1 pizzataikina (voit myös käyttää valmista pizzataikinaa) 5 rkl pestoa½ dl ranskankermaa30 g rucolaa1 iso mozzarella1 purkki marinoituja artisokansydämiäCa ½ dl paahdettuja pinjansiemeniäSitruunamehuaOliiviöljyä Suolaa
Valmistus:1. Kuumenna uuni 225 °C:een.2. Levitä pizzapohjalle kerros pestoa. Lusikoi ranskankerma nokareina peston päälle.3. Paista pizzaa uunissa noin 10 minuuttia.4. Paahda pinjansiemeniä kuivalla paistinpannulla, kunnes ne saavat kauniin värin.5. Asettele kypsän pizzan pinnalle marinoituja artisokansydämiä, mozzarellaa, rucolaa ja paahdettuja pinjansiemeniä.6. Purista pizzan päälle hieman sitruunamehua, loraus oliiviöljyä ja ripottele päälle suolaa.
Pizza rucolalla, pestolla ja pinjansiemenillä
Tutustu herkulliseen reseptiimme - rapea valkoinen pizza rucolan, peston ja pinjansiementen kera. Mahtava resepti, joka taatusti ihastuttaa koko perhettä ja sopii täydellisesti sekä illalliseksi että viikonloppuruoaksi.
Ainekset
1 pizzataikina (voit myös käyttää valmista pizzataikinaa)
5 rkl pestoa
½ dl ranskankermaa
30 g rucolaa
1 iso mozzarella
1 purkki marinoituja artisokansydämiä
Ca ½ dl paahdettuja pinjansiemeniä
Sitruunamehua
Oliiviöljyä
Suolaa
Valmistus:
1. Kuumenna uuni 225 °C:een.
2. Levitä pizzapohjalle kerros pestoa. Lusikoi ranskankerma nokareina peston päälle.
3. Paista pizzaa uunissa noin 10 minuuttia.
4. Paahda pinjansiemeniä kuivalla paistinpannulla, kunnes ne saavat kauniin värin.
5. Asettele kypsän pizzan pinnalle marinoituja artisokansydämiä, mozzarellaa, rucolaa ja paahdettuja pinjansiemeniä.
6. Purista pizzan päälle hieman sitruunamehua, loraus oliiviöljyä ja ripottele päälle suolaa.