Ostoskori(0 tuotetta)

Ostoskorisi on tyhjä

Suosikit

Ostoskori(0 tuotetta)

Ostoskorisi on tyhjä

Slow cooker

Nyt ei tarvitse enää olla tuntikaupalla keittiössä. Olet löytänyt apulaisen. Slow cooker tarjoaa ihania makuja, joille on vaikea sanoa ei.
Saatavilla
Tuoteryhmä
Tuotemerkki
Sarjat
Materiaali
Valmistusmaa
Suunnittelija
Väri
Hinta
27862 tuotteita
Näyttää 40 / 27862 tuotetta

Slow Cooker

Pidätkö hyvästä ruoasta mutta et tuntikausia keittiössä seisomisesta. Valitettavasti se on yhdistelmä, joka harvoin toimii. Mutta nyt on sen aika. Slow cooker tai haudutuspata ei vaadi paljoakaan työtä ja silti ruoasta tulee parempaa kuin koskaan aikaisemmin. Meiltä löytyy Slow Cooker -haudutuspatoja eri tuotemerkeiltä muun muassa Crock-Pot, Hamilton Beach ja Sage. Löydä suosikkisi ja aloita slow cooking jo tänään.

Kuinka valmistaa ruokaa Slow Cooker haudutuspadalla?

Ruoanlaitto haudutuspadalla on todella helppoa. Etsi resepti tehdäksesi siitä mahdollisimman maukasta. Kokeile uusia ruokia ja makuja.
Slow Cooker kypsentää ruokaa pitkään, mutta ei vaadi valvontaa sillä välin. Aamulla voit täyttää haudutuspataan sitä mitä haluat ja palata sitten illalla kotiin työpäivän jälkeen ja saada valmista ruokaa. Sitä voisi kutsua Slow Cooker ja pikaruoka yhdessä. Haudutuspata vaatii vain vähän vaivaa.
Koneen lämpö tulee sivulta, ei pohjasta. Tämä estää ruokaa palamasta pohjaan.
Vinkkejä
Näin saat parhaimmat tulokset:
• Käytä oikea määrä nestettä eli vältä liikaa nestettä. Neste ei kiehu pois samalla tavalla kuin liedellä.
• Ruskista liha paistinpannussa ennen kypsennystä Slow Cooker haudutuspadassa, jos haluat lihalle kunnon pinnan.
• Älä avaa kantta ennen kuin kypsennys on valmis.
• Jos haluat tehdä maukkaan kastikkeen, on tämä keittiökone täydellinen.
• Kypsennä ruoka päivää ennen tarjoilua. Se tekee siitä vieläkin maukkaamman.

Miksi Slow Cooker?

Slow Cooker haudutuspadassa kaikki ravintoaineet säilyvät. Siksi se on hyödyllinen, vaatii sinulta hyvin vähän aikaa ja ruoan maku on mahtava. Se on myös taloudellista, koska sinun ei tarvitse ostaa kallista lihaa tai tuoreita vihanneksia, vaan padassa tulevat kaikki maut esille. Lihasta tulee mureaa ja vihannekset säilyttävät kimmoisuutensa. Se ei myöskään vaadi aikaa, päinvastoin, sinun ei tarvitse viettää paljoa aikaa ruoanlaittoon.
Slow Cooker resepti
Internetistä löydät joukon erilaisia ​​reseptejä. Sekä ammatti- että kotikokit kokeilevat mielellään haudutuspataa. Koska voit asettaa keittiökoneen eri lämmitystiloihin, voit säätää asetuksia sen mukaan, mitä ruokaa aiot valmistaa. Voit valmistaa vihanneksia, kanaa, lihaa, keittoa, jälkiruokia ja paljon muuta.

Painekattila

Sähköinen painekattila muistuttaa monella tapaa Slow Cooker haudutuspataa, mutta painekattilassa ruoka kypsyy nopeammin. Kypsennysaika voi olla jopa 70 prosenttia nopeampi. Tämä tarkoittaa, että säästät sekä aikaa että energiaa. Kypsennys on helppoa myös painekattilassa, sillä esiasetettujen ohjelmien ansiosta tarvitset yleensä vain napin painalluksen.
Meillä on sekä sähköiset painekattilat että painekattilat, jotka asetat liedelle.

