Ostoskori(0 tuotetta)

Ostoskorisi on tyhjä

Suosikit

Ostoskori(0 tuotetta)

Ostoskorisi on tyhjä

Omenakeksit Resepti: Johanna Cryer225 g voita100 g sokeria1 rkl tummaa siirappia2 tl inkivääriä1 rkl kanelia1 tl vaniljasokeria½ tl muskottipähkinääRipaus neilikkaa250 g jauhoja1 tl maissitärkkelystäRipaus suolaaOmenoita
Valmistus1. Kuumenna uuni 160 asteeseen. 2. Vatkaa voi kuohkeaksi. 3. Sekoita kaikki ainekset paitsi jauhot, maissitärkkelys ja suola. 4. Siivilöi jauhot vähitellen joukkoon. 5. Vaivaa pehmeäksi taikinaksi. Muotoile taikinasta palloja, niin että siitä riittää noin 15–20 pikkuleipää. 6. Viipaloi omenat mandoliinilla ohuiksi viipaleiksi. 7. Paina omenaviipale pallon keskelle ja litistä sitä hieman. 8. Ripottele sokeria omenoiden päälle. 9. Paista uunissa noin 25 minuuttia. 10. Anna pikkuleipien jäähtyä ennen tarjoilua!

Omenakeksit

Nämä suloiset omenakeksit tuovat syksyn tunnelman suoraan keittiöösi! Suussa sulavat piparkakut yhdistävät makeat omenat ja kanelin täydellisesti, luoden unohtumattoman makuelämyksen. Helppo resepti, josta tulee täydellinen lisä kahvipöytään tai herkutteluun perheen ja ystävien kanssa.
Resepti: Johanna Cryer
225 g voita
100 g sokeria
1 rkl tummaa siirappia
2 tl inkivääriä
1 rkl kanelia
1 tl vaniljasokeria
½ tl muskottipähkinää
Ripaus neilikkaa
250 g jauhoja
1 tl maissitärkkelystä
Ripaus suolaa
Omenoita
Image

Valmistus

1. Kuumenna uuni 160 asteeseen.
2. Vatkaa voi kuohkeaksi.
3. Sekoita kaikki ainekset paitsi jauhot, maissitärkkelys ja suola.
4. Siivilöi jauhot vähitellen joukkoon.
5. Vaivaa pehmeäksi taikinaksi. Muotoile taikinasta palloja, niin että siitä riittää noin 15–20 pikkuleipää.
6. Viipaloi omenat mandoliinilla ohuiksi viipaleiksi.
7. Paina omenaviipale pallon keskelle ja litistä sitä hieman.
8. Ripottele sokeria omenoiden päälle.
9. Paista uunissa noin 25 minuuttia.
10. Anna pikkuleipien jäähtyä ennen tarjoilua!