Ostoskori(0 tuotetta)

Ostoskorisi on tyhjä

Suosikit

Ostoskori(0 tuotetta)

Ostoskorisi on tyhjä

Loppukesän omenakakku

Tervetuloa nauttimaan syksyn herkullisimmasta leivonnaisesta! Tämä omanakakku on ihanan mehevä ja täynnä makua. Helppo valmistaa ja takuuvarmasti maistuva, tämä kakku kruunaa niin arjen kahvihetket kuin juhlahetketkin. Leivo ja ihastu!
Image
Ainekset:
3-4 omenaa, kuorittuna ja viipaloituna
100 g sulatettua voita
2 kananmunaa
2 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 dl maitoa
Kanelia ja sokeria ripoteltavaksi päälle

Valmistus:

1. Lämmitä uuni 175 asteeseen.
2. Voitele ja jauhoita vuoka.
3. Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi.
4. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri erillisessä kulhossa.
5. Sekoita jauhoseos munaseokseen vuorotellen maidon kanssa.
6. Lisää sulatettu voi ja sekoita hyvin.
7. Kaada taikina vuokaan ja upota omenanviipaleet taikinan sisään.
8. Ripottele päälle kanelia ja sokeria.
9. Paista uunin keskitasolla noin 40 minuuttia.