Ostoskori(0 tuotetta)

Ostoskorisi on tyhjä

Suosikit

Ostoskori(0 tuotetta)

Ostoskorisi on tyhjä

Voileipäkakku peruunasalaattilla ja paahtopaistillaResepti: Johanna CryerSaaristolaisrieskaaPaahtopaistiaVuonankaaliaTuoreita yrttejäKarhunvatukoitaKeitettyjä perunoita1,5-2 dl ranskankermaa1,5 dl majoneesia1 tsk etikkaa (punaviini, omena- tai valkoviinietikka)Suolaa ja mustapippuria
Valmistus:1. Sekoita kulhossa kaikki ainekset paitsi keitetyt perunat. Sekoita sitten varovasti joukkoon perunat. 2. Laita jääkaappiin pariksi tunniksi, tai yön yli. 3. Levitä jokaisen kerroksen päälle perunasalaattia, myös kannen päälle. 4. Leikkaa paahtopaistista ohuita siivuja ja rullaa ne ruusuiksi. 5. Koristele voileipäkakku paahtopaisti -ruusuilla, tuoreilla yrteillä, vuonankaalilla ja karhunvatukoilla.

Voileipäkakku peruunasalaattilla ja paahtopaistilla

Image
Ainekset
Resepti: Johanna Cryer

Saaristolaisrieskaa
Paahtopaistia
Vuonankaalia
Tuoreita yrttejä
Karhunvatukoita
Keitettyjä perunoita
1,5-2 dl ranskankermaa
1,5 dl majoneesia
1 tsk etikkaa (punaviini, omena- tai valkoviinietikka)
Suolaa ja mustapippuria

Valmistus:

1. Sekoita kulhossa kaikki ainekset paitsi keitetyt perunat. Sekoita sitten varovasti joukkoon perunat.

2. Laita jääkaappiin pariksi tunniksi, tai yön yli.

3. Levitä jokaisen kerroksen päälle perunasalaattia, myös kannen päälle.

4. Leikkaa paahtopaistista ohuita siivuja ja rullaa ne ruusuiksi.

5. Koristele voileipäkakku paahtopaisti -ruusuilla, tuoreilla yrteillä, vuonankaalilla ja karhunvatukoilla.