Noin 1,5 litraa1 appelsiini1 sitruuna2 limettiä 250 g mansikoita2 dl raparperimehua (laimentamaton)1 raparperi75 cl alkoholitonta roseeviiniä5 dl kivennäisvettä
Valmistus: 1. Huuhtele ja viipaloi sitrushedelmät.2. Leikkaa mansikat neljään osaan.3. Raasta raparperit juustohöylällä pitkiksi suikaleiksi.4. Laita hedelmät karahviin ja kaada päälle roseeviiniä, kivennäisvettä ja raparperimehua. Lisää myös halutessasi karahviin jäitä.
Roseesangria raparperilla ja mansikoilla
Mikä olisikaan kesäisempää kuin kylmä sangria, joka on valmistettu roseeviinistä tuoreella raparperilla ja suomalaisilla mansikoilla. Lisää vielä jäitä, niin saat täydellisen drinkin!
Ainekset
Noin 1,5 litraa
1 appelsiini
1 sitruuna
2 limettiä
250 g mansikoita
2 dl raparperimehua (laimentamaton)
1 raparperi
75 cl alkoholitonta roseeviiniä
5 dl kivennäisvettä
Valmistus:
1. Huuhtele ja viipaloi sitrushedelmät.
2. Leikkaa mansikat neljään osaan.
3. Raasta raparperit juustohöylällä pitkiksi suikaleiksi.
4. Laita hedelmät karahviin ja kaada päälle roseeviiniä, kivennäisvettä ja raparperimehua. Lisää myös halutessasi karahviin jäitä.