1-2 omenaa, Granny Smith300 g salma-/frøyalohta1 rkl puolukoita1 dl japanilaista soijaa1 rkl raastettua piparjuurta1 rkl hunajaa1 limen mehu1 nippu ruohosipuliaRipaus maustepippuria
Valmistus:1. Pilko omena pieniksi kuutioiksi.
2. Viipaloi lohi.
3. Sekoita loput ainekset kastikkeeksi.
4. Asettele lohi, puolukat ja omena pieneen kulhoon tai lasiin.
5. Kaada kastike päälle ja tarjoile heti.
Jouluinen sashimi
Etsitkö juhlavaa ja raikasta alkuruokaa joulupöytään? Jouluinen sashimi resepti sopii erinomaisesti alkupalaksi tai osaksi jouluista kala-ateriaa. Tarjoile lohi sashimi kauniissa kulhoissa tai laseissa, ja anna makujen viedä joulun juhlapöydän aivan uudelle tasolle.
Ainekset
1-2 omenaa, Granny Smith
300 g salma-/frøyalohta
1 rkl puolukoita
1 dl japanilaista soijaa
1 rkl raastettua piparjuurta
1 rkl hunajaa
1 limen mehu
1 nippu ruohosipulia
Ripaus maustepippuria
Valmistus:
1. Pilko omena pieniksi kuutioiksi.
2. Viipaloi lohi.
3. Sekoita loput ainekset kastikkeeksi.
4. Asettele lohi, puolukat ja omena pieneen kulhoon tai lasiin.
5. Kaada kastike päälle ja tarjoile heti.
2. Viipaloi lohi.
3. Sekoita loput ainekset kastikkeeksi.
4. Asettele lohi, puolukat ja omena pieneen kulhoon tai lasiin.
5. Kaada kastike päälle ja tarjoile heti.