Ostoskori(0 tuotetta)

Ostoskorisi on tyhjä

Suosikit

Ostoskori(0 tuotetta)

Ostoskorisi on tyhjä

Laskiaisrulla20 annosta KÄÄRETORTTU3 kananmunaa2 dl ruokokidesokeria tai sokeria 2 dl vehnäjauhoja 1 tl kardemummaa (karkeaksi jauhettu)1 1/2 tl leivinjauhetta2 rkl kuumaa vettäTÄYTE1 1/2 dl mantelimassaa (sekoita raastettua mantelimassaa ja hieman maitoa)KORISTELU2 dl kermaaPaahdettuja mantelilastuja
Valmistus:1. Kuumenna uuni 250 °C:een.2. Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.3. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja kardemumma yhteen ja siivilöi taikinaan. Lisää kuuma vesi.4. Levitä taikina leivinpaperilla peitetylle leivontapellille ja paista uunin keskitasolla noin 5 minuuttia.5. Kumoa kypsä pohja sokeroidulle leivinpaperille.6. Sekoita täytteen ainekset ja levitä kakun päälle.7. Kääri kakku rullaksi. Vaahdota kerma.8. Nauti kääretorttu kerman ja paahdettujen mantelilastujen kera.

Laskiaisrulla

Laskiaiskääretorttu on klassinen jälkiruoka, joka sopii täydellisesti kahvihetkiin tai juhlavampiin tilaisuuksiin. Meiltä Cerveralta löytyy tämä helppo ja herkullinen kääretorttu -resepti, joka valmistetaan mehevästä kardemummataikinasta ja mantelimassasta. Kakku kääritään ja koristellaan kermavaahdolla sekä paahdetuilla mantelilastuilla.
kääretorttu laskiainen
Ainekset
20 annosta
KÄÄRETORTTU
3 kananmunaa
2 dl ruokokidesokeria tai sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 tl kardemummaa (karkeaksi jauhettu)
1 1/2 tl leivinjauhetta
2 rkl kuumaa vettä

TÄYTE
1 1/2 dl mantelimassaa (sekoita raastettua mantelimassaa ja hieman maitoa)

KORISTELU
2 dl kermaa
Paahdettuja mantelilastuja

Valmistus:

1. Kuumenna uuni 250 °C:een.
2. Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.
3. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja kardemumma yhteen ja siivilöi taikinaan. Lisää kuuma vesi.
4. Levitä taikina leivinpaperilla peitetylle leivontapellille ja paista uunin keskitasolla noin 5 minuuttia.
5. Kumoa kypsä pohja sokeroidulle leivinpaperille.
6. Sekoita täytteen ainekset ja levitä kakun päälle.
7. Kääri kakku rullaksi. Vaahdota kerma.
8. Nauti kääretorttu kerman ja paahdettujen mantelilastujen kera.