Mizu 5000MCT -sarjan kaunis ja laadukas 2 kappaleen veitsisetti Miyabista. Olipa kyse lihan leikkaamisesta tai valkosipulin hienontamisesta, näiden veitsien avulla siitä tulee nautinto. Veitset on valmistettu käsityönä Seki, Japanissa.
Gyutoh-veitsen terän pituus on 20 cm, joka vastaa länsimaista kokkiveistä. Tämä monikäyttöinen veitsi soveltuu kaikenlaisten raaka-aineiden käsittelyyn. Terän pituus estää sormien osumisen leikkuulautaan ja helpottaa keittiössä työskentelyä. Shotoh-veitsen terän pituus on 9 cm, joka muistuttaa kokkiveistä, mutta mahdollistaa tarkemman ja täsmällisemmän työskentelyn. Shotoh-veitsi on erinomainen hedelmien ja vihannesten kuorimiseen ja hienontamiseen.
Veitsenterät koostuvat jalostetusta SG-2 teräksestä ja kivi kovasta MC63 (Micro Carbide) jauhe teräksestä, jota ympäröi kaksi kerrosta Tsuchime-ruostumatonta terästä, joka antaa terälle sen hienon kuvion. Terä on käsin hiottu Honbazuke-menetelmällä, joka tekee reunasta erittäin terävän ja tunnetaan nimellä "Katana Edge". Menetelmä koostuu kolmesta vaiheesta, joissa jokainen vaihe lisää terävyyttä. Veitsen täydentää Micarta-kahva, jolla on perinteinen japanilainen muoto ja joka istuu mukavasti kädessä. Tasapainon tarjoaa metallikansi kahvan päässä.
Huolehdi näistä aarteista pesemällä ne käsin ja pyyhkimällä ne välittömästi kuivalla pyyhkeellä.
Mizu 5000MCT -sarjan kaunis ja laadukas 2 kappaleen veitsisetti Miyabista. Olipa kyse lihan leikkaamisesta tai valkosipulin hienontamisesta, näiden veitsien avulla siitä tulee nautinto. Veitset on valmistettu käsityönä Seki, Japanissa.
Gyutoh-veitsen terän pituus on 20 cm, joka vastaa länsimaista kokkiveistä. Tämä monikäyttöinen veitsi soveltuu kaikenlaisten raaka-aineiden käsittelyyn. Terän pituus estää sormien osumisen leikkuulautaan ja helpottaa keittiössä työskentelyä. Shotoh-veitsen terän pituus on 9 cm, joka muistuttaa kokkiveistä, mutta mahdollistaa tarkemman ja täsmällisemmän työskentelyn. Shotoh-veitsi on erinomainen hedelmien ja vihannesten kuorimiseen ja hienontamiseen.
Veitsenterät koostuvat jalostetusta SG-2 teräksestä ja kivi kovasta MC63 (Micro Carbide) jauhe teräksestä, jota ympäröi kaksi kerrosta Tsuchime-ruostumatonta terästä, joka antaa terälle sen hienon kuvion. Terä on käsin hiottu Honbazuke-menetelmällä, joka tekee reunasta erittäin terävän ja tunnetaan nimellä "Katana Edge". Menetelmä koostuu kolmesta vaiheesta, joissa jokainen vaihe lisää terävyyttä. Veitsen täydentää Micarta-kahva, jolla on perinteinen japanilainen muoto ja joka istuu mukavasti kädessä. Tasapainon tarjoaa metallikansi kahvan päässä.
Huolehdi näistä aarteista pesemällä ne käsin ja pyyhkimällä ne välittömästi kuivalla pyyhkeellä.
Yhdistä
Tuotekuvaus
Mizu 5000MCT -sarjan kaunis ja laadukas 2 kappaleen veitsisetti Miyabista. Olipa kyse lihan leikkaamisesta tai valkosipulin hienontamisesta, näiden veitsien avulla siitä tulee nautinto. Veitset on valmistettu käsityönä Seki, Japanissa.
Gyutoh-veitsen terän pituus on 20 cm, joka vastaa länsimaista kokkiveistä. Tämä monikäyttöinen veitsi soveltuu kaikenlaisten raaka-aineiden käsittelyyn. Terän pituus estää sormien osumisen leikkuulautaan ja helpottaa keittiössä työskentelyä. Shotoh-veitsen terän pituus on 9 cm, joka muistuttaa kokkiveistä, mutta mahdollistaa tarkemman ja täsmällisemmän työskentelyn. Shotoh-veitsi on erinomainen hedelmien ja vihannesten kuorimiseen ja hienontamiseen.
Veitsenterät koostuvat jalostetusta SG-2 teräksestä ja kivi kovasta MC63 (Micro Carbide) jauhe teräksestä, jota ympäröi kaksi kerrosta Tsuchime-ruostumatonta terästä, joka antaa terälle sen hienon kuvion. Terä on käsin hiottu Honbazuke-menetelmällä, joka tekee reunasta erittäin terävän ja tunnetaan nimellä "Katana Edge". Menetelmä koostuu kolmesta vaiheesta, joissa jokainen vaihe lisää terävyyttä. Veitsen täydentää Micarta-kahva, jolla on perinteinen japanilainen muoto ja joka istuu mukavasti kädessä. Tasapainon tarjoaa metallikansi kahvan päässä.
Huolehdi näistä aarteista pesemällä ne käsin ja pyyhkimällä ne välittömästi kuivalla pyyhkeellä.
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani
Yhdistä
minosharp
MinoSharp MC-550 Veitsenteroitin
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Valkoinen
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Ruostumaton
global
Global Veitsitukki 9 veitselle Musta
Tuotekuvaus
Mizu 5000MCT -sarjan kaunis ja laadukas 2 kappaleen veitsisetti Miyabista. Olipa kyse lihan leikkaamisesta tai valkosipulin hienontamisesta, näiden veitsien avulla siitä tulee nautinto. Veitset on valmistettu käsityönä Seki, Japanissa.
Gyutoh-veitsen terän pituus on 20 cm, joka vastaa länsimaista kokkiveistä. Tämä monikäyttöinen veitsi soveltuu kaikenlaisten raaka-aineiden käsittelyyn. Terän pituus estää sormien osumisen leikkuulautaan ja helpottaa keittiössä työskentelyä. Shotoh-veitsen terän pituus on 9 cm, joka muistuttaa kokkiveistä, mutta mahdollistaa tarkemman ja täsmällisemmän työskentelyn. Shotoh-veitsi on erinomainen hedelmien ja vihannesten kuorimiseen ja hienontamiseen.
Veitsenterät koostuvat jalostetusta SG-2 teräksestä ja kivi kovasta MC63 (Micro Carbide) jauhe teräksestä, jota ympäröi kaksi kerrosta Tsuchime-ruostumatonta terästä, joka antaa terälle sen hienon kuvion. Terä on käsin hiottu Honbazuke-menetelmällä, joka tekee reunasta erittäin terävän ja tunnetaan nimellä "Katana Edge". Menetelmä koostuu kolmesta vaiheesta, joissa jokainen vaihe lisää terävyyttä. Veitsen täydentää Micarta-kahva, jolla on perinteinen japanilainen muoto ja joka istuu mukavasti kädessä. Tasapainon tarjoaa metallikansi kahvan päässä.
Huolehdi näistä aarteista pesemällä ne käsin ja pyyhkimällä ne välittömästi kuivalla pyyhkeellä.
Tuoteseloste
- Valmistusmaa:
- Japani