Noin 12 palaaValmistusaika: 40 min3 dl sokeria2,5 dl vehnäjauhoja200 g voita2 msk mortlade kardemummakärnor4 st kananmunaaRipaus suolaaTÄYTE2 rkl sokeria1-2 rkl kanelia1 tl vaniljasokeriaRaesokeria koristeluun50 g voita
Valmistus 1. Sulata voi ja anna sen jäähtyä hetken. Lämmitä uuni 185 asteeseen.
2. Sekoita kaikki ainekset kulhossa.
3. Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla (23 cm, jos vuoka on suurempi, vähennä paistoaikaa hieman).
4. Sulata voi täytettä varten ja sekoita se kanelin, sokerin ja vaniljasokerin kanssa.
5. Kaada taikina vuokaan ja valuta täyte sitten kakun päälle spiraaliksi. On helpointa aloittaa keskeltä ja "pyöritellä" täytettä. Voit myös vetää sitä hieman veitsellä, jos haluat.
6. Paista uunin keskitasolla noin 25 minuuttia. Ota korvapuusti mutakakku uunista ja tarjoile se kevyesti vatkatun kermavaahdon kera.
Korvapuusti mutakakku
Korvapuusti mutakakku resepti – Herkku, joka vie kielen mennessään. Tämä kahden rakastetun leivonnaisen yhdistelmä – korvapuustit ja mutakakku – saa makuaistisi riemuitsemaan. Tutustu reseptiin ja valmista helposti taianomaisen korvapuusti mutakakku omassa keittiössäsi.
Ainekset:
Noin 12 palaa
Valmistusaika: 40 min
3 dl sokeria
2,5 dl vehnäjauhoja
200 g voita
2 msk mortlade kardemummakärnor
4 st kananmunaa
Ripaus suolaa
TÄYTE
2 rkl sokeria
1-2 rkl kanelia
1 tl vaniljasokeria
Raesokeria koristeluun
50 g voita
Valmistus
1. Sulata voi ja anna sen jäähtyä hetken. Lämmitä uuni 185 asteeseen.
2. Sekoita kaikki ainekset kulhossa.
3. Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla (23 cm, jos vuoka on suurempi, vähennä paistoaikaa hieman).
4. Sulata voi täytettä varten ja sekoita se kanelin, sokerin ja vaniljasokerin kanssa.
5. Kaada taikina vuokaan ja valuta täyte sitten kakun päälle spiraaliksi. On helpointa aloittaa keskeltä ja "pyöritellä" täytettä. Voit myös vetää sitä hieman veitsellä, jos haluat.
6. Paista uunin keskitasolla noin 25 minuuttia. Ota korvapuusti mutakakku uunista ja tarjoile se kevyesti vatkatun kermavaahdon kera.
2. Sekoita kaikki ainekset kulhossa.
3. Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla (23 cm, jos vuoka on suurempi, vähennä paistoaikaa hieman).
4. Sulata voi täytettä varten ja sekoita se kanelin, sokerin ja vaniljasokerin kanssa.
5. Kaada taikina vuokaan ja valuta täyte sitten kakun päälle spiraaliksi. On helpointa aloittaa keskeltä ja "pyöritellä" täytettä. Voit myös vetää sitä hieman veitsellä, jos haluat.
6. Paista uunin keskitasolla noin 25 minuuttia. Ota korvapuusti mutakakku uunista ja tarjoile se kevyesti vatkatun kermavaahdon kera.