Ostoskori(0 tuotetta)

Ostoskorisi on tyhjä

Suosikit

Ostoskori(0 tuotetta)

Ostoskorisi on tyhjä

Lehtikaalisalaatti raastetulla Västerbotten-juustolla4 annosta 1/2 juuriselleri250 g lehtikaalia150 g babypinaattia1 dl manteleita50 g Västerbotten-juustoa1-2 tl chilihiutaleitaSuolaaSITRUUNAVINAIGRETTE3 rkl puristettua sitruunamehua1 sitruunan kuori 2 tl hunajaa1 1/2 dl oliiviöljyä
Valmistus1. Kuori ja leikkaa juuriselleri pieniksi kuutioiksi. Pyörittele ne rypsiöljyssä ja lisää suolaa. 2. Paahda sellerit uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä. 3. Sekoita lehtikaali ja babypinaatti. Lisää päälle paahdettu juuriselleri. 4. Paahda mantelit kuivassa pannussa ja rouhi ne karkeasti. 5. Raasta juusto salaatin päälle ja lisää chilihiutaleet sekä mantelit. 6. Vispaa sitruunavinaigretten ainekset yhteen ja kaada salaatin päälle.7. Tarjoile!

Lehtikaalisalaatti raastetulla Västerbotten-juustolla

Raikas ja herkullinen lehtikaalisalaatti raastetulla Västerbotten-juustolla on täydellinen lisuke niin arkeen kuin juhlaan.
Image
Ainekset
4 annosta
1/2 juuriselleri
250 g lehtikaalia
150 g babypinaattia
1 dl manteleita
50 g Västerbotten-juustoa
1-2 tl chilihiutaleita
Suolaa

SITRUUNAVINAIGRETTE
3 rkl puristettua sitruunamehua
1 sitruunan kuori
2 tl hunajaa
1 1/2 dl oliiviöljyä

Valmistus

1. Kuori ja leikkaa juuriselleri pieniksi kuutioiksi. Pyörittele ne rypsiöljyssä ja lisää suolaa.

2. Paahda sellerit uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä.

3. Sekoita lehtikaali ja babypinaatti. Lisää päälle paahdettu juuriselleri.

4. Paahda mantelit kuivassa pannussa ja rouhi ne karkeasti.

5. Raasta juusto salaatin päälle ja lisää chilihiutaleet sekä mantelit.

6. Vispaa sitruunavinaigretten ainekset yhteen ja kaada salaatin päälle.
7. Tarjoile!