Suosikit

Keittiöveitset

Laadukkaat keittiöveitset ovat jokaisen kotikokin ja ammattilaisen tärkeimpiä työvälineitä. Oikeanlainen veitsi tekee ruoanlaitosta nopeampaa, tarkempaa ja miellyttävämpää. Valikoimastamme löydät runsaasti veitsiä eri käyttötarkoituksiin. Olipa tarpeesi sitten yleiskäyttöinen kokkiveitsi, tarkkaan työskentelyyn tarkoitettu fileointiveitsi tai leivän leikkaamiseen suunniteltu sahalaitainen leipäveitsi, meiltä löydät juuri oikean vaihtoehdon.
Keittiöveitset
Keittiöveitset
Saatavilla
Tuoteryhmä
Tuotemerkki
Sarjat
Materiaali
Valmistusmaa
Suunnittelija
Väri
Hinta
1036 tuotteita
Näyttää 40 / 1036 tuotetta

Keittiöveitset – Laadukkaat veitset jokaiseen tarpeeseen

Keittiöveitset ovat yksi keittiön tärkeimmistä työvälineistä. Oikeanlaisella veitsellä ruoanlaitto sujuu vaivattomasti ja tarkasti, oli kyse sitten vihannesten pilkkomisesta, kalan fileoinnista tai lihan leikkaamisesta. Laadukas keittiöveitsi tekee ruoanlaitosta tehokkaampaa, turvallisempaa ja miellyttävämpää.
Länsimaisten veitsimallien lisäksi löydät myös santoku-veitset, tournier-veitset, paistiveitset ja osteriveitset, sekä veitsenteroittimet ja teroituskivet. Hoitamalla ja säilyttämällä veitset oikein, ne pysyvät hyvinä vuodesta toiseen.

Keittiöveitsityypit ja niiden käyttötarkoitukset

  • Kokkiveitsi – Monikäyttöinen ja suosituin keittiöveitsi, joka soveltuu kaikenlaiseen leikkaamiseen, pilkkomiseen ja hienontamiseen.
  • Santoku-veitsi – Japanilainen kokkiveitsi, joka soveltuu erityisesti vihannesten, kalan ja lihan käsittelyyn. Sen leveä terä tekee siitä ihanteellisen tarkkaan työskentelyyn.
  • Leipäveitsi – Pitkä ja sahalaitainen veitsi, joka leikkaa täydellisesti kaikenlaiset leivät sekä pehmeät kakut murskaamatta niitä.
  • Fileointiveitsi – Taipuisa ja terävä veitsi, joka on suunniteltu kalan ja lihan tarkkaan fileointiin.
  • Kuorimaveitsi – Pieni mutta tärkeä veitsi hedelmien ja vihannesten kuorimiseen sekä tarkkaan leikkaamiseen.
  • Lihakirves – Vahva ja painava veitsi, joka sopii luiden katkaisemiseen ja lihan paloitteluun.

Mitä kannattaa huomioida keittiöveistä valitessa?

Kun valitset keittiöveitsiä, kannattaa kiinnittää huomiota muutamaan tärkeään ominaisuuteen:
Terän materiaali – Ruostumaton teräs, hiiliteräs tai damaskiteräs vaikuttavat terän kestävyyteen ja terävyyden säilymiseen.
Kahvan ergonomia – Hyvä kahva takaa tukevan otteen ja tekee käytöstä turvallista. Materiaaleina käytetään mm. puuta, muovia ja ruostumatonta terästä.
Paino ja tasapaino – Oikeanlainen painotus tekee veitsestä miellyttävän käyttää ja vähentää käden rasitusta pitkissäkin ruoanlaittosessioissa.

Tilaa keittiöveitset helposti verkkokaupastamme

Meiltä löydät laajan valikoiman korkealaatuisia keittiöveitsiä tunnetuilta merkeiltä, kuten Fiskars, Global, Zwilling, Victorinox ja Wüsthof. Valitse juuri sinun tarpeisiisi sopivat keittiöveitset meiltä Cervera :lta!
fiskars hard face fiskars veitsi lohiveitsi fileerausveitsi hyvä fileerausveitsi
global veitset lihakirves japanilaiset keittiöveitset