Resepti: Rebecka BergströmValmis pizzataikina tomaattikastikkeella1 buffalo mozzarella0,5 dl crème fraiche1 rkl oliiviöljyä 1 pieni valkosipulinkynsiKourallinen raastettua parmesaania2 rkl pestoa1 rkl paahdettuja pinjansiemeniä
Valmistus: 1. Leikkaa ja muotoile pizzataikinasta kuusi minipizzaa. Aseta ne uunipellille ja taita reunat.2. Levitä tomaattikastike (joka tulee pizzapohjakitin mukana) kahdelle pohjalle.3. Kahdelle toiselle pohjalle: Levitä raastettu valkosipuli ja tilkka oliiviöljyä ennen kuin levität päälle ohuen kerroksen creme fraichea. Ripottele päälle mozzarellaa pieninä paloina.4. Kahdelle viimeiselle pohjalle: levitä ohut kerros creme fraichea ja aseta päälle mozzarellasiivuja.5. Paista uunissa pizzapakkauksen ohjeiden mukaisesti.6. Anna pizzojen jäähtyä muutama minuutti. Viimeistele tomaattikastikkeella maustetut pizzat mozzarella siivuilla ja basilikan lehdellä. Valkosipuliöljyllä maustetut pizzat viimeistelet raastetulla parmesaanilla ja kaksi viimeistä pizzaa viimeistelet pestolla ja paahdetuilla pinjansiemenillä.
Minipizzat erilaisilla täytteillä
Tutustu makujen monimuotoisuuteen tämän herkullisen reseptin parissa: Minipizzat erilaisilla täytteillä. Tomaattikastike, valkosipuli, mozzarella, parmesaani, pinjansiemenet ja pesto. Tämä resepti tarjoaa mahdollisuuden luoda herkullisia minipizzoja, joissa jokainen pala yllättää makunystyräsi. Täydellinet minipizzat viikonlopun nautintoon, alkupalaksi tai juhlapöytään!
Resepti: Rebecka Bergström
Valmis pizzataikina tomaattikastikkeella
1 buffalo mozzarella
0,5 dl crème fraiche
1 rkl oliiviöljyä
1 pieni valkosipulinkynsi
Kourallinen raastettua parmesaania
2 rkl pestoa
1 rkl paahdettuja pinjansiemeniä
Valmistus:
1. Leikkaa ja muotoile pizzataikinasta kuusi minipizzaa. Aseta ne uunipellille ja taita reunat.
2. Levitä tomaattikastike (joka tulee pizzapohjakitin mukana) kahdelle pohjalle.
3. Kahdelle toiselle pohjalle: Levitä raastettu valkosipuli ja tilkka oliiviöljyä ennen kuin levität päälle ohuen kerroksen creme fraichea. Ripottele päälle mozzarellaa pieninä paloina.
4. Kahdelle viimeiselle pohjalle: levitä ohut kerros creme fraichea ja aseta päälle mozzarellasiivuja.
5. Paista uunissa pizzapakkauksen ohjeiden mukaisesti.
6. Anna pizzojen jäähtyä muutama minuutti. Viimeistele tomaattikastikkeella maustetut pizzat mozzarella siivuilla ja basilikan lehdellä. Valkosipuliöljyllä maustetut pizzat viimeistelet raastetulla parmesaanilla ja kaksi viimeistä pizzaa viimeistelet pestolla ja paahdetuilla pinjansiemenillä.