Lihanuijat
Lihanuija on erinomainen työkalu liharuokien valmistamiseen. Sillä esivalmistelet lihan kuin ammattilainen ja saat sitkeästä lihasta mureampaa ja mehukkaampaa. Meidän laajasta valikoimasta löydät lihanuijat, pihvinuijat ja lihakirveet - kaikenlaisille lihapaloille ja valmistusmenetelmille.
Saatavilla
Tuoteryhmä
Tuotemerkki
Sarjat
Materiaali
Valmistusmaa
Väri
Hinta
€
€
10 tuotteita
Näyttää 10 / 10 tuotetta
Mureampaa lihaa lihanuijalla
Lihanuija on erinomainen apuri esimerkiksi klassisen lehtipihvin valmistamisessa. Lihanuijalla saat nuijittua lehtipihvin todella ohueksi ja mureaksi. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi, aseta lehtipihvi kahden leivinpaperin tai kelmun väliin. Aloita nuijiminen pihvin keskeltä ja siirry kohti reunoja. Näin saat tasaisen paksuisen pihvin ja täydellisen paistotuloksen.
Hyvä pihvinuija on tarpeeksi painava ja tukeva, jotta saat kunnolla voimaa lihan tai pihvin nuijimiseen. Useimmat lihanuijat ovat siksi valmistettu tukevista materiaaleista, kuten valuraudasta.
Milloin liha pitää nuijia?
Lihanuija on täydellinen työkalu lihan mureuttamiseen sekä halutun paksuuden saavuttamiseen, mutta se ei tietenkään ole pakollinen herkullisen lopputuloksen saamiseksi. Se on siis makuasia milloin ja mitä lihaa haluat nuijia. Tässä tulee pari ehdotusta:
• Luuton porsaankyljys
• Viipaloitu ulkofilee
• Vasikanlihaleike, kun valmistat wieninleikkeitä
Lihanuijan kaksi eri puolta
Lihanuijassa on usein kaksi eri puolta, yksi puoli on sileä ja toinen hammastettu. Sileää puolta käytetään halutun paksuuden saavuttamiseen ja hammastettua puolta käytetään, kun halutaan mureaa lihaa.
Loistava lahja lihan ystävälle
Lihanuija on loistava lahjaidea jokaiselle kotikokille. Laadukas lihanuija nostaa liha-ateriat uudelle tasolle. Se on myös tyylikäs yksityiskohta keittiön työtasolla.