaan ja sekoita muovisella tai puisella lusikalla.
4. Aseta mäntä karahvin päälle ja käännä kansi niin, että nokka on suljettu säilyttääksesi lämmön.
5. Anna seistä neljä minuuttia ja paina sitten mäntä hitaasti alas. Käännä kansi avataksesi kaatonokan ja kaada herkullinen kuppi kahvia.
* Huomaa, että Bodumin kahvi- ja teepannut käyttävät eurooppalaisia kuppien kokoja, joissa 1 kuppi vastaa noin 0,12 L.
Tuotekuvaus
BODUMin Kenya-pressopannu, joka on tarkoitettu 4 kupille ja tilavuus 0,5 L, on legendaarinen suodatusjärjestelmä, joka on tunnustettu kahvin ystävien keskuudessa tuottamaan herkullisen, voimakkaan maun ja runsaan aromin kahviisi. Modernin kosketuksen avulla päivitämme tätä klassista toimintoa Kenia-pressopannullamme, mikä antaa tyylikkään ilmeen kahvin valmistukseesi.
Kuten kaikki pressopannumme, Kenia on valmistettu kevyestä borosilikaattilasista ja siinä on uudelleenkäytettävä ruostumattomasta teräksestä valmistettu suodatin ja mäntä, mikä takaa, että kahvisi maistuu yhtä hyvältä joka kerta. Voit valita erilaisia tyylejä, jotka sopivat keittiösi muotoiluun, yksinkertaisesta ja suorasta muovista silmiinpistävään muovin muotoiluun tai klassiseen, kromattuun ruostumaton teräkseen.
Kenian pressopannu tarjoaa ympäristöystävällisen kahvin valmistusmenetelmän riippumatta valitusta tyylisä, joka takaa, että saat kaiken maku ja aromi suosikki kahvipavuistasi.
Tässä on joitakin sen ominaisuuksia ja etuja:
- Ikoninen pressopannu, joka korostaa kahvisi koko makuja ja aromeja.
- Karahvi on valmistettu tahran- ja lämmönkestävästä borosilikaattilasista, joka ei vaikuta kahvin luonnolliseen makuun.
- Saatavana erilaisia tyylejä, jotka sopivat keittiösi muotoiluun, mukaan lukien suora muovirunko, kaareva muovi ja kromattu ruostumaton teräsrunko.
- Ruostumattomasta teräksestä valmistettu mäntä ja suodatin estävät kahvinpurujen pääsyn kahviisi kaataessasi.
- Ympäristöystävällisempi kuin monet muut kahvinvalmistusmenetelmät, koska se ei edellytä kahvinsuodattimien tai muovikapseleiden käyttöä.
Näin sitä käytetään:
1. Aseta Kenia tasaiselle alustalle, pidä kahvasta kiinni ja nosta mäntä pois karahvista.
2. Lisää kohotettu teelusikallinen tai BODUM-mittalusikallinen karkeaksi jauhettua kahvia per kuppi (0,12 L vettä).
3. Kaada kuuma vesi karahviin (noin 92-96 °C), jätä vähintään 2,5 cm tilaa yläosaan ja sekoita muovisella tai puisella lusikalla.
4. Aseta mäntä karahvin päälle ja käännä kansi niin, että nokka on suljettu säilyttääksesi lämmön.
5. Anna seistä neljä minuuttia ja paina sitten mäntä hitaasti alas. Käännä kansi avataksesi kaatonokan ja kaada herkullinen kuppi kahvia.
* Huomaa, että Bodumin kahvi- ja teepannut käyttävät eurooppalaisia kuppien kokoja, joissa 1 kuppi vastaa noin 0,12 L.
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Portugali
Yhdistä
bodum
Pavina Espressolasi kaksiseinäinen 8 cl 2 kpl
bodum
Bodum Maidonvaahdotin 22,5 cm Musta
iittala
Teema Muki 40 cl Valkoinen
iittala
Teema Muki 40 cl Helmenharmaa
Tuotekuvaus
BODUMin Kenya-pressopannu, joka on tarkoitettu 4 kupille ja tilavuus 0,5 L, on legendaarinen suodatusjärjestelmä, joka on tunnustettu kahvin ystävien keskuudessa tuottamaan herkullisen, voimakkaan maun ja runsaan aromin kahviisi. Modernin kosketuksen avulla päivitämme tätä klassista toimintoa Kenia-pressopannullamme, mikä antaa tyylikkään ilmeen kahvin valmistukseesi.
Kuten kaikki pressopannumme, Kenia on valmistettu kevyestä borosilikaattilasista ja siinä on uudelleenkäytettävä ruostumattomasta teräksestä valmistettu suodatin ja mäntä, mikä takaa, että kahvisi maistuu yhtä hyvältä joka kerta. Voit valita erilaisia tyylejä, jotka sopivat keittiösi muotoiluun, yksinkertaisesta ja suorasta muovista silmiinpistävään muovin muotoiluun tai klassiseen, kromattuun ruostumaton teräkseen.
Kenian pressopannu tarjoaa ympäristöystävällisen kahvin valmistusmenetelmän riippumatta valitusta tyylisä, joka takaa, että saat kaiken maku ja aromi suosikki kahvipavuistasi.
Tässä on joitakin sen ominaisuuksia ja etuja:
- Ikoninen pressopannu, joka korostaa kahvisi koko makuja ja aromeja.
- Karahvi on valmistettu tahran- ja lämmönkestävästä borosilikaattilasista, joka ei vaikuta kahvin luonnolliseen makuun.
- Saatavana erilaisia tyylejä, jotka sopivat keittiösi muotoiluun, mukaan lukien suora muovirunko, kaareva muovi ja kromattu ruostumaton teräsrunko.
- Ruostumattomasta teräksestä valmistettu mäntä ja suodatin estävät kahvinpurujen pääsyn kahviisi kaataessasi.
- Ympäristöystävällisempi kuin monet muut kahvinvalmistusmenetelmät, koska se ei edellytä kahvinsuodattimien tai muovikapseleiden käyttöä.
Näin sitä käytetään:
1. Aseta Kenia tasaiselle alustalle, pidä kahvasta kiinni ja nosta mäntä pois karahvista.
2. Lisää kohotettu teelusikallinen tai BODUM-mittalusikallinen karkeaksi jauhettua kahvia per kuppi (0,12 L vettä).
3. Kaada kuuma vesi karahviin (noin 92-96 °C), jätä vähintään 2,5 cm tilaa yläosaan ja sekoita muovisella tai puisella lusikalla.
4. Aseta mäntä karahvin päälle ja käännä kansi niin, että nokka on suljettu säilyttääksesi lämmön.
5. Anna seistä neljä minuuttia ja paina sitten mäntä hitaasti alas. Käännä kansi avataksesi kaatonokan ja kaada herkullinen kuppi kahvia.
* Huomaa, että Bodumin kahvi- ja teepannut käyttävät eurooppalaisia kuppien kokoja, joissa 1 kuppi vastaa noin 0,12 L.
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Portugali