Resepti: Johanna CryerSaaristolaisrieskaaPaahtopaistiaVuonankaaliaTuoreita yrttejäKarhunvatukoitaKeitettyjä perunoita1,5-2 dl ranskankermaa1,5 dl majoneesia1 tsk etikkaa (punaviini, omena- tai valkoviinietikka)Suolaa ja mustapippuria
Valmistus:1. Sekoita kulhossa kaikki ainekset paitsi keitetyt perunat. Sekoita sitten varovasti joukkoon perunat.
2. Laita jääkaappiin pariksi tunniksi, tai yön yli.
3. Levitä jokaisen kerroksen päälle perunasalaattia, myös kannen päälle.
4. Leikkaa paahtopaistista ohuita siivuja ja rullaa ne ruusuiksi.
5. Koristele voileipäkakku paahtopaisti -ruusuilla, tuoreilla yrteillä, vuonankaalilla ja karhunvatukoilla.
Voileipäkakku peruunasalaattilla ja paahtopaistilla
Ainekset
Resepti: Johanna Cryer
Saaristolaisrieskaa
Paahtopaistia
Vuonankaalia
Tuoreita yrttejä
Karhunvatukoita
Keitettyjä perunoita
1,5-2 dl ranskankermaa
1,5 dl majoneesia
1 tsk etikkaa (punaviini, omena- tai valkoviinietikka)
Suolaa ja mustapippuria
Valmistus:
1. Sekoita kulhossa kaikki ainekset paitsi keitetyt perunat. Sekoita sitten varovasti joukkoon perunat.
2. Laita jääkaappiin pariksi tunniksi, tai yön yli.
3. Levitä jokaisen kerroksen päälle perunasalaattia, myös kannen päälle.
4. Leikkaa paahtopaistista ohuita siivuja ja rullaa ne ruusuiksi.
5. Koristele voileipäkakku paahtopaisti -ruusuilla, tuoreilla yrteillä, vuonankaalilla ja karhunvatukoilla.
2. Laita jääkaappiin pariksi tunniksi, tai yön yli.
3. Levitä jokaisen kerroksen päälle perunasalaattia, myös kannen päälle.
4. Leikkaa paahtopaistista ohuita siivuja ja rullaa ne ruusuiksi.
5. Koristele voileipäkakku paahtopaisti -ruusuilla, tuoreilla yrteillä, vuonankaalilla ja karhunvatukoilla.