Resepti: Fredric Starkebo2 henkilölle4 kanan paistileikettä2 dl maissihiutaleita 1 kananmuna2 hampurilaissämpylää2 rkl majoneesiä4 pekoniviipaletta4 kirsikkatomaattiaSalaattia
Valmistus:1. Paloittele kanan paistileikkeet neljään osaan.2. Hienonna maissihiutaleet yhteen kulhoon ja riko kananmunat toiseen kulhoon.3. Mausta maissihiutaleet suolalla ja pippurilla.4. Pyörittele kanapalat ensin kananmunassa ja sen jälkeen maissihiutaleissa.5. Paista kanapaloja airfryer :issä 190 asteessa noin 7 minuuttia.6. Paahda hampurilaissämpylät paistinpannussa.7. Paista pekoniviipaleet rapeaksi.8. Pilko salaatti ja tomaatit viipaleiksi.9. Kun kana on valmis, anna sen levätä pari minuuttia.10. Sivele majoneesia sämpylöiden leikkauspinnan puolelle.11. Kokoa hampurilainen tomaatista, salaatista, kanasta, pekonista ja laita lopuksi kansi päälle.12. Tarjoile!
Kanahampurilainen airfryer :issa
Haluatko valmistaa terveellisen ja maukkaan kanahampurilaisen kotona? Kokeile valmistaa kanahampurilainen airfryer :issa - se on sekä mehukkaampaa, helpompaa että nopeampaa!
Airfryer on täydellinen keittiökone, jossa kana paahtuu meheväksi ja jää pinnalta rapeaksi. Tässä Fredric Starkebon reseptissä annamme parhaat vinkit hyvien rapeiden kanahampurilaisten valmistamiseen airfryerissa.
Ainekset
Resepti: Fredric Starkebo
2 henkilölle
4 kanan paistileikettä
2 dl maissihiutaleita
1 kananmuna
2 hampurilaissämpylää
2 rkl majoneesiä
4 pekoniviipaletta
4 kirsikkatomaattia
Salaattia
Valmistus:
1. Paloittele kanan paistileikkeet neljään osaan.
2. Hienonna maissihiutaleet yhteen kulhoon ja riko kananmunat toiseen kulhoon.
3. Mausta maissihiutaleet suolalla ja pippurilla.
4. Pyörittele kanapalat ensin kananmunassa ja sen jälkeen maissihiutaleissa.
5. Paista kanapaloja airfryer :issä 190 asteessa noin 7 minuuttia.
6. Paahda hampurilaissämpylät paistinpannussa.
7. Paista pekoniviipaleet rapeaksi.
8. Pilko salaatti ja tomaatit viipaleiksi.
9. Kun kana on valmis, anna sen levätä pari minuuttia.
10. Sivele majoneesia sämpylöiden leikkauspinnan puolelle.
11. Kokoa hampurilainen tomaatista, salaatista, kanasta, pekonista ja laita lopuksi kansi päälle.
12. Tarjoile!