8 annosta 1,3 kg luutonta lammaspaistia Rosmariinia4 valkosipulinkynttäSuolaa ja pippuria
Valmistus:1. Aseta Sous Vide -sirkulaattorin lämpötila 58 asteeseen.2. Halkaise valkosipulinkynnet ja hiero lampaanpaistin pinta valkosipulilla.3. Aseta paisti tyhjiöpussiin rosmariinin, valkosipulin, suolan ja vastajauhetun mustapippurin kanssa. Sulje pussi.4. Upota vakumoitu lammaspaisti vesihauteeseen ja kypsennä noin 3-4 tuntia.5. Poista liha tyhjiöpussista ja ruskista se nopeasti kuumalla paistinpannulla, jotta paisti saa kauniin värin.6. Anna lammaspaistin levätä muutama minuutti ennen kuin leikkaat paistin ohuiksi viipaleiksi.7. Tarjoile!
Pääsiäislammas sous vide :llä!
Pääsiäisen klassikkoherkku, lammaspaisti, kruunaa monen pääsiäispöydän. Lammaspaistin kypsentäminen sous vide :ssä ei ole vain helppoa, se takaa myös täydellisen lopputuloksen! Oikealla kypsennysajalla ja lämpötilalla lihasta tulee mureaa ja mehevää, mikä tekee siitä todellisen herkun pääsiäispöydässä.
Hyvää pääsiäistä!
Ainekset
8 annosta
1,3 kg luutonta lammaspaistia
Rosmariinia
4 valkosipulinkynttä
Suolaa ja pippuria
Valmistus:
1. Aseta Sous Vide -sirkulaattorin lämpötila 58 asteeseen.
2. Halkaise valkosipulinkynnet ja hiero lampaanpaistin pinta valkosipulilla.
3. Aseta paisti tyhjiöpussiin rosmariinin, valkosipulin, suolan ja vastajauhetun mustapippurin kanssa. Sulje pussi.
4. Upota vakumoitu lammaspaisti vesihauteeseen ja kypsennä noin 3-4 tuntia.
5. Poista liha tyhjiöpussista ja ruskista se nopeasti kuumalla paistinpannulla, jotta paisti saa kauniin värin.
6. Anna lammaspaistin levätä muutama minuutti ennen kuin leikkaat paistin ohuiksi viipaleiksi.
7. Tarjoile!