1 iso bataatti1 rkl öljyä1 tl suolaa¼ tl pippuria¼ tl paprikajauhetta1 valkosipulinkynsiParmesaanijuustoa
Valmistus: 1. Leikkaa bataatti noin 1 cm paksuiksi suikaleiksi. Lämmitä airfryeri ranskalaisille perunoille sovitetulla ohjelmalla.
2. Laita bataatin viipaleet kulhoon ja sekoita ne öljyn, hienonnetun valkosipulin ja mausteiden kanssa.
3. Laita ne airfryerin koriin ja paista 15 minuuttia 200 asteessa. Muista ravistaa koria kypsennyksen aikana, saadaksesi tasaisesti kypsennetyt Bataattiranskalaiset.
4. Kun ranskalaiset ovat valmiita, rippottele päälle parmesaanijuustoa ja nauti!
Bataattiranskalaiset aifryer :issa
Valmista rapeat ja terveelliset bataattiranskalaiset airfryer :issa. Bataattiranskalaiset ovat täydellinen lisuke kaikille ruoille. Resepti sopii niin kalan, kanan, lihan kuin kasvisvaihtoehtojenkin kanssa – tai nauti niitä herkullisen dipin kera.
Ainekset
1 iso bataatti
1 rkl öljyä
1 tl suolaa
¼ tl pippuria
¼ tl paprikajauhetta
1 valkosipulinkynsi
Parmesaanijuustoa
Valmistus:
1. Leikkaa bataatti noin 1 cm paksuiksi suikaleiksi. Lämmitä airfryeri ranskalaisille perunoille sovitetulla ohjelmalla.
2. Laita bataatin viipaleet kulhoon ja sekoita ne öljyn, hienonnetun valkosipulin ja mausteiden kanssa.
3. Laita ne airfryerin koriin ja paista 15 minuuttia 200 asteessa. Muista ravistaa koria kypsennyksen aikana, saadaksesi tasaisesti kypsennetyt Bataattiranskalaiset.
4. Kun ranskalaiset ovat valmiita, rippottele päälle parmesaanijuustoa ja nauti!
2. Laita bataatin viipaleet kulhoon ja sekoita ne öljyn, hienonnetun valkosipulin ja mausteiden kanssa.
3. Laita ne airfryerin koriin ja paista 15 minuuttia 200 asteessa. Muista ravistaa koria kypsennyksen aikana, saadaksesi tasaisesti kypsennetyt Bataattiranskalaiset.
4. Kun ranskalaiset ovat valmiita, rippottele päälle parmesaanijuustoa ja nauti!