Historia

Pitkän valmistusajan vaativa ruoanlaitto on ollut olemassa pitkään ihmiskunnan historiassa. Erityisesti kehitetyllä keittiökoneella oli suuri vaikutus 1970-luvun Yhdysvalloissa. Nykyään lähes jokaisesta amerikkalaiskodista löytyy Slow Cooker haudutuspata. Arjessa, joka vaatii yhä enemmän aikaa kodin ulkopuolella, on haudutuspata otettu vastaan avosylin. Voit olla töissä tai lähteä kävelylle ruoan kypsyessä.

Slow Cooker

Pidätkö hyvästä ruoasta mutta et tuntikausia keittiössä seisomisesta. Valitettavasti se on yhdistelmä, joka harvoin toimii. Mutta nyt on sen aika. Slow cooker tai haudutuspata ei vaadi paljoakaan työtä ja silti ruoasta tulee parempaa kuin koskaan aikaisemmin.
Meiltä löytyy Slow Cooker -haudutuspatoja eri valmistajilta, Crock-Pot, Hamilton Beach ja Sage. Löydä suosikkisi ja aloita slow cooking jo tänään.

Kuinka valmistaa ruokaa Slow Cooker haudutuspadalla?

Ruoanlaitto haudutuspadalla on todella helppoa. Etsi resepti tehdäksesi siitä mahdollisimman hyvää ja kokeile uusia ruokia ja makuja.
Slow Cooker kypsentää ruokaa pitkään, mutta ei vaadi valvontaa sillä välin. Aamulla voit täyttää haudutuspataan sitä mitä haluat ja palata sitten illalla kotiin työpäivän jälkeen ja valmistaa ruokaa. Sitä voisi kutsua Slow Cooker ja pikaruoka yhdessä. Haudutuspata vaatii vain vähän vaivaa.
Koneen lämpö tulee sivulta, ei pohjasta. Tämä estää ruokaa palamasta pohjaan.

Vinkkejä

Näin saat parhaimmat tulokset:
• Käytä oikea määrä nestettä eli vältä liikaa nestettä. Neste ei kiehu pois samalla tavalla kuin liedellä.
• Ruskista liha paistinpannussa ennen kypsennystä Slow Cooker haudutuspadassa, jos haluat lihalle kunnon pinnan.
• Älä avaa kantta ennen kuin kypsennys on valmis.
• Jos haluat tehdä maukkaan kastikkeen, on tämä keittiökone täydellinen.
• Kypsennä ruoka päivää ennen tarjoilua. Se tekee siitä vieläkin maukkaamman.

Miksi Slow Cooker?

Slow Cooker haudutuspadassa kaikki ravintoaineet säilyvät. Siksi se on hyödyllinen, vaatii sinulta hyvin vähän aikaa ja ruoan maku on mahtava. Se on myös taloudellista, koska sinun ei tarvitse ostaa kallista lihaa tai tuoreita vihanneksia, vaan padassa tulevat kaikki maut esille. Lihasta tulee mureaa ja vihannekset säilyttävät kimmoisuutensa. Se ei myöskään vaadi aikaa, päinvastoin, sinun ei tarvitse viettää paljon aikaa ruoanlaittoon.

Painekattila

Sähköinen painekattila muistuttaa monella tapaa Slow Cooker haudutuspataa, mutta painekattilassa ruoka kypsyy nopeammin. Kypsennysaika voi olla jopa 70 prosenttia nopeampi. Tämä tarkoittaa, että säästät sekä aikaa että energiaa. Kypsennys on helppoa myös painekattilassa, sillä esiasetettujen ohjelmien ansiosta tarvitset yleensä vain napin painalluksen.
Meillä on sekä sähköiset painekattilat että painekattilat, jotka asetat liedelle.

Slow Cooker reseptit

Internetistä löydät joukon erilaisia ​​reseptejä. Sekä ammatti- että kotikokit kokeilevat mielellään haudutuspataa. Koska voit asettaa keittiökoneen eri lämmitystiloihin, voit säätää asetuksia sen mukaan, mitä ruokaa aiot valmistaa. Voit valmistaa vihanneksia, kanaa, lihaa, keittoa, jälkiruokia ja paljon muuta.

Historia

Pitkän valmistusajan vaativa ruoanlaitto on ollut olemassa pitkään ihmiskunnan historiassa. Erityisesti kehitetyllä keittiökoneella oli suuri vaikutus 1970-luvun Yhdysvalloissa. Nykyään lähes jokaisesta amerikkalaiskodista löytyy Slow Cooker haudutuspata. Arjessa, joka vaatii yhä enemmän aikaa kodin ulkopuolella, on haudutuspata otettu vastaan avosylin. Voit olla töissä tai lähteä kävelylle ruoan kypsyessä.